Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Krstarenje Jadranom
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Krstarenje Jadranom

Ako ste mladi bračni par koji je tek stao na „ludi kamen“, možda je jedan od najboljih načina da provedete medeni mesec tako što ćete uplatiti krstarenje Jadranom. Upoznajući nove predele, uvek iznova upoznajemo sebe, ali i oživljavamo emocije prema našim lepšim ili jačim polovinama, pa je ovakva morska avantura zgodna i kada je u pitanju godišnjica braka, na primer.

 

 

Istina je zapravo, da je uvek pravo vreme da odete do turističke agencije i dogovorite sve detalje vezane za jedno nezaboravno putovanje.

Krstarenja Jadranom

Verovatno su mnogi naši čitaoci posetili Dalmaciju, u smislu da su boravili u Dubrovniku, Splitu ili u Makarskoj. Međutim, krstarenje pruža sasvim drugi pogled na gradove i more; svakoga jutra možete se probuditi u drugoj luci, obići mnogo gradova na ovoj morskoj turneji, slušati priče iskusnih vodiča o znamenitostima, istoriji i kulturi, doživeti noćni život svakog mesta ponaosob...

Zaista, nije isto sunčati se na „običan“ način, na vrelom pesku, kao i na palubi broda, koji lagano klizi po morskoj pučini... Nije svejedno da li večerate u klasičnom restoranu, ili to činite pod sjajem zvezda dalmatinskog neba... 

Kruzeri, ploveći hoteli, odnosno ogromni turistički brodovi, poslednjih godina doživljavaju ekspanziju, zbog čega krstarenja, kao san mnogih ljudi, postaju dostižna običnom čoveku a ne samo krem društvu. 

Sve kabine na brodu su tako dizajnirane da se osećate maksimalno prijatno, tako da možete birati luksuzne varijante, zatim kabine sa prozorima ili unutrašnje kabine. U svakom trenutku, o vašoj udobnosti brine mnoštvo zaposlenih članova posade, tako da će i najzahtevniji putnici biti sasvim zadovoljni.

Šta obuhvata krstarenje Jadranom?

Dubrovnik, svakako je neizostavna stanica, i predstavlja jedan od najatraktivnijih gradova Sredozemlja. Grad ima jedinstvenu istoriju, i čini središte savremenih kulturnih i turističkih dešavanja. Tu je i nacionalni park Mljet, pri čemu morate obići i dva jezera i ostrvo svete Marije. 

Pred vama će se ukazati dvadesetak šumovitih ostrvaca i hridina, koja su uronjena u more, i imaju male, skrovite plažice, što sve predstavlja najlepši deo hvarske rivijere, takozvana Paklena ostrva. 

Neko vreme možete uživati na plaži Zlatni Rat, ili gledati vrhove Biokova iz Makarske. Restorani, barovi, lokali, mamiće vas da se okrepite i osvežite.

 

 

Kada budete upoznali Korčulu, shvatićete da je veoma slična Dubrovniku, a poznata je po tome što ima moreplovca Marka Pola. 

Možete poneti suvenire koji su izrađeni od Bračkog kamena, od koga je izgrađena i Bela kuća. 

Vaše putovanje Jadranom trajaće osam dana i sedam noći, tokom kojih ćete uživati u morskoj pučini, znamenitostima i noćnom životu gradova kroz koje prolazite, ali i u samom kruzeru. 

Krstarenje Jadranom – iskustva

Sam kruzer obuhvata mnogo sadržaja koji će učiniti da se osećate prijatno i opušteno, tokom celog putovanja jadranskom obalom. Svake večeri, na meniju su izvrsni morski plodovi uz degustaciju dobrog vina, a sve je upotpunjeno muzikom koja čini savršenu atmosferu. 

Ujutru, možete uživati u kafici u dvoje na palubi koju zapljuskuju talasi, a kasnije vam je na raspolaganju spa centar gde možete regenerisati telo i dušu... Tu je i program za najmlađe, ukoliko putujete porodično, a sve uz budan nadzor stručnog osoblja. 

Ulazak na kruzer koji krstari Jadranom, možda će biti najlepši korak koji ste napravili u životu, u tom smislu da će vam doneti mnoštvo nezaboravnih trenutaka, podeljenih sa voljenim osobama. 

Krstarenje Jadranom – cena:

Cene zavise od dosta faktora, pa tako na primer, „rana rezervacija“ značajno snižava cenu. Na istu utiče i tip kabine, program putovanja, broj noćenja, termin u kome putujete, dodatne usluge koje koristite...

U tom smislu, cena se kreće od 380 evra, sve do 1100 evra. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate turističke agencije koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

06.11.2018
Miodrag Kostic
Nekada dok je postojala ona stara Jugoslavija, krstarenje Jadranom je zaista bio jedan lep dozivljaj. Sada se sve to na neki nacin izgubilo. Bilo bi lepo kada bi se neka stara vremena vratila.
01.09.2017
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete, morate da znate da je krstarenje Jadranom jedno od najboljih mogucih krstarenje koje vas samo u par trenutaka bez problema moze vratiti u najranije detinjstvo.
18.05.2017
Marina Zivkovic
U svakom slucaju, kako god da okrenete, nije ono ni malo sad nesto posebno ekskluzivno.
04.05.2017
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, krstarenje Jadranom nije ni malo jeftino kako god da okrenete.
20.04.2017
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, krstarenje Jadranom jeste nesto sto debelo treba da se plati. Mada nije bas sve u novcu. Ima nesto i u pravom ukusu.
06.04.2017
Filip Milutinovic
Sto se ovog krsatrenja tice, sigurno je kvalitet tu, ali naravno pod uslovom da se lepo plati. Sve drugo po meni moze da bude samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
04.04.2017
Lea Stankovic
Ovo je krastrenje koje u svakom slucaju nema neke posebno povoljne cene.
21.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Nije ono bas toliko skupo kao sto se mozda na prvi pogled cini.
20.03.2017
Simona Vucinic
Ovo bar vecina ljudi moze sebe da pre ili kasnije priusti.
01.03.2017
Todor Markovic
Koliko mi je samo poznato, sto se ovoga tice, naravno da je kvalitet i vise nego vazan.
01.03.2017
Marta Dencevic
Zaista ne mogu da shvatim sta to toliko lepo ima na Jadranu da se vidi.
10.02.2017
Janko Zivanovic
U svakom pogledu je ovo posebna vrsta krstarenja. Ako se vec za njega odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
31.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Mogu samo da kazem da je kod ovog krstarenja veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
16.01.2017
Petar Jankovic
Osnovni problem kod krstarenja JKadranom je u tome sto ono mora onako dobro i kvalitetno da se plati.
26.12.2016
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju samo treba potrazite neku bas proverenu agenciju i nisat vise dalje ne treba da brinete.
08.12.2016
Ivan Stojanovic
Po ovom pitanju je ubedljivo najbolje da izaberete samo neku proverenu i strucnu agenciju.
22.11.2016
Jana Stankovic
Ukoliko planirate da krstrite Jadranom, ubedljivo je najbolje resenje da posetite agenciju RTD nautika i tamo se licno uverite u kvalitet.
03.11.2016
Biljana Brankovic
Krstarenje Jadranom je nesto sto vam po meni na najbolji moguci nacin mogu organizovati u Jahting klubu i time od krstarenja napraviti jedan nezaboravan dogadjaj.
13.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da na kvalitetan nacin krstarite Jadranom onda je u svakom slucaju potrebno da uplatite neki aranzman u nekoj turistickoj agenciji koja se bavi organizovanjem putovanja na ovaj nacin.
09.08.2016
Dusan Markovic
Nekada dok je postojala ona stara Jugoslavija, krstarenje Jadranom je zaista bio jedan lep dozivljaj. Sada se sve to na neki nacin izgubilo. Bilo bi lepo kada bi se neka stara vremena vratila.