Vratite se na mobilnu verziju sajta
Krstarenje Mediteranom Krstarenje Mediteranom - ove turisticke agencije imaju u svojoj ponudi veliki broj destinacija. Saznajte sve o ovom sofisticiranom dozivljaju, kao i cene i akcije za krstarenje Mediteranom. www.navidiku.rs Krstarenje Mediteranom

Krstarenje Mediteranom

U životu, verovatno samo lepa sećanja nemaju cenu koja je merljiva bilo kakvim novcem. Svakoga dana, trudimo se da stvaramo uspomene, a one koje se najdublje urezuju u naše pamćenje, svakako su putovanja. 
 
 
Krstarenje Mediteranom, doživljaj je koji nećete nikada zaboraviti, a posebno ako je u pitanju apsolventska ekskurzija, porodično putovanje, medeni mesec ili obeležavanje godišnjice braka...

Krstarenja Mediteranom

Nekada je ovo bio samo lepi san, nedostižan za većinu ljudi. Danas, sa razvojem gradnje turističkih brodova – kruzera, dobili smo prave ploveće hotele, koji nas voze širom sveta i to po cenama koje prosečan čovek može da priušti sebi. 
Ovakav ogroman brod, prima oko pet hiljada putnika, a oko dve hiljade članova posade se trudi da u svakom trenutku sve želje gostiju budu ispunjene. Buđenje svakoga jutra u nekoj novoj luci, a u toku dana, boravak na kopnu grada koga će vam približiti turistički vodič, kroz priče o istoriji, kulturi i zanimljivostima – iskustvo je koje ništa drugo ne može zameniti.

Koliko traje krstarenje Mediteranom?

Uživanje i provod traju celih dvanaest dana, prilikom čega obilazite Azurnu obalu, Monte Karlo, Barselonu... Provesti noć u brodskoj kabini doživljaj je sam za sebe, a ispijanje kafe i sunčanje na palubi broda, nešto što nikada nećete zaboraviti. 
Na kruzeru, sadržaji su upotpunjeni kupanjem u bazenima, okušavanjem sreće u kazinu, đuskanjem u disko klubu, uživanjem u spa centrima gde ćete podmladiti duh i telo...  Na meniju, svakoga dana se nalaze specijaliteti zemlje kroz koju se plovi, a možete birati i đakonije međunarodne kuhinje, ako tako više volite.
Barselona, grad je koji ne biste smeli da propustite i da ne obiđete; ako ste mladi, očaraće vas fantastičan noćni život; ako volite umetnost, Barselona, dom velikih umetnika je kao stvorena za vas; raskošni trgovi i arhitektura katalonske prestonice, impresioniraće vas do te mere, da ćete nekoliko narednih meseci živeti od utisaka koje ste poneli sa sobom.

Šta sve obuhvata krstarenje Mediteranom?

Tura je organizovana tako da se kreće autobusima iz Beograda, dok se drugog dana, u prepodnevnim časovima, stiže na Azurnu obalu, nakon čega sledi obilazak Nice. Uveče se polazi prema Kneževini Monako, gde ćete videti Palatu Grimaldijevih, Katedralu, Okeanografski muzej, stazu Formule 1, te sledi obilazak čuvenog Casina. 
 
 
Posle toga se stiže u Ljoret de Mar, što je ujedno i najpoznatiji turistički centar na Kosta Bravi, i koji je udaljen oko 65 kilometara od Barselone.
U naredna dva dana boravi se u Barseloni, gde su organizovani izleti da biste se na najbolji način upoznali sa ovim prelepim gradom. Obilasci muzeja, šoping, razne individualne aktivnosti, možete upražnjavati sve do zakazanog vremena polaska prema luci i ponovnog ukrcavanja na brod. 
Potrebno je znati da su brodske kabine luksuzno opremljene, gde vam je konstantno dostupna i internet konekcija. 
Kao što vidimo, kruzer se najviše zadržava usidren u Barseloni, posle čega se iz njene luke isplovljava i kreće put Rima... Tu smo već stigli do desetog dana, kada ćete biti u prilici da razgledate Večni grad, a posle toga i grad umetnosti – Firencu... Nakon toga ploveći hotel se upućuje prema Veneciji. Pošto ste obišli ovaj čaroban grad, sledi povratak u luku i put ka Srbiji, u koju nosite najlepše uspomene sa krstarenja Mediteranom.

Krstarenje Mediteranom – cena:

Za krstarenje Mediteranom, potrebno je izdvojiti od 750 evra sve do 2100 evra, dok cena zavisi od tačne destinacije, broja noćenja, odabira kabine ili luksuznih apartmana...
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate turističke agencije koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neku od turisticke agencija gde mozete naci ponudu za kupovinu KRSTARENjE MEDITERANOM

Krstarenje Mediteranom :
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Krstarenje Mediteranom
Napišite komentar:
Snezana Aleksic

Utorak, 06.11.2018. 01:00

Ukoliko vam je potrebno lepo iskustvo u krastarenju, onda je u svakom slucaju potrebno da se odlucite za krstarenje Mediteranom. Krstarenje Mediteranom se moze dobiti po veoma povoljnim cenema u turistickoj agenciji svet krstarenja.

Todor Markovic

Petak, 01.09.2017. 12:13

Najvaznije od svega je to da krstarenje Mediteranom zaista bude nesto sto ce da se isplati, odnosno da ono sto platite na kraju zaista pre ili kasnije dobijete. Nije nista drugo cudno vise po tom pitanju.

Stojance Ristovski

Četvrtak, 18.05.2017. 06:49

Ukoliko nemate dovoljno ukusa ili dovoljno pravih informacija na raspolaganju tesko da vam pare nesto vise mogu pomoci.

Marina Zivkovic

Četvrtak, 04.05.2017. 07:23

Koliko mi se samo cini, ovakvo jedno krstarenje je nesto sto zlata vredi kako god da okrenete. Sve drugo je stvar samo dobre organizacije.

Milen Jovanovic

Četvrtak, 20.04.2017. 10:52

Koliko mi se samo cini, sto se krstarenja Mediteranom tice, sigurno je kvalitet nesto sto je manje vise svima potrebno.

Jovana Milinkovic

Četvrtak, 06.04.2017. 08:23

Po pravilu, sto se tice, ovog krstarenja kvlaiet je jnesot sot je i vise nego sto je prisutno. Druge stvari nisu bas toliko vazne kao sto se mozda na prvi pogled cini.

Filip Milutinovic

Utorak, 04.04.2017. 08:44

Kako god da okrenet,e ovo je odlicna vrsta krstarenja u ciji kvlaitet nikako ne treba da sumnjate. Sve drugo je po pravilu mnogo losije resenje.

Lea Stankovic

Utorak, 04.04.2017. 08:14

Po pravilu je ovo u svakom slucaju krstarenje koje i nije bas toliko jednostavno. Sve ostaloje po meni samo gubljenje vremena.

Mihajlo Nastasovic

Utorak, 21.03.2017. 09:41

Po meni je sto se ovog krstarenja tice, sigurno kvalitet nesto sto ce pre ili kasnije da dodje do izrazaja.

Simona Vucinic

Ponedeljak, 20.03.2017. 11:26

U njemu po meni zaista i vise nego treba da uzivate.

Todor Markovic

Sreda, 01.03.2017. 08:10

U svakom slucaju je ovo posebna vrsta krstarenja u koje mozete da imate puno poverenje.

Marta Dencevic

Sreda, 01.03.2017. 07:56

Moje licno misljenje je takvo da je sto se tice krstarenja, situcija ako nista bar kristalno jasna. Sve je to nesto sto treba da se plati.

Janko Zivanovic

Petak, 10.02.2017. 10:41

U svakom pogledu je ovo jedno veoma bitno krstarenje koje svako treba da oseti najmanje jednom u zivotu.

Ljubinka Sreckovic

Utorak, 31.01.2017. 08:00

Krstarenje mediteranom jeste skupo ali se zato po meni isplati svaki dinar. To je zaista nesto prelepo.

Petar Jankovic

Ponedeljak, 16.01.2017. 10:49

Koliko mi se cini, ovo je bas jedno posebno krstarenje. Jedino sto onda po tom pitanju treba da potrazite bas neko strucno mesto.

Nikolina Pantelic

Ponedeljak, 26.12.2016. 08:17

Ako pricamo o nekom bas dobrom krstarenje Mediterano, to bas mora i onako dobro da se plati. Ako se ne plati nemate sta da trazite po tom pitanju vise.

Ivan Stojanovic

Četvrtak, 08.12.2016. 11:34

Krstarenje mediteranom moze da se relativno brzo organizuje za par stotina eura bez nekih vecih problema.

Jana Stankovic

Utorak, 22.11.2016. 01:16

Ovo moze da bude veoma egzoticno krstarenje i zbog toga je najbolje da posetite agenicju RTD nautika i da se bs tamo opredelite za kvalitet.

Biljana Brankovic

Četvrtak, 03.11.2016. 10:57

Ukoliko vec zelite da krstarite mediteranom, definitivno je za to najbolje resenje da posetite neku profesionalnu agenciju koja taj posao drzi u malom. Takva jedna agencija je i Jahting klub.

Marko Petrovic

Utorak, 13.09.2016. 07:41

Koliko je meni poznato, kvalitetno krstarenje mediteranom mora da se platiti minimum 500 eura po osobi. To je neka minimalna cena i zbog toga je najbolje da ukoliko vec izdvajate taj novac uradite to kod neke proverene turisticke agencije.

Dusan Markovic

Utorak, 09.08.2016. 10:00

Ukoliko vam je potrebno lepo iskustvo u krastarenju, onda je u svakom slucaju potrebno da se odlucite za krstarenje Mediteranom. Krstarenje Mediteranom se moze dobiti po veoma povoljnim cenema u turistickoj agenciji svet krstarenja.