Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Krstarenje Mediteranom
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Krstarenje Mediteranom

U životu, verovatno samo lepa sećanja nemaju cenu koja je merljiva bilo kakvim novcem. Svakoga dana, trudimo se da stvaramo uspomene, a one koje se najdublje urezuju u naše pamćenje, svakako su putovanja. 

 

 

Krstarenje Mediteranom, doživljaj je koji nećete nikada zaboraviti, a posebno ako je u pitanju apsolventska ekskurzija, porodično putovanje, medeni mesec ili obeležavanje godišnjice braka...

Krstarenja Mediteranom

Nekada je ovo bio samo lepi san, nedostižan za većinu ljudi. Danas, sa razvojem gradnje turističkih brodova – kruzera, dobili smo prave ploveće hotele, koji nas voze širom sveta i to po cenama koje prosečan čovek može da priušti sebi. 

Ovakav ogroman brod, prima oko pet hiljada putnika, a oko dve hiljade članova posade se trudi da u svakom trenutku sve želje gostiju budu ispunjene. Buđenje svakoga jutra u nekoj novoj luci, a u toku dana, boravak na kopnu grada koga će vam približiti turistički vodič, kroz priče o istoriji, kulturi i zanimljivostima – iskustvo je koje ništa drugo ne može zameniti.

Koliko traje krstarenje Mediteranom?

Uživanje i provod traju celih dvanaest dana, prilikom čega obilazite Azurnu obalu, Monte Karlo, Barselonu... Provesti noć u brodskoj kabini doživljaj je sam za sebe, a ispijanje kafe i sunčanje na palubi broda, nešto što nikada nećete zaboraviti. 

Na kruzeru, sadržaji su upotpunjeni kupanjem u bazenima, okušavanjem sreće u kazinu, đuskanjem u disko klubu, uživanjem u spa centrima gde ćete podmladiti duh i telo...  Na meniju, svakoga dana se nalaze specijaliteti zemlje kroz koju se plovi, a možete birati i đakonije međunarodne kuhinje, ako tako više volite.

Barselona, grad je koji ne biste smeli da propustite i da ne obiđete; ako ste mladi, očaraće vas fantastičan noćni život; ako volite umetnost, Barselona, dom velikih umetnika je kao stvorena za vas; raskošni trgovi i arhitektura katalonske prestonice, impresioniraće vas do te mere, da ćete nekoliko narednih meseci živeti od utisaka koje ste poneli sa sobom.

Šta sve obuhvata krstarenje Mediteranom?

Tura je organizovana tako da se kreće autobusima iz Beograda, dok se drugog dana, u prepodnevnim časovima, stiže na Azurnu obalu, nakon čega sledi obilazak Nice. Uveče se polazi prema Kneževini Monako, gde ćete videti Palatu Grimaldijevih, Katedralu, Okeanografski muzej, stazu Formule 1, te sledi obilazak čuvenog Casina. 

 

 

Posle toga se stiže u Ljoret de Mar, što je ujedno i najpoznatiji turistički centar na Kosta Bravi, i koji je udaljen oko 65 kilometara od Barselone.

U naredna dva dana boravi se u Barseloni, gde su organizovani izleti da biste se na najbolji način upoznali sa ovim prelepim gradom. Obilasci muzeja, šoping, razne individualne aktivnosti, možete upražnjavati sve do zakazanog vremena polaska prema luci i ponovnog ukrcavanja na brod. 

Potrebno je znati da su brodske kabine luksuzno opremljene, gde vam je konstantno dostupna i internet konekcija. 

Kao što vidimo, kruzer se najviše zadržava usidren u Barseloni, posle čega se iz njene luke isplovljava i kreće put Rima... Tu smo već stigli do desetog dana, kada ćete biti u prilici da razgledate Večni grad, a posle toga i grad umetnosti – Firencu... Nakon toga ploveći hotel se upućuje prema Veneciji. Pošto ste obišli ovaj čaroban grad, sledi povratak u luku i put ka Srbiji, u koju nosite najlepše uspomene sa krstarenja Mediteranom.

Krstarenje Mediteranom – cena:

Za krstarenje Mediteranom, potrebno je izdvojiti od 750 evra sve do 2100 evra, dok cena zavisi od tačne destinacije, broja noćenja, odabira kabine ili luksuznih apartmana...

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate turističke agencije koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

06.11.2018
Snezana Aleksic
Ukoliko vam je potrebno lepo iskustvo u krastarenju, onda je u svakom slucaju potrebno da se odlucite za krstarenje Mediteranom. Krstarenje Mediteranom se moze dobiti po veoma povoljnim cenema u turistickoj agenciji svet krstarenja.
01.09.2017
Todor Markovic
Najvaznije od svega je to da krstarenje Mediteranom zaista bude nesto sto ce da se isplati, odnosno da ono sto platite na kraju zaista pre ili kasnije dobijete. Nije nista drugo cudno vise po tom pitanju.
18.05.2017
Stojance Ristovski
Ukoliko nemate dovoljno ukusa ili dovoljno pravih informacija na raspolaganju tesko da vam pare nesto vise mogu pomoci.
04.05.2017
Marina Zivkovic
Koliko mi se samo cini, ovakvo jedno krstarenje je nesto sto zlata vredi kako god da okrenete. Sve drugo je stvar samo dobre organizacije.
20.04.2017
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, sto se krstarenja Mediteranom tice, sigurno je kvalitet nesto sto je manje vise svima potrebno.
06.04.2017
Jovana Milinkovic
Po pravilu, sto se tice, ovog krstarenja kvlaiet je jnesot sot je i vise nego sto je prisutno. Druge stvari nisu bas toliko vazne kao sto se mozda na prvi pogled cini.
04.04.2017
Filip Milutinovic
Kako god da okrenet,e ovo je odlicna vrsta krstarenja u ciji kvlaitet nikako ne treba da sumnjate. Sve drugo je po pravilu mnogo losije resenje.
04.04.2017
Lea Stankovic
Po pravilu je ovo u svakom slucaju krstarenje koje i nije bas toliko jednostavno. Sve ostaloje po meni samo gubljenje vremena.
21.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Po meni je sto se ovog krstarenja tice, sigurno kvalitet nesto sto ce pre ili kasnije da dodje do izrazaja.
20.03.2017
Simona Vucinic
U njemu po meni zaista i vise nego treba da uzivate.
01.03.2017
Todor Markovic
U svakom slucaju je ovo posebna vrsta krstarenja u koje mozete da imate puno poverenje.
01.03.2017
Marta Dencevic
Moje licno misljenje je takvo da je sto se tice krstarenja, situcija ako nista bar kristalno jasna. Sve je to nesto sto treba da se plati.
10.02.2017
Janko Zivanovic
U svakom pogledu je ovo jedno veoma bitno krstarenje koje svako treba da oseti najmanje jednom u zivotu.
31.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Krstarenje mediteranom jeste skupo ali se zato po meni isplati svaki dinar. To je zaista nesto prelepo.
16.01.2017
Petar Jankovic
Koliko mi se cini, ovo je bas jedno posebno krstarenje. Jedino sto onda po tom pitanju treba da potrazite bas neko strucno mesto.
26.12.2016
Nikolina Pantelic
Ako pricamo o nekom bas dobrom krstarenje Mediterano, to bas mora i onako dobro da se plati. Ako se ne plati nemate sta da trazite po tom pitanju vise.
08.12.2016
Ivan Stojanovic
Krstarenje mediteranom moze da se relativno brzo organizuje za par stotina eura bez nekih vecih problema.
22.11.2016
Jana Stankovic
Ovo moze da bude veoma egzoticno krstarenje i zbog toga je najbolje da posetite agenicju RTD nautika i da se bs tamo opredelite za kvalitet.
03.11.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko vec zelite da krstarite mediteranom, definitivno je za to najbolje resenje da posetite neku profesionalnu agenciju koja taj posao drzi u malom. Takva jedna agencija je i Jahting klub.
13.09.2016
Marko Petrovic
Koliko je meni poznato, kvalitetno krstarenje mediteranom mora da se platiti minimum 500 eura po osobi. To je neka minimalna cena i zbog toga je najbolje da ukoliko vec izdvajate taj novac uradite to kod neke proverene turisticke agencije.
09.08.2016
Dusan Markovic
Ukoliko vam je potrebno lepo iskustvo u krastarenju, onda je u svakom slucaju potrebno da se odlucite za krstarenje Mediteranom. Krstarenje Mediteranom se moze dobiti po veoma povoljnim cenema u turistickoj agenciji svet krstarenja.