Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Letovanje Italija
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Letovanje Italija

Možda ste oduvek gajili želju da posetite Italiju, odnosno, da provedete nezaboravno letovanje u ovoj prelepoj zemlji? Italija je jedna od omiljenih destinacija turista iz celog sveta, a to i ne čudi, kada se uzme u obzir kulturno nasleđe i prirodne lepote kojima obiluje ova zemlja.

letovanje italija

 

Letovanje Italija 2019.

Možda želite da probate pizzu baš u  nekom italijanskom gradu, ili da uživate u vinima? Bitno je imati na umu da su cene letovanja, zimovanja ili obilazaka gradova tokom godine, prilično povoljne.

Italija pripada zemljama južne Evrope, nalazi se na apeninskom poluostrvu, kao i na tri velika ostrva – Siciliji, Sardiniji i Elbi, koja se nalaze u Sredozemnom moru. Ono što sve turiste fascinira to je bogata istorija, kultura i tradicija. Kada je reč o istoriji, ona je stara preko tri hiljade godina.

Italija aranžmani 2019.

Svi znamo da je Italija kolevka Rimskog carstva i da je vezujemo za renesansu. Italijani su narod veoma sličan našem: srdačni, topli, gostoljubivi, majstori u kulinarskim veštinama... U Italiji ćete pronaći svetske modne centre, oduševiće vas arhitektura i dizajn, kao i brojni nacionalni parkovi i znamenitosti.

Bićete u prilici da upoznate operu, kao i najveće umetnike svih vremena...

Letovanje Rimini

Letovalište Rimini, predstavlja prestonicu italijanskog turizma. Odlikuju ga plaže koje su duge po petnaest kilometara, i mnoštvo klubova u kojima mogu da uživaju i mladi i oni malo stariji.

Letovanje Lido di Jesolo

U pitanju je letovalište koje se nalazi na jadranskoj obali, a najpoznatije je po prelepoj peščanoj, širokoj plaži u dužini od 15 km. Ako želite da na jednom mestu spojite uživanje, šoping, kupanje i dobar provod, tada birajte letovanje u Lido di Jesolu.

letovanje italija 2019. cene

 

Letovanje Kalabrija

U pitanju je poluostrvo smešteno na jugu Italije, i okruženo je tirenskim i jonskim morem, dok ga od Sicilije odvaja Mesinski moreuz. Ovo poluostrvo je podeljeno na pet provincija i to su Vibo Valentia, Reggio di Calabria, Crotone, Cosenza, Catanzaro.

Letovanje Sicilija

Sicilija je jedno živopisno i intrigantno ostrvo, i predstavlja zemlju za sebe, iako pripada Italiji. Na Siciliji se nalazi Etna, koja je najveći i jedini živi vulkan u Evropi. Na ovom ostrvu ćete pronaći mediteranski svet u malom.

Letovanje Sardinija

Glavni grad Sardinije je Kaljari, koji je smešten na jugu ostrva. Prirodne lepote Sardinije su izuzetno očuvane, iz razloga što je to pokrajina koja je najmanje industrijski razvijena u Italiji. Kada se budete našli na Sardiniji, moći ćete da uživate u dugim, peščanim plažama, u moru koje kristalno čisto, kao i u bujnoj mediteranskoj vegetaciji.

Letovanje Lignano

Lignano ili Linjano, smešten je na pola puta između Trsta i Venecije. Plaža je prelepa i duga je oko osam kilometara. Ovo mesto je veoma pogodno za porodice sa decom, a pre svega zbog mnogo zabavnih parkova, vodenih parkova i zoološkog vrta.

Letovanje Italija iskustva

U ponudi turističikih agencija je mnogo destinacija, poput ostrva Kapri. Ono se nalazi u napuljskom zalivu, i predstavlja elitnu svetsku turističku destinaciju. U pitanju je mondensko letovalište koje poseduje neobičan reljef, vrlo ugodnu klimu, raskošne lepote prirode i ima važan istorijski značaj.

Neki turisti će želeti da posete italijanska ostrva, kao što je Sicilija. Kada je budete videli, složićete se sa nama da je izuzetno šarmantna i veličanstvena.

Letovanje Italija cena:

Do Italije ćete najčešće putovati avionom, mada turisti koriste i prevoz autobusom. Cena za 10 noćenja, po osobi, u hotelu sa tri zvezdice, je od 450 do 650 evra, što zavisi da li letujete u sezoni ili predsezoni. Avionski prevoz je oko 200 evra i postoji i dinarski deo koji se plaća, a on iznosi oko 2000 dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate turističke agencije koje su oglašene na ovoj stranici.