O nama - AVIO KARTE PLAY TRAVEL


Turistička agencija "Play Travel" nalazi se u Požeškoj ulici broj 63, na Banovom Brdu u Beogradu. Sa željom da sa Vama podelimo lepote najpoznatijih turističkih destinacija širom sveta, započela je sa radom naša agencija. Mnogobrojni aranžmani u našoj ponudi, zadovoljiće Vašu znatiželju i težnju za putovanjem po Evropi i svetu.

Vodimo Vas na put oko sveta o kakvom ste do sad mogli samo da sanjate. Egzotične destinacije širom planete koje će zagolicati Vašu maštu, dostupne su Vam posredstvom naše agencije. Omogućićemo Vam da upoznate i istražite svaki kutak naše planete.

Ono što mi možemo da Vam ponudimo jestu najpovoljnije cene avio karata do Vama željenih lokacija širom sveta. Sve što je potrebno, jeste da odlučite gde želite da provedete odmor ili vikend, sami, sa voljenom osobom ili u dobrom društvu i rezervišete avio karte putem naše agencije.

Agencija "Play travel" pruža Vam mogućnost da posetite i uživate u blagodetima banja širom Srbije, Vrnjačkoj, Vrujci, Koviljači, Bugotovačkoj, Junaković, Lukovskoj, Ribarskoj banji i drugima.

Nema potreba da napuštate Vaše radno mesto ili toplinu doma, jer mi Vam omogućavamo rezervaciju i kupovinu avio karata za najzanimljivije zemlje sveta, brzo i lako, u par jednostavnih poteza.

"Play Travel" turistička agencija omogućiće Vam da posetite Dubai, Pariz, Kopenhagen, London, New York, Tel Aviv i druge destinacije, i uživate u znamenitostima i atrakcijama nama bliskih i dalekih zemalja. Savršen način da upoznate tradiciju, kulturu, običaje i način života drugih naroda, kao i da sa sobom ponesete pregršt lepih uspomena.

Predivne peščane plaže Mediterana, obale Crvenog mora, plavetnilo Indijskog okeana, dubine Atlantika i Pacifika i mnoga skijališta u Evropi, na dohvat su Vam ruke. Turistička agencija "Play Travel" omogućiće Vam da osetite celim bićem nesvakidašnje lepote i nekih još neistraženih delova sveta. Putovanja u Maroko, Dubai, Mexico, Peru, Boliviju, Brazil ili Maltu, otkriće Vam zanimljive detalje iz života drugih naroda.

Naše ljubazno osoblje u call centru, srdačno će odgovoriti na sva Vaša pitanja i pomoći Vam da se odlučite za destinaciju iz Vaših snova. Zadovoljstvo nam pričinjava činjenica da su naši mnogobrojni klijenti sa svojih putovanja doneli pozitivne utiske, kao i da sa radošću iščekuju odlazak na sledeće.

Letujte sa nama u Grčkoj i Tunisu, u prelepim apartmanima i hotelima, i učinite Vaš odmor nezaboravnim.
Avio karte, za sve destinacije! Avio karte za Dubai, avio karte za Pariz, avio karte za Kopenhagen, avio karte za London, avio karte za New York, avio karte za Tel Aviv, avio karte za Moskvu, Frankfurt, Rim, Amerika, Kanada, krstarenje po Karibima i odmor u banjama širom Srbije. Turistička agencija "Play Travel" Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

15.05.2017 11:24
Zoran Josipovic

Nema potreba da napustate vase radno mesto ili toplinu doma,jer oni vam omogucavaju rezervaciju i kupovinu avio karata za najzanimljivije zemlje sveta,brzo i lako,u par jednostavnih poteza.

08.06.2016 10:02
Maja Matic

Avio karte,za sve destinacije.Avio karte za Dubai,avio karte za Pariz,avio karte za Kopenhagen,avio karte za London,avio karte za New York,avio karte za Tel Aviv,avio karte za Moskvu,Frankfurt,Rim,Amerika,Kanada.Sve preporuke za povoljne cene.

25.11.2013 04:33
valentina

Interesuje me cena avio karte za London...ako mi mozete reci

14.08.2013 04:35
ruzica

vrlo povoljna turisticka agencija! sve pohvale za organizaciju putovanja i cene avio karata!

23.07.2013 05:51
vladimir

povoljni su, pouzdani i ljubazni, tako da bi za avio karte preporucio Play travel

23.05.2013 01:22
Play Travel

Poštovani Nebojša, Direktni polasci iz Beograda do Tel Aviv - a su četvrtkom i nedeljom sa avio kompanijom Jat Airways. Polasci sa jednim presedanjem u Istanbulu su utorkom i četvrtkom sa avio kompanijom Pegasus Airlines. Do Tel Aviv - a direktnim letom možete putovati i iz Budimpešte, svim danima u nedelji, osim subotom sa avio kompanijom EL AL Airways. Molimo Vas da nam dostavite okvirne datume kada biste putovali, kako bismo Vam poslali najpovoljniju ponudu povratne avio karte u tom periodu. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju. Srdačan pozdrav.

21.05.2013 06:23
nebojsa

koliko puta nedeljno su polasci za Tel Aviv i Play travel koja je cena kada su u pitanju avio karte do tamo i nazad?

17.04.2013 04:32
filip

Play travel pozdrav, koa je cena povratne avio karte za tel aviv

22.03.2013 04:08
slavko

Avio karte Play travel, koliko kostaju avio karte za london sa povratnom za Beograd?

05.03.2013 04:45
dragan

kupio sam avio karte za Pariz preko agencije Play travel i ustedeo sam poprilicno. Topla preporuka!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Avio karte
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Avio karte Play travel
  • avio karte play travel,
  • avio karte play travel radno vreme,
  • avio karte play travel kontakt telefon,
  • play travel avio karte,
  • play travel