-12% Jednodnevni izlet Novi Pazar

Jednodnevni izlet Novi Pazar

Cena: 2500 din. 2200 din.
-20% Manastir Tumane

Manastir Tumane

Cena: 1500 din. 1200 din.
Pogledajte sve proizvode
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Izleti Srbija
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Izleti Srbija

Mnogi ljudi žele da odu u inostranstvo, barem za jedan vikend, a pri tome zaboravljaju na sve lepote koje ima naša zemlja da im ponudi. Kada upoznaju razne gradove, banje, planine, kao i kulturnu baštinu Srbije, tada ostaju začuđeni kako sve to nisu obišli ranije.

izleti srbija

 

Razlog više da se upustite u upoznavanje svoje zemlje su i povoljne cene jednodnevnih ili dvodnevnih izleta, kao i popusti koji se nude penzionerima, raznim organizovanim grupama i slično.

Avanturistički izleti u Srbiji

Postoje obilasci dvoraca u Bavarskoj, ali zbog čega ne biste obišli dvorce Vojvodine? Verujte nam, provod će biti isto tako dobar, a saznaćete mnoge zanimljive informacije. Radi se o mestima na kojima su se odmarali veleposednici, i na kojima su se sklapali razni dogovori i tajni sporazumi u našoj istoriji... Ta zdanja potiču iz 18, 19. i 20. veka, tako da ćete osetiti i duh prošlosti.

Pored Vojvodine, zanimljivo je obići Oplenac i Topolu. Topola je udaljena svega stotinak kilometara od Beograda, a na brdu Oplenac, moći ćete da vidite i obiđete Mauzolej dinastije Karađorđevića.

Jednodnevni izleti u Srbiji

Banja Ždralo je veoma zanimljiva za posetiti, a nalazi se okružena Homoljskim planinama, i na svega 130 kilometara od Beograda. Posebno je dobra vest da možete da uživate u akva parku.

Đavolja varoš je oduvek bila interesantna kako našim ljudima, tako i turistima iz inostranstva. Reč je o jedinstvenom spomeniku prirode, i to su zapravo zemljane figure, koji su poseban oblik reljefa, i deluju izuzetno privlačno.

izleti srbija cene

 

Gde ići na izlet u Srbiji?

Još jedan predlog za izlet u našoj zemlji jeste obilazak fruškogorskih manastira. Fruška gora je nadomak Beograda, tako da putovanje nećete ni da osetite, a ipak ćete doći u jednu sasvim drugačiju sredinu. Prostiru se na pedeset kilometara dužine i deset kilometara širine, a podignuti su u kasnom srednjem veku.

Vikend izlet u Srbiji

Zanimljiva za pogledati je i Resavska pećina. Njen lokalitet je istočna Srbija. Interesantno je da znate da je njeno stvaranje počelo pre ledenog doba.

Subotica, Palićko jezero, Sremski Karlovci... – još su neka od mesta na koja bi trebalo da obratite pažnju prilikom izbora destinacije za izlet u Srbiji.

Višednevni izlet u Srbiji

Naravno, izlet ne mora da traje samo jedan dan, već i nekoliko, što vam pruža priliku da se dobro odmorite i relaksirate. Još neka od mesta koja vam predlažemo su Tršić, kanjon reke Uvac, Subotica...

Izleti u Srbiji cene

Cene jednodnevnih izleta u Srbiji su veoma povoljne, jer se mogu dobiti i popusti ukoliko se organizuje grupa koja putuje zajedno. Na primer, da biste obišli Đavolju varoš, potrebno je svega 2500 dinara, i to je cena bez popusta. Takođe, za izlet do Subotice i Palića treba platiti isto toliko.

*Sve cene su prikazane samo orijentaciono, za sve tačne i precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.