Krstarenje je odlican nacin da se upozna svet. Verovatno je jedan od snova svakog čoveka da krstari morima i da se svakoga jutra probudi u drugoj luci i drugom gradu. Ne tako davno, ovaj sofisticirani doživljaj bio je rezervisan samo za krem društvo, ali danas postaje dostupan običnom čoveku. Razlog tome je što je poslednjih godina došlo do naglog razvoja u gradnji turističkih brodova – kruzera. Kruzeri su u stvari, veliki ploveći hoteli, gde je u svakom trenutku sve podređeno vašim željama, pošto posada može brojati i do dve hiljade osoba.

Krstarenja

Pročitaj više

Izaberite neku od turisticke agencija gde mozete naci ponudu za kupovinu KRSTARENjE

Beograd

Turistička agencija Tijuana Tickets
Vespučijeva 24 Pozovi

Uživajte i Vi na savršenom putovanju, izaberite turističku agenciju Tijuana Tickets iz Beograda. Domen našeg rada obuhvata individualne rezervacije hotela i avio karata za ceo svet, u skladu sa Vašim željama. Takođe, nudimo usluge putnog os...
Pročitaj više

Turisticka Agencija Monomol Travel
Makedonska 5 Pozovi

Turistička Agencija Monomol Travel je mesto gde možete isplanirati vaš odmor do najsitnijih detalja, od izbora prevoza, izbora hotela, izbora menija itd. Vaše je samo da odlučite, a mi ispunjavamo svaku vašu želju....
Pročitaj više

Supernova travel turisticka agencija
Majke Jevrosime 29 Pozovi

Sa željom da unese i deo svoje kreativnosti u pružanju turističkih usluga na ovom tržištu, kao i da ponudu obogati nekim novim sadržajima nastala je SUPERNOVA Travel....
Pročitaj više

Krstarenje brodom Kornjaca Dunavom i Savom
Ušće bb, kod restorana Asterix

Ljubiteljima rečnih dubina i svima onima koji žele da uživaju u panoramskom razgledanju Beograda brodom, nudimo jedinstvenu mogućnost plovidbe Dunavom i Savom. Brod "Kornjača" Vam pruža mogućnost da svakoga dana uživate u lepotama naše pres...

RTD Nautika krstarenje rekama Srbije
Rade Končara 89

Nautički centar "RTD NAUTIKA" pronaći ćete na Keju oslobođenja broj 3a, u Zemunu. Kao jedan od najstarijih gradova u našoj zemlji, Zemun karakteriše bogata istorija i tradicija, zbog čega je posebno popularan i posećen od strane naših i str...

Big Blue travel
Makedonska 4

Big Blue Group je prepoznatljiv po najboljoj ponudi za Antalijsku regiju u Turskoj. U ponudi su i Egipat, Tunis, Grčka i Španija, i zimske destinacije: Austrija, Italija, Bugarska, Kopaonik, Jahorina. ...

Krstarenje Dunavom i Savom Donau Ships
Kej oslobodjenja bb, Novi Beograd (splav marina Gabbiano )

...

Krstarenje je odlican nacin da se upozna svet. Verovatno je jedan od snova svakog čoveka da krstari morima i da se svakoga jutra probudi u drugoj luci i drugom gradu. Ne tako davno, ovaj sofisticirani doživljaj bio je rezervisan samo za krem društvo, ali danas postaje dostupan običnom čoveku. Razlog tome je što je poslednjih godina došlo do naglog razvoja u gradnji turističkih brodova – kruzera. Kruzeri su u stvari, veliki ploveći hoteli, gde je u svakom trenutku sve podređeno vašim željama, pošto posada može brojati i do dve hiljade osoba.

Krstarenja

Ovakav hotel, koji plovi raznim morima, može da primi i do pet hiljada gostiju. Oni su smešteni u kabine, koje mogu biti jednostavne unutrašnje, preko prozorskih ili balkonskih kabina sve do najluksuznijih apartmana. Za koju god varijantu da se odlučite, to svakako neće uticati na kvalitet i vaš osećaj udobnosti.Da biste sebi priuštili nezaboravan odmor i poneli predivne uspomene, najpre je potrebno da se sa odabranom agencijom dogovorite oko odabira krstarenja, čije će stručno osoblje propratiti sve vaše želje. Izbor krstarenja je izbor savršenog porodičnog odmora. Može se reći da će to biti sasvim aktivno provedeno vreme, u smislu toga da su organizovane razne aktivnosti, kako za najmlađe, tako i za odrasle. Na svim brodovima, postoje bogato opremljeni spa centri, kao i moderne sportske fitnes sale, koje će vam pomoći da se podmladite i okrepite i duhom i telom. Udovoljite sebi na sve načine, relaksirajući se u potpunosti, pa iskoristite usluge sportskog kluba, posetite zabavni i šoping centar, a za večeru se pripremite za uživanje u gastronomskim specijalitetima.Za one romantične, tu je uživanje u mirisnoj kafi, degustaciji vrhunskih vina u dvoje, uz laganu šetnju palubom, sa pogledom na zvezdano nebo iznad mora...Prijatno umorni posle ispunjenog dana, bićete posluženi svežom i ukusnom hranom, u atmosferi klasičnih restorana, bife restorana i barova. Izbor jela je veoma raznovrstan, pa su na meniju specijaliteti zemalja kroz čije vode se upravo plovi, kao i autentična italijanska jela, sve do najukusnijih međunarodnih specijaliteta...

Krstarenje – iskustva

Krstarenje je dostupan glamur 21. veka, pa bez obzira da li putujete sa svojom porodicom, lepšom ili jačom polovinom, ili možda čak sami – svakoga dana doživećete novu avanturu. Primer za to su izleti koji se organizuju u gradovima u čije luke se pristaje, a sve to pod palicom iskusnih turističkih vodiča, koji će vas uputiti u istoriju i kulturu tog grada i te zemlje. Vreme koje provodite na obali, pažljivo se osmišljava na najbolji mogući način, ali se gostima kruzera ostavlja prostor da boravak u lukama organizuju po svojoj želji, vođeni vlastitim avanturističkim duhom. Kao što vidimo iz celog teksta, koji ne može, ma koliko se mi trudili, na pravi način i verno dočarati sva uzbuđenja i lepote koje vas očekuju na plovećem hotelu, izbor krstarenja kao opcije za provođenje godišnjeg odmora, zaista je prava odluka. Ukoliko ste odlučili da sebi priuštite nezaboravno putovanje, obratite se ljubaznom osoblju odabrane turističke agencije, koja će vam ponuditi najoptimalniju cenu krstarenja. Postoje i specijalne pogodnosti za mladence, kao i za seniore, odnosno ljude preko 65 godina, a isto tako i za putnike koji planiraju krstarenje za vreme godišnjice braka... U ponudi su krstarenja Severnom Evropom, Istočnim Mediteranom, krstarenje Zapadnim Mediteranom, krstarenje Crvenim morem, krstarenja fjordovima, prekookeanska krstarenja i još mnogo toga što će vaše snove pretočiti u predivnu realnost.

Krstarenje – cena:

Takozvana „rana rezervacija“ vam omogućava najnižu cenu. Za smeštaj u kabini, potrebno je izdvojiti od 100 do 400 evra za luksuzni apartman. Ako birate krstarenje Savom i Dunavom, odnosno razgledanje Beograda sa reka, treba platiti u proseku 2500 dinara. Za krstarenje Mediteranom, potrebno je izdvojiti od 750 evra sve do 2100 evra, dok cena zavisi od tačne destinacije, broja noćenja, odabira kabine ili luksuznih apartmana...Za krstarenje Jadranom, trebalo bi platiti između 380 i 1100 evra, a cena zavisi, između ostalog i od dodatnih usluga koje koristite, kao i od termina u kome putujete...Ako želite da krstarite Volgom, za celokupan aranžman, potrebno je izdvojiti od 970 do 1300 evra po osobi.*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate turističke agencije koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marina Dakic
  06.11.2018 12:59

  Ukoliko odlucte da sa vasom lepsom polovinom, odete na neko krstarenje, onda je u svakom slucaju najbolje da se posavetujete sa nekim strucnim licem oko toga. Odnosno, najbolje resenje za vas je da angazujete neku profesionalnu agenciju da vam organizuje krstarenje.

  Ivana Petrovic
  01.09.2017 12:11

  Koliko mi se samo cini, ubedljivo je najbolje krstarenje Dunavom i Savom. Takvo jedno krstarenje je definitivno nesto sto je manje vise svima potrebno i nesto bez cega se kako god da okrenete ne moze.

  Petar Jankulovski
  18.05.2017 06:48

  Kako god da okrenete, ukoliko pricamo o ovom obliku rada, pre ili kasnije cete sigurno moci da dodjete do kvaliteta. Nista drugo po meni ne postoji tu neobicno.

  Marina Zivkovic
  04.05.2017 07:23

  Kada bih se odlucila za jedno lepo krstarenje zaista ne bih gledala toliko na cene koliko bih volela da sve po pitanju kvaliteta bude bas onako kako treba da bude.

  Stojance Ristovski
  20.04.2017 10:51

  Koliko mi se samo cini, osnovni je problem u tome sto svako krstarenje debelo mora da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

  Jovana Milinkovic
  06.04.2017 08:22

  Po meni je najvaznija stvar kod krstarenja da se odlucite da vam to organizuje neka profi agencija. Takodje je po meni veoma vazno da u njemu uzivate svaki minut, posto ce vam se tesko vise ukazati takva neka prilika.

  Milen Jovanovic
  04.04.2017 08:43

  Ako ste se vec odlucili za neko dobro krstarenje onda je svakako jedan veliki plus to da su krstatenja nesto sot treba i mor ada se debelo plati. Mada, uzivanje koje za uzvrat mozete da dobijete je zaisat nesto posebno.

  Lea Stankovic
  04.04.2017 08:13

  Po pravilu sto se krastrenja tice, sigurno je kvalitet nesto sto ce pre ili kasnije da dodje do izrazaja. Nista tu posebno po meni ne treba da vas brine. Sve ostalo je manje vazno i bitno.

  Filip Milutinovic
  21.03.2017 09:40

  Pre ili kasnije sto se njega tice, sigurno je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.

  Simona Vucinic
  20.03.2017 11:26

  Sto se ovoga tice, sigurno je samo to da se pre ili kasnije sigurno necete pokajati.

  Mihajlo Nastasovic
  01.03.2017 08:09

  Sto se mene licno tice, krstarenje je ipak nesot jako posebno u danasnje vreme. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

  Marta Dencevic
  01.03.2017 07:55

  Naravno da sto se tice ove aktivnosti kvlaitet treba da bude vazan. Sve drugo je po meni cisot gubljenje vremena.

  Todor Markovic
  10.02.2017 10:23

  Sto se krstarenja tice, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

  Ljubinka Sreckovic
  31.01.2017 07:59

  Mogu samo da kazem da u Beogradu krstarenja nisu ni malo jeftina i da je to osnovni problem.

  Janko Zivanovic
  16.01.2017 10:48

  Ukoliko imate dovoljno novca, onda cete u svakom slucaju sebi moci da obezbedite bas neko dobro krstarenje.

  Nikolina Pantelic
  26.12.2016 08:16

  za mene krstarenje predstavlja uvek pravo uzivanje. Bas iz tog razloga nikada ne gledam kako da prodjem sto jeftinije.

  Petar Jankovic
  08.12.2016 11:34

  Krstarenje bas onako moze na kraju da bude pravo jedno uzivanje ali samo pod uslovom da se isplanira na vreme.

  Jana Stankovic
  22.11.2016 01:15

  Ja licno smatram da kada pricamo o krstarenju, da je najbolje resenje da posetite agenciju RTD nautika.

  Biljana Brankovic
  03.11.2016 10:56

  Definitino je jedan od boljih agencija u danasnje vreme po pitanju krstarenja RTD nautika. Takodje je to agencija koja zaista i vise nego profesionalno radi svoj posao.

  Ivan Stojanovic
  13.09.2016 07:40

  Krstarenje moze da bude jedno poprilicno lepo iskustvo u koje je najbolje da se uverite sami. Pri tome, mozete biti u jedinstvenoj prilici da vidite veliki broj gradova.

  Marko Petrovic
  09.08.2016 09:58

  Turisticka agencija Hedonic Travel u svojoj ponudi ima veoma bogatu ponudu razlicitih tipova putovanja, ukljucujuci i krstarenja. Ukoliko se odlucite za varijantu krstarenja onda je u svakom slucaju potrebno da odete u tu agenciju i pitate sve sta vas zanima.

  Dusan Markovic
  08.08.2016 01:07

  Ukoliko odlucte da sa vasom lepsom polovinom, odete na neko krstarenje, onda je u svakom slucaju najbolje da se posavetujete sa nekim strucnim licem oko toga. Odnosno, najbolje resenje za vas je da angazujete neku profesionalnu agenciju da vam organizuje krstarenje.