Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Letovanje Bugarska 2019
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Letovanje Bugarska 2019

Letovanje i godišnji odmor su nešto što svi dugo čekamo, nestrpljivo brojeći dane do polaska. Na kraju, naporno smo radili čitave godine, tako da je desetak dana toplog mora i peščane plaže, nešto što je zaista zasluženo!

letovanje bugarska

 

Bugarska letovanje

Međutim, mnogi turisti imaju istu dilemu ili plan – kako da se odmore lepo i provedu dobro a da pri tome, ne potroše mnogo? Odgovor se krije u letovanju u Bugarskoj!

Bugarska more

Do Bugarske se stiže relativno brzo i put je veoma dobar i ravan, ukoliko se odlučite da putujete autobusom. Ako odlazite avionom, do željene destinacije stižete mnogo brže i udobnije, za nešto višu cenu karte.

Najlepša letovališta u Bugarskoj

Najlepša letovališta u Bugarskoj su:

Sunčev breg

Nesebar

Zlatni Pjasci

Varna

Sozopol

Albena

Kiten

Burgas

Pomorje

Nesebar Bugarska

Ovo je jedno porodično letovalište. Poznata je luka, i proglašen je za Grad muzeja, a takođe možete da uživate u bioskopu i pozorištu na otvorenom.

Zlatni Pjasci Bugarska

Ovo je najskuplje i najluksuznije letovalište u Bugarskoj. Interesantno je da je letovalište dobilo ime po specifičnoj, zlatnoj boji peska na obali mora. Za ovaj pesak se smatra da je najčistiji u Crnom moru. Barovi i restorani, učiniće vaše letovanje nezaboravnim.

letovanje bugarska cene

 

Sunčev breg Bugarska

Ako želite da budete u najpopularnijem turističkom mestu u Bugarskoj, tada odaberite Sunčev breg. Smešteno je na južnoj obali Crnog mora, a nosi i epitet bisera bugarskog primorja. More je mirno, a voda je kristalno čista i bistra.

Letovanje u Bugarskoj iskustva

Iskustva turista koji su proveli desetak dana odmora u susednoj Bugarskoj su mahom veoma pozitivna i svi ponovo žele da se ponovo vrate, što zbog predivnih uspomena koje su poneli, što zbog izuzetno pristupačnih cena.

Gostoljubivost domaćina, kao i čiste plaže, bistro i toplo more, mirna letovališta za porodice sa decom, kao i barovi i klubovi za one mlade turiste, samo su neki od razloga zbog kojih je Bugarska za svaku preporuku ako odlučujete gde ćete provesti svoj godišnji odmor ovog leta.

Takođe, ova lepa zemlja je postala popularna i kod drugih turista iz čitave Evrope, pošto važi za najjeftiniju destinaciju u čitavom regionu. Kada pređete granicu, biće potrebno da pomerite časovnike za jedan čas unapred, pošto je Bugarska u drugoj vremenskoj zoni. Mnogo naših turista se odlučuje da na put krene svojim vozilom.

Imajte na umu da ako letujete van sezone, moguće je uštedeti od 50 do 100 evra. Važno je da pre nego što krenete, imate rezervisan apartman, jer kada tamo stignete, nećete moći da nađete adekvatnu ponudu, pošto je sve već unapred popunjeno.

Bugarska letovanje cena u apartmanima

Cene za deset noćenja, gde je uračunat prevoz i smeštaj, kreću se od 120 evra do 190 evra i to u periodu kada je sezona. Postoji mogućnost da se cena umanji, ukoliko dolazite sopstvenim prevozom.

Bugarska letovanje cena u hotelima

Cene letovanja u hotelima su različite, i kreću se od 12 evra po danu, pa sve do 30 evra po danu, u zavisnosti od hotela.

*Cene su prikazane samo orijentaciono, za sve precizne i tačne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašene turističke agencije na ovoj stranici.