Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Krstarenje Beogradom
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Krstarenje Beogradom

Možda ste rođeni u Beogradu i znate svaki njegov kut. Ipak, ako ga niste razgledali iz perspektive dve njegove reke, Save i Dunava, može se reći da ste mnogo toga propustili. 

 

 

Beograd noću, posmatran sa broda, ostavlja utisak grada u koga ćete se ponovo zaljubiti. Isto kao i u osobu sa kojom delite ove posebne trenutke dok krstarite kroz glavni grad.

Krstarenja Beogradom

Krstarenja svetskim morima ili prekookeanska krstarenja, do skoro su predstavljala luksuz i bila su rezervisana samo za najbogatije pripadnike društva. Danas, zahvaljujući naglom razvoju turističkih brodova, ova raskoš postaje dostupna običnom čoveku.

Ako vam je u mislima krstarenje Karibima, i štedite novac za tu avanturu, u međuvremenu svakako sebi možete priuštiti krstarenje Beogradom. Što više upoznajemo naš grad, i uviđamo koliko je lep, to ćemo ga više voleti.

Doživite Beograd na najlepši način, tako što ćete odabrati noćni obilazak, kada ćete posmatrati svetla grada kako se presijavaju na vodi, diviti se Kalemegdanskoj tvrđavi i mostovima ispod kojih se prolazi... 

Zbog svih tih prizora dobro poznatog grada viđenog drugačijim očima, već ćete biti sasvim oduševljeni, međutim, za potpuni užitak, tu je i ukusna večera uz odlična vina, dobru muziku, što sve stvara fantastičnu atmosferu. 

Ukoliko ste zaljubljeni, ili ako tek želite da upoznate nekog, krstarenje Beogradom je pravi izbor za vas. Sa druge strane, ako je toga dana vaša godišnjica braka ili rođendan vašoj lepšoj/jačoj polovini, krstarenje će taj poseban dan učiniti još nezaboravnijim. 

Ovo nije provod za koji vam je potrebno previše novca, pa da to bude izgovor da isti odlažete. U svakom trenutku je moguće sebi priuštiti ovu rečnu čaroliju, kojoj ćete se, verovatno, u skorije vreme ponovo vratiti.

Krstarenje Beogradom – iskustva

Ukoliko ste stranac, i po prvi put ste u Beogradu, onda je krstarenje nešto što jednostavno ne smete propustiti. Na brodu se nalazi turistički vodič koji će vam na engleskom jeziku dočarati istoriju, znamenitosti i kulturu glavnog grada Srbije. 

 

 

Samo krstarenje traje dva sata i trideset minuta, dok je u cenu uključena večera, audio vodič na srpskom jeziku, kao i svi troškovi organizacije.

U cenu koja je navedena ispod našeg teksta nisu uključeni individualni troškovi, kao ni prevoz od/do mesta polazišta. 

Ako imate u planu da obradujete sebe, vama dragu osobu ili kompletno društvo jednom ovakvom avanturom, trebalo bi da imate u vidu da postoje i određeni popusti. O tome je najbolje da se informišete kod turističkih agencija koje organizuju ovu plovidbu, a mi ćemo navesti primer da postoji 10 posto popusta za kupljenih četiri ili više karata. 

Pored toga, ako ste se sami organizovali i oformili takozvanu individualnu grupu, postoji mogućnost doplate muzike po veoma povoljnoj ceni, po osobi. Ukoliko je u pitanju zatvorena grupa, doplata se vrši na nivou cele grupe, a muzika je po želji. 

Upoznajte Beograd iz novog ugla, i podelite nezaboravne trenutke sa partnerom, porodicom, prijateljima, jer na kraju, samo lepe uspomene zaista nemaju cenu.

Krstarenje Beogradom – cena:

Prosečna cena krstarenja Savom i Dunavom je oko 2500 dinara, uz uključenu večeru i trajanje vožnje brodom od dva i po sata. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate turističke agencije koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta.  

Iskustva i preporuke posetilaca

06.11.2018
Dragana Misic

Ovo je jedan sve znacajniji vid krstarenja. Ukoliko odlucite da upraznjavate ovaj vid krstarenje zaista nemate potrebe da angazujete nekog posebnog turistickog vodica. Nekako je sve svima dostupno a i u Beograud se nije tesko snaci.

01.09.2017
Ivana Petrovic

Nema sta, jeste Beograd zaista i vise nego lep grad z razgledanje sa vode. Medjutim, veoma je bitno i potrebno da se unapred dobro raspitate oko programa i da onda definitivno vidite sta vam je tacno ciniti.

18.05.2017
Petar Jankulovski

Kak god da okrenete, krstarenje Beogradomn u svakom slucaju nije ni malo naivno. Nista drugo po meni nije tu preterano vazno i bitno.

04.05.2017
Marina Zivkovic

Sto se ovog krstarenja tice, sigurno je samo to da je potrebno da budete hrabri. Zaista vas ovakvo jedno krstarenje moze usreciti i pokazati jedno potpuno novo lice Beograda.

20.04.2017
Stojance Ristovski

Koliko mi se samo cini, krstarenje Beogradom je nesto do cega pre ili kasnije sigurno mozete da se uverite sta je kvalitet. Druge stvari onda io nisu bas toliko vazne.

06.04.2017
Jovana Milinkovic

Po pravilu, sto se ovog krstarenja tice, sigurno je kvalitet nesot sot treba i mora da dodje do izarazaja. Druge stvari nisu bas toliko vazne. Sve osatlo je samo gubljenje vremena.

04.04.2017
Milen Jovanovic

Sto se mene licno tice, ako nista bar ono treba i mora da se debelo plati. Mada, cenu su zaisat nesto sto je i vise nego povoljno.

04.04.2017
Lea Stankovic

Po rpavilu je ovo odlican grad. Sve drugo je po meni samo gubljenje.

21.03.2017
Filip Milutinovic

Sto se ovog krstarenja tice, sigurno je kvalitet pre ili kasnije nesto sto ce da dodje do izrazaja.

20.03.2017
Simona Vucinic

U svakom slucaju po meni ono treba da se debelo plati. Sve drugo je mnogo losije resenje.

01.03.2017
Mihajlo Nastasovic

Koliko mi se samo cini, sto se ove vrste krstarenje tice, kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

01.03.2017
Marta Dencevic

Moje licno misljenje je takvo da je sto se tice krstarenja, bar situacija jasna. Ono mora debelo da se plati.

10.02.2017
Todor Markovic

Koliko mi se samo cini, u svakom slucaju je ovo jedno posebno krstarenje. Ukoliko se vec za njega odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.

31.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, ovo je zaisat jedna lepa prilika da Beograd upoznate iz potpuno jednog drugacijeg ugla.

16.01.2017
Janko Zivanovic

Uvek je problem bio u tome sto je neko krstarenje Beogradom moglo bas onako dobro da se plati.

26.12.2016
Nikolina Pantelic

Po ovom pitanju samo treba da potrazite bas nekog dborog vodica. Ako To bute uradili sigurno se necete pokajati.

08.12.2016
Petar Jankovic

Ako mene licno pitate, krstarenje Beogradom je ipak nesto u sta mozete da imate puno poverenje da vas nikada nece izneverite kada za to dodje vreme.

22.11.2016
Jana Stankovic

Jedan od najboljih nacina da upoznate Beograd je upravo sa vode. Pri tome, najbolje je da se oko tog pitanja posavetujete sa nekom strucnom agencijom kao sto je primera radi RTD nautika.

03.11.2016
Biljana Brankovic

Krstarfenje moze da bude zaista jedan neponovljiv dogadjaj u zivotu svakog coveka. Ukoliko se vec odlucite za tako nesto, onda je definitivno najbolje da se posavetujete sa RTD nautika.

13.09.2016
Ivan Stojanovic

Koliko mogu da vidim sve veci broj stranih turista koji dolaze u Beograd se odlucuje za ovaj vid turizma. Pre svega, Beograd je jedan jako lep grad kada se posmatra sa vode tako da definitivno ima sta da ponudi.

09.08.2016
Marko Petrovic

ovo je nekako sve zastupljeniji oblik turizma u Beogradu. Mislim da Beograd ima jednu lepotu, koja narocito dolazi do izrazaja kada se prestonica posmatra sa vode. Zbog toga, sigurno je pozeljno da svi turisti bar jednom prokrstare Beogradom.

08.08.2016
Dusan Markovic

Ovo je jedan sve znacajniji vid krstarenja. Ukoliko odlucite da upraznjavate ovaj vid krstarenje zaista nemate potrebe da angazujete nekog posebnog turistickog vodica. Nekako je sve svima dostupno a i u Beograud se nije tesko snaci.