O nama - OKTOPOD TRAVEL


Direkcija turističke agencije "Oktopod travel" nalazi se u Bojanskoj ulici broj 7, na Crvenom Krstu u Beogradu. Sa svojim radom naša turistička agencija započela je 1998. godine, težeći ka tome da Vam na jedinstven način približi daleke destinacije širom sveta.

Naše poslovnice nalaze se na tri lokacije u Beogradu, kao i u Novom Sadu, Lazarevcu, Kragujevcu, Nišu i Šapcu. Naš tim čine odgovorni i veoma pouzdani ljudi, koji se bave organizacijom putovanja u našoj zemlji i inostranstvu.

Turistička ponuda agencije "Oktopod travel" obuhvata:

 • - letovanja - Grčka - apartmani i hoteli
 • - zimovanja - Bugarska, Srbija, BiH, Slovenija, Francuska
 • - doček Nove Godine - Venecija, Milano, Budimpešta, Bratislava, Pag, Španija, Istanbul, Antalija, Atina, Barselona, Lisabon, Kuba, Tajland, Meroko, Đerba, Madrid, Rim, Pariz...
 • - wellness & spa centre - Bled
 • - ekskurzije - Kopaonik, Niš - Vrnjačka banja, Tara, Zaječar - Kladovo, Donji Milanovac, Novi Sad - Palić, Niš - Đavolja Varoš, Subotica - Paliic, Zlatibor - Višegrad
 • - avio karte - Beograd - Istanbul, Beograd - Dubai, Beograd - Peking, Beograd - Šangaj, Beograd - Moskva


Kao Vaš siguran partner na putovanju posedujemo licencu Organizatora putovanja u Registru Turizma od 2010. godine. O kvalitetu našeg rada dovoljno govori priznanje koje dodeljuje YU Travel revija za Šampiona turizma Srbije i Crne Gore, u kategoriji broj jedan organizatora putovanja za Grčku 2005., 2006. i 2007. godine., kao i šampiona turizma Srbije za letovanje u Grčkoj 2008. godine.

Trenutno imamo 26-oro zaposlenih, koji rade kao dobro uigran tim, koji iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u turizmu. Kompletan tim od menadžera, ekonomista za turizam, referenata saobraćaja, preko komercijalista, profesionalnih vozača, do referenta prodaje i iskusni pratioca grupa, stavljaju Vam na raspolaganje svoje usluge prilikom organizacije putovanja širom sveta.

Na vozni park čine:

 • - 3 double decker turistička autobusa
 • - 2 visokopodna turistička autobusa


Autobusi turističke agencije "Oktopod travel" na raspolaganju su Vam tokom čitave godine za Vaša putovanja u Srbiji i širom Evrope. Zahvaljujući visokom stepenu udobnosti i sigurnosti u njima, isti odgovaraju strogo propisanim pravilima o kvalitetu i tehničkoj ispravnosti vozila.

Činjenica da nekoliko destina hiljada putnika redovno putuje sa nama tokom cele godine, kao i da naše usluge srdačno preporučuje svojim prijateljima, izdvaja nas visoko iznad drugih u oblasti našeg poslovanja i čini Vašim najboljim izborom kada tražite odgovornu i pouzdanu uslugu.

Putem globalnog distribucionog sistema „Amadeus“, u mogućnosti smo da Vam pružimo sve neophodne informacije u vezi Vašeg planiranog putovanja. Možemo da Vam obezbedimo najpovoljnje cene avio karata, svih svetskih avio kompanija.

Udaljena mesta širom planete, sa nama su Vam bliža nego ikad. Dovoljno je samo da zamislite odmor iz Vaših snova i sa nama podelite Vaše želje i planove. Sa zadovoljstvom ćemo Vam obezbediti avio karte za ceo svet, po najpristupačnijim cenama.

Kontakt telefoni:
011/ 283 50 32
011/ 283 30 79

Avio karte Beograd - Istanbul, avio karte Beograd - Dubai, Beograd - Peking, Beograd - Šangaj, Beograd - Moskva.
Pronađite povoljne avio karte za sve atraktivne destinacije širom sveta.
Zimovanja, letovanja, wellness i spa centri, proslave Nove Godine i ekskurzije.

Turistička agencija "Oktopod travel" Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

08.06.2016 09:56
Ilija Radovic

Pronadjite povoljne avio karte za sve svetske destinacije tako sto cete posetiti Oktopod travel.Veoma ljubazno osoblje ce vam odmah dati najpristupacniju mogucu cenu i rezervisati kartu u zeljenom pravcu.

14.08.2015 12:12
Marko NIkolic

Koliko koštaju beograd istanbul avio karte , povratne, a koliko u jednom pravcu?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Avio karte
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Oktopod travel
 • oktopod travel,
 • oktopod travel radno vreme,
 • oktopod travel kontakt telefon,
 • turisticka agencija oktopod travel,
 • oktopod travel beograd,
 • turisticka agencija oktopod travel vračar,
 • turisticka agencija vračar