Avio karte AVIOTEAM

0.0 | 0 ocena
Ulica: Takovska 13
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Avio karte AVIOTEAM
Telefon: 011/
www.avio-team.com

O nama

AVIO KARTE AVIOTEAM

Turistička agencija AVIOTEAM sa svojim radom započela je 2009. godine sa željom da Vam na jednom mestu ponudi usluge koje se tiču avio prevoza, kao i hotelskog smeštaja bilo da su u pitanju poslovna ili privatna putovanja, kongresi, sajmovi, letovanja, zimovanja i krstarenja svetskim morima. Naš tim čine odgovorni i veoma pouzdani ljudi, sa dugogodišnjim iskustvom u avio saobraćaju i turizmu.

Kao Vaš siguran partner na putovanju, AVIOTEAM poseduje licencu za organizovanje putovanja OTP 51/2011. Poseban akcenat u našem radu stavljamo na najkonkurentnije, tj. najniže tarife avio karata za sve svetske destinacije, kao i najbolju kombinatoriku letova za Vaše putovanje.

AVIOTEAM je članica Globalnog distribucionog sistema AMADEUS, u koji su učlanjene gotovo sve kompanije širom sveta. Zahvaljujući tome, u mogućnosti smo da Vam pružimo trenutne i ažurirane informacije o redu letenja ka svim svetskim destinacijama i da istog trenutka napravimo rezervaciju za sve letove koje odaberete. Takođe, posedujemo IATA licencu, što nam omogućava izdavanje avio karata na licu mesta.

Ljubazno i profesionalno osoblje agencije AVIOTEAM je uvek tu da Vam izađe u susret i ponudi sve neophodne savete o najpovoljnijim mogućnostima rezervacija, kombinacija i tarifa. Fleksibilnost u otkazivanju rezervacija prilagođena je poslovnim ciljevima klijenata, uz poštovanje pravila objavljenih kompanijskih tarifa. U zavisnosti od destinacije, odobravamo mogućnost dogovaranja specijalnih tarifa, kao i ponude hotelskog smeštaja za vreme sajmova i poslovnih putovanja.

Sa željom da ostvarimo uspešnu saradnju sa našim klijentima, nudimo Vam brzu i efikasnu uslugu, kao i izuzetno povoljne cene usluga. Naš dobro uigran tim stoji Vam na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, prilikom organizacije putovanja širom sveta.

Za sve dodatne informacije možete na kontaktirati putem telefona ili e-maila:
Tel: 011/ 334-40-42
011/ 334-41-43
E-mail: avioteam@mts.rs

Avio karte AVIOTEAM, Takovska 13, I sprat, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Zoran Josipovic
  21.10.2016 05:41

  Nize cene i fleksibilnost u otkazivanju letova me je privuklo da saradjujem sa njima.Ljubazno i profesionalno osoblje agencije Avioteam je uvek tu da vam izadje u susret i ponudi sve neophodne savete o najpovoljnijim mogucnostima rezervacija, kombinacija i tarifa.

  Firme u blizini

  Avio karte Hipnos, Marsala Birjuzova 47, Stari grad, Beograd
  Avio karte Play travel, Požeška 63, Beograd
  Oktopod travel, Bojanska 7, Vračar, Beograd
  Avio karte Flyfast, Generala Mihajla Nedeljkovića 65/4, Novi Beograd, Beograd
  Avio Karte Monomol Travel, Makedonska 5, Beograd, Stari grad, Beograd
  Avio karte TGS Team Travel, Obilićev venac 18-20 (City Passage), Stari grad, Beograd
  Avio karte Bravo travel, Dobracina 9, I sprat, Stari grad, Beograd
  Avio karte Last Minute Travel, 27. marta 17-19, Palilula, Beograd
  Avio karte First Class, Kralja Milana 22, Stari grad, Beograd
  Avionske karte Viza Air Travel, Knez Mihailova 21a, II sprat, lok 100, TC Millennium, Stari grad, Beograd