Vratite se na mobilnu verziju sajta
Krstarenje Krstarenje - ove turisticke agencije imaju u svojoj ponudi veliki broj destinacija. Saznajte sve o ovom sofisticiranom dozivljaju, kao i cene i akcije za krstarenje. www.navidiku.rs Krstarenje

Krstarenje

Verovatno je jedan od snova svakog čoveka da krstari morima i da se svakoga jutra probudi u drugoj luci i drugom gradu. Ne tako davno, ovaj sofisticirani doživljaj bio je rezervisan samo za krem društvo, ali danas postaje dostupan običnom čoveku.
 
 
Razlog tome je što je poslednjih godina došlo do naglog razvoja u gradnji turističkih brodova – kruzera. Kruzeri su u stvari, veliki ploveći hoteli, gde je u svakom trenutku sve podređeno vašim željama, pošto posada može brojati i do dve hiljade osoba.

Krstarenja

Ovakav hotel, koji plovi raznim morima, može da primi i do pet hiljada gostiju. Oni su smešteni u kabine, koje mogu biti jednostavne unutrašnje, preko prozorskih ili balkonskih kabina sve do najluksuznijih apartmana. Za koju god varijantu da se odlučite, to svakako neće uticati na kvalitet i vaš osećaj udobnosti.
Da biste sebi priuštili nezaboravan odmor i poneli predivne uspomene, najpre je potrebno da se sa odabranom agencijom dogovorite oko odabira krstarenja, čije će stručno osoblje propratiti sve vaše želje. 
Izbor krstarenja je izbor savršenog porodičnog odmora. Može se reći da će to biti sasvim aktivno provedeno vreme, u smislu toga da su organizovane razne aktivnosti, kako za najmlađe, tako i za odrasle. Na svim brodovima, postoje bogato opremljeni spa centri, kao i moderne sportske fitnes sale, koje će vam pomoći da se podmladite i okrepite i duhom i telom. Udovoljite sebi na sve načine, relaksirajući se u potpunosti, pa iskoristite usluge sportskog kluba, posetite zabavni i šoping centar, a za večeru se pripremite za uživanje u gastronomskim specijalitetima.
Za one romantične, tu je uživanje u mirisnoj kafi, degustaciji vrhunskih vina u dvoje, uz laganu šetnju palubom, sa pogledom na zvezdano nebo iznad mora...
Prijatno umorni posle ispunjenog dana, bićete posluženi svežom i ukusnom hranom, u atmosferi klasičnih restorana, bife restorana i barova. Izbor jela je veoma raznovrstan, pa su na meniju specijaliteti zemalja kroz čije vode se upravo plovi, kao i autentična italijanska jela, sve do najukusnijih međunarodnih specijaliteta...

Krstarenje – iskustva

Krstarenje je dostupan glamur 21. veka, pa bez obzira da li putujete sa svojom porodicom, lepšom ili jačom polovinom, ili možda čak sami – svakoga dana doživećete novu avanturu. Primer za to su izleti koji se organizuju u gradovima u čije luke se pristaje, a sve to pod palicom iskusnih turističkih vodiča, koji će vas uputiti u istoriju i kulturu tog grada i te zemlje. Vreme koje provodite na obali, pažljivo se osmišljava na najbolji mogući način, ali se gostima kruzera ostavlja prostor da boravak u lukama organizuju po svojoj želji, vođeni vlastitim avanturističkim duhom. 
 
 
Kao što vidimo iz celog teksta, koji ne može, ma koliko se mi trudili, na pravi način i verno dočarati sva uzbuđenja i lepote koje vas očekuju na plovećem hotelu, izbor krstarenja kao opcije za provođenje godišnjeg odmora,  zaista je prava odluka. 
Ukoliko ste odlučili da sebi priuštite nezaboravno putovanje, obratite se ljubaznom osoblju odabrane turističke agencije, koja će vam ponuditi najoptimalniju cenu krstarenja. Postoje i specijalne pogodnosti za mladence, kao i za seniore, odnosno ljude preko 65 godina, a isto tako i za putnike koji planiraju krstarenje za vreme godišnjice braka... 
U ponudi su krstarenja Severnom Evropom, Istočnim Mediteranom, krstarenje Zapadnim Mediteranom, krstarenje Crvenim morem, krstarenja fjordovima, prekookeanska krstarenja i još mnogo toga što će vaše snove pretočiti u predivnu realnost.

Krstarenje – cena:

Takozvana „rana rezervacija“ vam omogućava najnižu cenu. Za smeštaj u kabini, potrebno je izdvojiti od 100 do 400 evra za luksuzni apartman. 
Ako birate krstarenje Savom i Dunavom, odnosno razgledanje Beograda sa reka, treba platiti u proseku 2500 dinara. 
Za krstarenje Mediteranom, potrebno je izdvojiti od 750 evra sve do 2100 evra, dok cena zavisi od tačne destinacije, broja noćenja, odabira kabine ili luksuznih apartmana...
Za krstarenje Jadranom, trebalo bi platiti između 380 i 1100 evra, a cena zavisi, između ostalog i od dodatnih usluga koje koristite, kao i od termina u kome putujete...
Ako želite da krstarite Volgom, za celokupan aranžman, potrebno je izdvojiti od 970 do 1300 evra po osobi.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate turističke agencije koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Krstarenje
Napišite komentar:
Marina Dakic

Utorak, 06.11.2018. 12:59

Ukoliko odlucte da sa vasom lepsom polovinom, odete na neko krstarenje, onda je u svakom slucaju najbolje da se posavetujete sa nekim strucnim licem oko toga. Odnosno, najbolje resenje za vas je da angazujete neku profesionalnu agenciju da vam organizuje krstarenje.

Ivana Petrovic

Petak, 01.09.2017. 12:11

Koliko mi se samo cini, ubedljivo je najbolje krstarenje Dunavom i Savom. Takvo jedno krstarenje je definitivno nesto sto je manje vise svima potrebno i nesto bez cega se kako god da okrenete ne moze.

Petar Jankulovski

Četvrtak, 18.05.2017. 06:48

Kako god da okrenete, ukoliko pricamo o ovom obliku rada, pre ili kasnije cete sigurno moci da dodjete do kvaliteta. Nista drugo po meni ne postoji tu neobicno.

Marina Zivkovic

Četvrtak, 04.05.2017. 07:23

Kada bih se odlucila za jedno lepo krstarenje zaista ne bih gledala toliko na cene koliko bih volela da sve po pitanju kvaliteta bude bas onako kako treba da bude.

Stojance Ristovski

Četvrtak, 20.04.2017. 10:51

Koliko mi se samo cini, osnovni je problem u tome sto svako krstarenje debelo mora da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

Jovana Milinkovic

Četvrtak, 06.04.2017. 08:22

Po meni je najvaznija stvar kod krstarenja da se odlucite da vam to organizuje neka profi agencija. Takodje je po meni veoma vazno da u njemu uzivate svaki minut, posto ce vam se tesko vise ukazati takva neka prilika.

Milen Jovanovic

Utorak, 04.04.2017. 08:43

Ako ste se vec odlucili za neko dobro krstarenje onda je svakako jedan veliki plus to da su krstatenja nesto sot treba i mor ada se debelo plati. Mada, uzivanje koje za uzvrat mozete da dobijete je zaisat nesto posebno.

Lea Stankovic

Utorak, 04.04.2017. 08:13

Po pravilu sto se krastrenja tice, sigurno je kvalitet nesto sto ce pre ili kasnije da dodje do izrazaja. Nista tu posebno po meni ne treba da vas brine. Sve ostalo je manje vazno i bitno.

Filip Milutinovic

Utorak, 21.03.2017. 09:40

Pre ili kasnije sto se njega tice, sigurno je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.

Simona Vucinic

Ponedeljak, 20.03.2017. 11:26

Sto se ovoga tice, sigurno je samo to da se pre ili kasnije sigurno necete pokajati.

Mihajlo Nastasovic

Sreda, 01.03.2017. 08:09

Sto se mene licno tice, krstarenje je ipak nesot jako posebno u danasnje vreme. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

Marta Dencevic

Sreda, 01.03.2017. 07:55

Naravno da sto se tice ove aktivnosti kvlaitet treba da bude vazan. Sve drugo je po meni cisot gubljenje vremena.

Todor Markovic

Petak, 10.02.2017. 10:23

Sto se krstarenja tice, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

Ljubinka Sreckovic

Utorak, 31.01.2017. 07:59

Mogu samo da kazem da u Beogradu krstarenja nisu ni malo jeftina i da je to osnovni problem.

Janko Zivanovic

Ponedeljak, 16.01.2017. 10:48

Ukoliko imate dovoljno novca, onda cete u svakom slucaju sebi moci da obezbedite bas neko dobro krstarenje.

Nikolina Pantelic

Ponedeljak, 26.12.2016. 08:16

za mene krstarenje predstavlja uvek pravo uzivanje. Bas iz tog razloga nikada ne gledam kako da prodjem sto jeftinije.

Petar Jankovic

Četvrtak, 08.12.2016. 11:34

Krstarenje bas onako moze na kraju da bude pravo jedno uzivanje ali samo pod uslovom da se isplanira na vreme.

Jana Stankovic

Utorak, 22.11.2016. 01:15

Ja licno smatram da kada pricamo o krstarenju, da je najbolje resenje da posetite agenciju RTD nautika.

Biljana Brankovic

Četvrtak, 03.11.2016. 10:56

Definitino je jedan od boljih agencija u danasnje vreme po pitanju krstarenja RTD nautika. Takodje je to agencija koja zaista i vise nego profesionalno radi svoj posao.

Ivan Stojanovic

Utorak, 13.09.2016. 07:40

Krstarenje moze da bude jedno poprilicno lepo iskustvo u koje je najbolje da se uverite sami. Pri tome, mozete biti u jedinstvenoj prilici da vidite veliki broj gradova.

Marko Petrovic

Utorak, 09.08.2016. 09:58

Turisticka agencija Hedonic Travel u svojoj ponudi ima veoma bogatu ponudu razlicitih tipova putovanja, ukljucujuci i krstarenja. Ukoliko se odlucite za varijantu krstarenja onda je u svakom slucaju potrebno da odete u tu agenciju i pitate sve sta vas zanima.

Dusan Markovic

Ponedeljak, 08.08.2016. 01:07

Ukoliko odlucte da sa vasom lepsom polovinom, odete na neko krstarenje, onda je u svakom slucaju najbolje da se posavetujete sa nekim strucnim licem oko toga. Odnosno, najbolje resenje za vas je da angazujete neku profesionalnu agenciju da vam organizuje krstarenje.