Turistička agencija Lotos Travel

  • 4
5.00 | 11 ocena

O nama - TURISTIČKA AGENCIJA LOTOS TRAVEL

Turistička agencija Lotos Travel osnovana je 2015. godine sa željom da svim ljubiteljima putovanja ponudi povoljne aranžmane za najatraktivnije destinacije u Evropi i svetu. Kao posrednik u prodaji aranžmana, naša agencija može da Vam ponudi pregršt zanimljivih destinacija za letovanje, zimovanje, novogodišnje praznike, gradove Evrope, kao i egzotična putovanja. Takođe, obezbeđujemo karte za sve vrste prevoza.

Ukoliko ste umorni od svakodnevnih obaveza i maštate o godišnjem odmoru iz snova, na peščanim plažama toplih mora, turistička agencija Lotos Travel je pravi izbor za Vas. Možemo se pohvaliti raznovrsnim izborom aranžmana, uz najpovoljniji odnos cene i kvaliteta. Bilo da želite putovanje u Grčku, Španiju, Tursku, Egipat, Italiju, Maltu, Bugarsku, Crnu Goru, Hrvatsku ili Sloveniju, sigurni smo da ćete kod nas pronaći aranžman po Vašoj želji.

Za sve ljubitelje zimovanja i čarolija na snegu, pripremili smo bogatu ponudu aranžmana za najpoznatije ski centre u Srbiji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Austriji, Francuskoj, Italiji, Švajcarskoj. Posebno izdvajamo programe koje smo pripremlili za doček Nove godine na planini ili nekom od trgova evropskih gradova.

Ako ste ljubitelj aktivnog odmora, dobrog šopinga i upoznavanja novih kultura i običaja, u ponudi agencije Lotos Travel možete pronaći programe za putovanje u sledeće gradove Evrope: Venecija, Rim, Firenca, Milano, Pariz, Nica, Kan, Monako, Barselona, Madrid, Lisabon, Budimpešta, Beč, Amsterdam, Berlin, Moskva, Prag i mnoge druge metropole.

Svima koji žele da se otisnu u avanturu predlažemo da se ukrcaju na neki od luksuznh kruzera ili da izaberu daleke destinacije poput Maldiva, Sejšela, Kube, Tajlanda, Kine, Indije, Mauricijusa, Brazila... Posredstvom naše agencije možete posetiti i neke od najlepših spa centara u zemlji i inostranstvu, gde ćete se na pravi način relaksirati od svakodnevnih obaveza i stresa.

Turistička agencija Lotos Travel može se pohvaliti i jedinstvenom ponudom seoskog turizma. Pobegnite iz grada i uživajte u prirodi, svežem vazduhu, cvrkutu ptica, žuboru potoka, lovu ili ribolovu. Posebno izdvajamo pažljivo kreirana putovanja za mlade koja su dobra prilika da se dobro provedete, steknete nova znanja, poznanstva i iskustva koja ćete prepričavati generacijama koje dolaze.

Avionski prevoz je jedan od najsigurnijih vidova prevoza danas. Agencija Lotos Travel bavi se prodajom avio karata svih svetskih avio kompanija, po najpovoljnijim cenama. U saradnji sa našim partnerima Sava osiguranje i Uniqua osiguranje nudimo Vam kompletno putno zdravstveno osiguranje za bezbrižan boravak u inostranstvu.

Naše ljubazno i stručno osoblje uvek je tu da Vam pruži svu neophodnu pomoć oko izbora idealnog putovanja za Vas, članove Vaše porodice i prijatelje. Posetite nas i uverite zašto smo najbolji!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10-18h
subota od 10-14h

Pratite nas i putem društvenih mreža:
Facebook: https://www.facebook.com/lotostravel.net
Instagram: https://www.instagram.com/lotos_travel/
Twitter: https://twitter.com/lotos_travel
Skype: lotos.travel
Google Plus: https://plus.google.com/113293283995245290694
Sajt: www.lotostravel.net

Turistička agencija Lotos Travel, Majora Zorana Radosavljevića 156a, Batajnica, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

25.10.2016 12:57
Ana Milosavljevic
Ako ste ljubitelj aktivnog odmora,dobrog sopinga i upoznavanja novih kultura i obicaja,u ponudi agencije Lotos Travel mozete pronaci programe za vase putovanje iz snova po veoma povoljnim cenama.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TURIZAM Turisticke agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Turistička agencija Lotos Travel
  • turisticka agencija lotos travel,
  • turisticka agencija lotos travel radno vreme,
  • turisticka agencija lotos travel kontakt telefon,
  • lotos travel,
  • turisticki aranzmani,
  • letovanje aranzmani,
  • zimovanje aranzmani