Krstarenje Volgom Beograd

Adresa: Vespučijeva 24
Beograd
Adresa: Makedonska 4
Beograd
Adresa: Majke Jevrosime 29
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Krstarenje Volgom
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Krstarenje Volgom

Želite li putovanje koje ćete pamtiti celoga života? Odaberite krstarenje Volgom, i desetak dana ćete provesti u savršenom uživanju.
 
 
Volga je najduža reka Evrope. Njena dužina je 3534 kilometara, i protiče celom dužinom kroz Rusiju. Stari Grci su je zvali Ra, uliva se u Kaspijsko more a izvire u Valdajskom gorju. Interesantna je činjenica da celom svojom dužinom, Volga ima pad od svega 156 metara.
U najveću evropsku reku se uliva drugih 200 reka, dok čitav sliv ima oko 151 000 pritoka.

Krstarenja Volgom

Da biste krstarili Volgom, morate poći iz Moskve. Vaše putovanje uključivaće i avion i brod. Ako želite vizit kartu Rusije, i ako volite ovu zemlju, onda je rečno krstarenje od  Moskve do St. Peterburga, nešto što jednostavno morate doživeti.
To je vodeni put koji povezuje sever i zapad Evrope sa Kaspijskim morem i srednjom Azijom. Rastojanje između pomenuta dva velegrada, prelazi se brodom za oko sedam dana. Uz put, postoji mnogo rečnih stanica, zanimljivih mesta i prelepih gradova. 
Pored Moskve i St. Peterburga, kao dve metropole, upoznaćete jezera, kanale, i mnoge turističke objekte Rusije. 

Kako je organizovano krstarenje Volgom?

Najpre, potrebno je da se ukrcate na avion koji će vas odvesti put Moskve. Potom ćete imati presedanje za St. Peterburg, gde ćete po pristizanju, biti smešteni u brod, tj. u lepo opremljene kabine. Večeraćete i prenoćiti, te se odmoriti za nova uzbuđenja koja vas očekuju sutradan.
Pošto se nalazite u Sankt Peterburgu, za vas je organizovano panoramsko razgledanje grada autobusom, a istaći ćemo da grad važi za jedan od najlepših na svetu, i leži na obali Finskog zaliva i delti reke Neve. U njemu se nalazi čuveni muzej Ermitaž. 
 
 
U nastavku putovanja, na obali smo reke Svir, gde se nalazi selo Mandrogi. Brod će se zaustaviti i na obali reke Verdant, gde se možete opustiti uz šetnju. 
Sledećeg dana u planu je razgledanje ostrva Kiži, koje se nalazi na severnom kraju jezera Onjega. Po veličini, drugo je u Evropi i važi za jedno od najčistijih na svetu. Na ostrvu Kiži se nalazi Crkva Preobraženja, sa 22 kupole, što je remek delo ruske arhitekture. 
Narednog dana krstarenja, sledi uplovljavanje u Gorici, što je tipično rusko selo. Posle toga ponovo brod kreće i stiže do starog lučkog grada – Jaroslav. Uskoro ćete razgledati Uglič, dok će naročitu impresiju na vas ostaviti pogled na grad sa reke Volge, jer ćete tom prilikom ugledati crkvu Svetog Dimitrija, crkvu Vaskrsenja, kao i uglički Kremlj.
Ubrzo ćete uploviti u moskovsku luku. Organizovano je panoramsko razgledanje grada autobusom. Moskva je smeštana na sedam brežuljaka, pa ćete biti u prilici da obiđete Crveni trg, Mauzolej Lenjina, Boljšoj teatar, Univerzitet Lomonosov, crkvu Vasilija Blaženog kao i mnogo toga drugog. Fantastična panorama grada će biti pred vama sa Vorobjovih brda.
U Moskvi je planirano da se provede nekoliko dana, posle čega ćete poći put aerodroma, za Beograd, u koji nosite najlepše uspomene sa krstarenja Volgom.

Krstarenje Volgom – cena:

Cena zavisi od dosta faktora, kao što je sam program putovanja, razne dodatne usluge koje želite da koristite, broj noćenja koji ostvarujete, tip kabine koju koristite i slično.
U tom smislu, cena aranžmana se kreće u rasponu od 970 evra sve do 1300 evra, po jednoj osobi. 
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate turističke agencije koje se nalaze ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Miroslav Jagnjic
Kako je lepo samo gledate nekada one putopise iz Rusije i krstarenja Volgon. Zaista su jedan lep dozivljaj. Postoji sigurno odredjeni broj turistickih agencija koje se bave organizovanjem ovog oblika krstarenja ali je generalno problem u tome sto je sve to jako skupo.
Stojance Ristovski
Po meni krstarenje Volgom u svakom slucaju nije ni malo naivno krstarenje. Tu pre svega mislim na kvalitet krstarenja i cene koje pri tome slobodno mogu da kazem da nisu ni malo pristupacne. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Marina Zivkovic
U svakom slucaju je problem u tome sto ovo krstarenje mora da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Milen Jovanovic
Licno smatram da je po mnogo cemu ovo krstarenje koje se isplati. Pre svega, na ovakvom jednom krstarenju u svakom slucaju morate da dosta uzivate.
Jovana Milinkovic
Kako god da okrenete, krstarenje Volgom je nesto sto mora da kosta svidelo se to vama ili ne.
Filip Milutinovic
Po pravilu je ovo ubedljivo najbolje krstarenje. Ukoliko se vec za njega odlucite, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati. Druge stvari po meni nisu bas toliko vazne i bitne.
Lea Stankovic
Koliko sam citala, Volga je bas velika reka ali bas iz tog razloga je vredi posetiti.
Mihajlo Nastasovic
Po meni je ono u svakom slucaju nesto sto nije previse jednostavno. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
Simona Vucinic
Moj otac je proslo leto bio na ovom krstarenju i dosao je prepun utisaka.
Todor Markovic
Sto se ove vrste krstarenja tice, kvalitet je naravno i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
Marta Dencevic
Nema sta, Volga jeste prelepa ali u svakom slucaju, krstarenje njom mora da se debelo plati, nazalost.
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, po pitanju krstarenja Volgon je situacija bar jasna. Samo treba da spremite dovoljno novca i da vise nista ne brinete.
Ljubinka Sreckovic
Sto se ovoga tice, veoma je vazno da znate da je bitno da se od samog pocetka odlucite za kvalitet.
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, osnovni je problem u tome sto svako krstarenje Volgom, mora bas onako dobro i debelo da se plati.
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju samo treba da potrazite neko provereno i strucno mesto u koje ako meen pitate mozete da imate puno poverenje.
Ivan Stojanovic
Po ovom pitanju samo treba da posetite neko strucno i provereno mesto u ciji kvalitet zaista ne treba da sumnjate.
Jana Stankovic
Po pitanju ove vrste krstarenja je najbolje da se obratite agenciju RTD nautika i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Meni je zaista i vise neo velika zelja da krstarim Volgom. To je po meni zaisat i vise nego dovoljno da uradite preko Jahting kluba.
Marko Petrovic
Svi koji su bili na ovom tipu krstarenja kazu mi da je to jedno prelepo iskustvo. Krstarenje Volgom je svakako jedan neponovljiv dozivlja ali sigurno mora i kvalitetno da se plati.
Dusan Markovic
Kako je lepo samo gledate nekada one putopise iz Rusije i krstarenja Volgon. Zaista su jedan lep dozivljaj. Postoji sigurno odredjeni broj turistickih agencija koje se bave organizovanjem ovog oblika krstarenja ali je generalno problem u tome sto je sve to jako skupo.