Turisticka agencija Bg Turs Plus

  • 1
  • %
5.00 | 1 ocena

O nama - TURISTIČKA AGENCIJA BG TURS PLUS

Turistička agencija Bg Turs Plus osnovana je 2014. godine sa željom da svim ljubiteljima putovanja ponudi aranžmane za nezaboravne i jedinstvene destinacije, po pristupačnim cenama. Iako smo relativno nova agencija, naš tim poseduje preko 20 godina iskustva u turizmu, koje smo rešili da iskoristimo u cilju zadovoljenja želja i zahteva naših klijenata. Da smo u tome i uspeli govori preko 6.000 zadovoljnih putnika koji su sa nama posetili neke od najlepših destinacija kako u Srbiji, tako i u Evropi.

Bilo da želite da odete u šoping u neki od evropskih gradova ili provedete kvalitetan vikend sa članovima Vaše porodice ili prijateljima, agencija Bg Turs + je prava adresa za Vas. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i kontinuiranom putovanju, kao i sopstvenom prevozu, možemo da se pohvalimo jedinstvenom ponudom na tržištu.

Turistička agencija Bg Turs Plus pruža Vam priliku da prošetate ulicama carskog Beča, upoznate sve čari dunavske kraljice Budimpešte, otkrijte skrivene tajne zlatnog Praga, posetite najveći grad Banata, Temišvar ili upoznate sve lepote i čari Srbije. Ukoliko maštate o idealnom letovanju, nudimo veliki izbor aranžmana za najpopularnije destinacije u Grčkoj: Tasos, Leptokarija, Nei Pori, Lefkada, Zakintos, Polihrono, Pefkohori, Kalitea...

Iz naše zanimljive ponude aranžmana, posebno izdvajamo posetu Meteorima, najpopularnijem manastirskom kompleksu u Grčkoj, koji se nalaze na severozapadnom rubu Tesalijske ravnice. Meteori ili “lebdeće kamenje” predstavljaju skupinu od šest pravoslavnih manastira koji leže na stenovitim stubovima i zbog svoje nepristupačnosti i položaja predstavljaju pravu turističku atrakciju. Pored Meteora, u okviru ove desetodnevne avanture imaćete priliku da upoznate Solun, obiđete Srpsko vojničko groblje na Zejtinliku, kao i da posetite grad Litohora koji se nalazi u blizini Olimpa.

U svim turama, putnicima je obezbeđena asistencija vodiča ili osobe zadužene za informisanje i organizaciju putovanja. Zahvaljujući saradnjom sa Milenijum osiguranjem, agencija Bg Turs + nudi kompletno putno zdravstveno osiguranje za Vaš bezbrižan boravak u inostranstvu. Naše ljubazno i stručno osoblje uvek Vam stoji na usluzi i raspoloženo je da ponudi sve vrste informacija kako bismo zajednički realizovali Vaše putovanje iz snova.

Putujte, vidite, doživite i upoznajte najlepše destinacije u zemlji i inostranstvu sa Bg Turs Plusom!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-19h
subota od 09-15h

Turistička agencija Bg Turs Plus, Kneza Višeslava 63, TC Vidikovac, I sprat, lokal 1.46, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

14.03.2017 07:09
Goran Sarenac

Imaju sjajnu ponudu evropskih prestonica.Bilo da zelite da odete u soping u neki od evropskih gradova ili provedete kvalitetan vikend sa clanovima vase porodice ili prijateljima,agencija Bg Turs je prava adresa za vas.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Turisticke agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Turisticka agencija Bg Turs Plus
  • turisticka agencija bg turs,
  • turisticka agencija bg turs plus radno vreme,
  • turisticka agencija bg turs kontakt telefon