-12% Jednodnevni izlet Novi Pazar

Jednodnevni izlet Novi Pazar

Cena: 2500 din. 2200 din.
-20% Manastir Tumane

Manastir Tumane

Cena: 1500 din. 1200 din.
Pogledajte sve proizvode
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Izleti Srbija
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Izleti Srbija

Mnogi ljudi žele da odu u inostranstvo, barem za jedan vikend, a pri tome zaboravljaju na sve lepote koje ima naša zemlja da im ponudi. Kada upoznaju razne gradove, banje, planine, kao i kulturnu baštinu Srbije, tada ostaju začuđeni kako sve to nisu obišli ranije.

izleti srbija

 

Razlog više da se upustite u upoznavanje svoje zemlje su i povoljne cene jednodnevnih ili dvodnevnih izleta, kao i popusti koji se nude penzionerima, raznim organizovanim grupama i slično.

Avanturistički izleti u Srbiji

Postoje obilasci dvoraca u Bavarskoj, ali zbog čega ne biste obišli dvorce Vojvodine? Verujte nam, provod će biti isto tako dobar, a saznaćete mnoge zanimljive informacije. Radi se o mestima na kojima su se odmarali veleposednici, i na kojima su se sklapali razni dogovori i tajni sporazumi u našoj istoriji... Ta zdanja potiču iz 18, 19. i 20. veka, tako da ćete osetiti i duh prošlosti.

Pored Vojvodine, zanimljivo je obići Oplenac i Topolu. Topola je udaljena svega stotinak kilometara od Beograda, a na brdu Oplenac, moći ćete da vidite i obiđete Mauzolej dinastije Karađorđevića.

Jednodnevni izleti u Srbiji

Banja Ždralo je veoma zanimljiva za posetiti, a nalazi se okružena Homoljskim planinama, i na svega 130 kilometara od Beograda. Posebno je dobra vest da možete da uživate u akva parku.

Đavolja varoš je oduvek bila interesantna kako našim ljudima, tako i turistima iz inostranstva. Reč je o jedinstvenom spomeniku prirode, i to su zapravo zemljane figure, koji su poseban oblik reljefa, i deluju izuzetno privlačno.

izleti srbija cene

 

Gde ići na izlet u Srbiji?

Još jedan predlog za izlet u našoj zemlji jeste obilazak fruškogorskih manastira. Fruška gora je nadomak Beograda, tako da putovanje nećete ni da osetite, a ipak ćete doći u jednu sasvim drugačiju sredinu. Prostiru se na pedeset kilometara dužine i deset kilometara širine, a podignuti su u kasnom srednjem veku.

Vikend izlet u Srbiji

Zanimljiva za pogledati je i Resavska pećina. Njen lokalitet je istočna Srbija. Interesantno je da znate da je njeno stvaranje počelo pre ledenog doba.

Subotica, Palićko jezero, Sremski Karlovci... – još su neka od mesta na koja bi trebalo da obratite pažnju prilikom izbora destinacije za izlet u Srbiji.

Višednevni izlet u Srbiji

Naravno, izlet ne mora da traje samo jedan dan, već i nekoliko, što vam pruža priliku da se dobro odmorite i relaksirate. Još neka od mesta koja vam predlažemo su Tršić, kanjon reke Uvac, Subotica...

Izleti u Srbiji cene

Cene jednodnevnih izleta u Srbiji su veoma povoljne, jer se mogu dobiti i popusti ukoliko se organizuje grupa koja putuje zajedno. Na primer, da biste obišli Đavolju varoš, potrebno je svega 2500 dinara, i to je cena bez popusta. Takođe, za izlet do Subotice i Palića treba platiti isto toliko.

*Sve cene su prikazane samo orijentaciono, za sve tačne i precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.