Kontakt podaci za vašu firmu

Duga Travel turistička agencija

  • 1
  • %
5.0 | 1 ocena
Preduzeće za turizam Duga Travel postoji još od 1990. godine i jedna je od najstarijih turističkih agencija u Srbiji. Aranžmane za letovanja i zimovanja u Bugarskoj posebno preporučujemo...
Pročitaj više
Ivana Djaje 3
Beograd

Queen Hatshepsut travel turistička agencija

  • 1
  • %
5.0 | 1 ocena
Nudimo Vam organizaciju individualnih putovanja i grupnih aranžmana, bilo da želite da idete na odmor ili da obilazite svetske znamenitosti, među kojima izdvajamo Egipat, a posebno Hram Hatshepsut....
Pročitaj više
/
Beograd

Prizma Travel Turistička Agencija

  • 1
  • %
0.0 | 0 ocena
Turistička agencija Prizma travel nudi najraznovrsniji asortiman aranžmana za Vaš odmor iz snova. Posetite Egipat, Tursku, Grčku, evropske metropole, banje i wellness centre. Pored aranžmana, u našoj turističkoj agenciji možete kupiti jeftin...
Pročitaj više
Vojvođanska 108, I sprat
Beograd

Turistička agencija Time Travel

  • 1
  • %
5.0 | 3 ocena
Ukoliko i Vi smatrate da je uvek pravo vreme za putovanja, turistička agencija Time Travel je tu da ispuni sve Vaše želje. Naša bogata ponuda aranžmana za letovanje, zimovanje, city break ture, obilazak Srbije, zadovoljiće različite ukuse ...
Pročitaj više
Bulevar kralja Aleksandra 173/lok.11
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Letovanje Bugarska 2019
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Letovanje Bugarska 2019

Letovanje i godišnji odmor su nešto što svi dugo čekamo, nestrpljivo brojeći dane do polaska. Na kraju, naporno smo radili čitave godine, tako da je desetak dana toplog mora i peščane plaže, nešto što je zaista zasluženo!

letovanje bugarska

 

Bugarska letovanje

Međutim, mnogi turisti imaju istu dilemu ili plan – kako da se odmore lepo i provedu dobro a da pri tome, ne potroše mnogo? Odgovor se krije u letovanju u Bugarskoj!

Bugarska more

Do Bugarske se stiže relativno brzo i put je veoma dobar i ravan, ukoliko se odlučite da putujete autobusom. Ako odlazite avionom, do željene destinacije stižete mnogo brže i udobnije, za nešto višu cenu karte.

Najlepša letovališta u Bugarskoj

Najlepša letovališta u Bugarskoj su:

Sunčev breg

Nesebar

Zlatni Pjasci

Varna

Sozopol

Albena

Kiten

Burgas

Pomorje

Nesebar Bugarska

Ovo je jedno porodično letovalište. Poznata je luka, i proglašen je za Grad muzeja, a takođe možete da uživate u bioskopu i pozorištu na otvorenom.

Zlatni Pjasci Bugarska

Ovo je najskuplje i najluksuznije letovalište u Bugarskoj. Interesantno je da je letovalište dobilo ime po specifičnoj, zlatnoj boji peska na obali mora. Za ovaj pesak se smatra da je najčistiji u Crnom moru. Barovi i restorani, učiniće vaše letovanje nezaboravnim.

letovanje bugarska cene

 

Sunčev breg Bugarska

Ako želite da budete u najpopularnijem turističkom mestu u Bugarskoj, tada odaberite Sunčev breg. Smešteno je na južnoj obali Crnog mora, a nosi i epitet bisera bugarskog primorja. More je mirno, a voda je kristalno čista i bistra.

Letovanje u Bugarskoj iskustva

Iskustva turista koji su proveli desetak dana odmora u susednoj Bugarskoj su mahom veoma pozitivna i svi ponovo žele da se ponovo vrate, što zbog predivnih uspomena koje su poneli, što zbog izuzetno pristupačnih cena.

Gostoljubivost domaćina, kao i čiste plaže, bistro i toplo more, mirna letovališta za porodice sa decom, kao i barovi i klubovi za one mlade turiste, samo su neki od razloga zbog kojih je Bugarska za svaku preporuku ako odlučujete gde ćete provesti svoj godišnji odmor ovog leta.

Takođe, ova lepa zemlja je postala popularna i kod drugih turista iz čitave Evrope, pošto važi za najjeftiniju destinaciju u čitavom regionu. Kada pređete granicu, biće potrebno da pomerite časovnike za jedan čas unapred, pošto je Bugarska u drugoj vremenskoj zoni. Mnogo naših turista se odlučuje da na put krene svojim vozilom.

Imajte na umu da ako letujete van sezone, moguće je uštedeti od 50 do 100 evra. Važno je da pre nego što krenete, imate rezervisan apartman, jer kada tamo stignete, nećete moći da nađete adekvatnu ponudu, pošto je sve već unapred popunjeno.

Bugarska letovanje cena u apartmanima

Cene za deset noćenja, gde je uračunat prevoz i smeštaj, kreću se od 120 evra do 190 evra i to u periodu kada je sezona. Postoji mogućnost da se cena umanji, ukoliko dolazite sopstvenim prevozom.

Bugarska letovanje cena u hotelima

Cene letovanja u hotelima su različite, i kreću se od 12 evra po danu, pa sve do 30 evra po danu, u zavisnosti od hotela.

*Cene su prikazane samo orijentaciono, za sve precizne i tačne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašene turističke agencije na ovoj stranici.