Avio karte Play travel

5.0 | 4 ocena
Ulica: Požeška 63
Grad: Beograd
Avio karte Play travel
Telefon: +381/
Mobilni: +381/
www.playtravel.rs

O nama

Turistička agencija "Play Travel" nalazi se u Požeškoj ulici broj 63, na Banovom Brdu u Beogradu. Sa željom da sa Vama podelimo lepote najpoznatijih turističkih destinacija širom sveta, započela je sa radom naša agencija. Mnogobrojni aranžmani u našoj ponudi, zadovoljiće Vašu znatiželju i težnju za putovanjem po Evropi i svetu.

Vodimo Vas na put oko sveta o kakvom ste do sad mogli samo da sanjate. Egzotične destinacije širom planete koje će zagolicati Vašu maštu, dostupne su Vam posredstvom naše agencije. Omogućićemo Vam da upoznate i istražite svaki kutak naše planete.

Ono što mi možemo da Vam ponudimo jestu najpovoljnije cene avio karata do Vama željenih lokacija širom sveta. Sve što je potrebno, jeste da odlučite gde želite da provedete odmor ili vikend, sami, sa voljenom osobom ili u dobrom društvu i rezervišete avio karte putem naše agencije.

Agencija "Play travel" pruža Vam mogućnost da posetite i uživate u blagodetima banja širom Srbije, Vrnjačkoj, Vrujci, Koviljači, Bugotovačkoj, Junaković, Lukovskoj, Ribarskoj banji i drugima.

Nema potreba da napuštate Vaše radno mesto ili toplinu doma, jer mi Vam omogućavamo rezervaciju i kupovinu avio karata za najzanimljivije zemlje sveta, brzo i lako, u par jednostavnih poteza.

"Play Travel" turistička agencija omogućiće Vam da posetite Dubai, Pariz, Kopenhagen, London, New York, Tel Aviv i druge destinacije, i uživate u znamenitostima i atrakcijama nama bliskih i dalekih zemalja. Savršen način da upoznate tradiciju, kulturu, običaje i način života drugih naroda, kao i da sa sobom ponesete pregršt lepih uspomena.

Predivne peščane plaže Mediterana, obale Crvenog mora, plavetnilo Indijskog okeana, dubine Atlantika i Pacifika i mnoga skijališta u Evropi, na dohvat su Vam ruke. Turistička agencija "Play Travel" omogućiće Vam da osetite celim bićem nesvakidašnje lepote i nekih još neistraženih delova sveta. Putovanja u Maroko, Dubai, Mexico, Peru, Boliviju, Brazil ili Maltu, otkriće Vam zanimljive detalje iz života drugih naroda.

Naše ljubazno osoblje u call centru, srdačno će odgovoriti na sva Vaša pitanja i pomoći Vam da se odlučite za destinaciju iz Vaših snova. Zadovoljstvo nam pričinjava činjenica da su naši mnogobrojni klijenti sa svojih putovanja doneli pozitivne utiske, kao i da sa radošću iščekuju odlazak na sledeće.

Letujte sa nama u Grčkoj i Tunisu, u prelepim apartmanima i hotelima, i učinite Vaš odmor nezaboravnim.
Avio karte, za sve destinacije! Avio karte za Dubai, avio karte za Pariz, avio karte za Kopenhagen, avio karte za London, avio karte za New York, avio karte za Tel Aviv, avio karte za Moskvu, Frankfurt, Rim, Amerika, Kanada, krstarenje po Karibima i odmor u banjama širom Srbije. Turistička agencija "Play Travel" Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Zoran Josipovic
  15.05.2017 11:24

  Nema potreba da napustate vase radno mesto ili toplinu doma,jer oni vam omogucavaju rezervaciju i kupovinu avio karata za najzanimljivije zemlje sveta,brzo i lako,u par jednostavnih poteza.

  Maja Matic
  08.06.2016 10:02

  Avio karte,za sve destinacije.Avio karte za Dubai,avio karte za Pariz,avio karte za Kopenhagen,avio karte za London,avio karte za New York,avio karte za Tel Aviv,avio karte za Moskvu,Frankfurt,Rim,Amerika,Kanada.Sve preporuke za povoljne cene.

  valentina
  25.11.2013 04:33

  Interesuje me cena avio karte za London...ako mi mozete reci

  ruzica
  14.08.2013 04:35

  vrlo povoljna turisticka agencija! sve pohvale za organizaciju putovanja i cene avio karata!

  vladimir
  23.07.2013 05:51

  povoljni su, pouzdani i ljubazni, tako da bi za avio karte preporucio Play travel

  nebojsa
  21.05.2013 06:23

  koliko puta nedeljno su polasci za Tel Aviv i Play travel koja je cena kada su u pitanju avio karte do tamo i nazad?

  filip
  17.04.2013 04:32

  Play travel pozdrav, koa je cena povratne avio karte za tel aviv

  slavko
  22.03.2013 04:08

  Avio karte Play travel, koliko kostaju avio karte za london sa povratnom za Beograd?

  dragan
  05.03.2013 04:45

  kupio sam avio karte za Pariz preko agencije Play travel i ustedeo sam poprilicno. Topla preporuka!

  Firme u blizini

  Avio karte Hipnos, Marsala Birjuzova 47, Stari grad, Beograd
  Avio karte Flyfast, Generala Mihajla Nedeljkovića 65/4, Novi Beograd, Beograd
  Avio Karte Monomol Travel, Makedonska 5, Beograd, Stari grad, Beograd
  Avio karte TGS Team Travel, Obilićev venac 18-20 (City Passage), Stari grad, Beograd
  Avio karte Bravo travel, Dobracina 9, I sprat, Stari grad, Beograd
  Avio karte Last Minute Travel, 27. marta 17-19, Palilula, Beograd
  Avio karte First Class, Kralja Milana 22, Stari grad, Beograd
  Avio karte AVIOTEAM, Takovska 13, Stari grad, Beograd
  Avionske karte Viza Air Travel, Knez Mihailova 21a, II sprat, lok 100, TC Millennium, Stari grad, Beograd
  Avio karte Tijuana Tickets, Vespučijeva 24, Novi Beograd, Beograd