Vratite se na mobilnu verziju sajta
Letovanje Italija Letovanje Italija - Ove turističke agencije nude letovanje u Italiji. Saznajte sve o letovanju u Italiji, kao i cene i akcije za letovanje u Italiji. www.navidiku.rs Letovanje ItalijaLETOVANJE ITALIJA Beograd, Letovanje u Italiji cene LETOVANJE ITALIJA Stari grad, Letovanje u Italiji cene LETOVANJE ITALIJA Novi Beograd, Letovanje u Italiji cene LETOVANJE ITALIJA Zvezdara, Letovanje u Italiji cene

Letovanje Italija

Možda ste oduvek gajili želju da posetite Italiju, odnosno, da provedete nezaboravno letovanje u ovoj prelepoj zemlji? Italija je jedna od omiljenih destinacija turista iz celog sveta, a to i ne čudi, kada se uzme u obzir kulturno nasleđe i prirodne lepote kojima obiluje ova zemlja.

letovanje italija

 

Letovanje Italija 2019.

Možda želite da probate pizzu baš u  nekom italijanskom gradu, ili da uživate u vinima? Bitno je imati na umu da su cene letovanja, zimovanja ili obilazaka gradova tokom godine, prilično povoljne.

Italija pripada zemljama južne Evrope, nalazi se na apeninskom poluostrvu, kao i na tri velika ostrva – Siciliji, Sardiniji i Elbi, koja se nalaze u Sredozemnom moru. Ono što sve turiste fascinira to je bogata istorija, kultura i tradicija. Kada je reč o istoriji, ona je stara preko tri hiljade godina.

Italija aranžmani 2019.

Svi znamo da je Italija kolevka Rimskog carstva i da je vezujemo za renesansu. Italijani su narod veoma sličan našem: srdačni, topli, gostoljubivi, majstori u kulinarskim veštinama... U Italiji ćete pronaći svetske modne centre, oduševiće vas arhitektura i dizajn, kao i brojni nacionalni parkovi i znamenitosti.

Bićete u prilici da upoznate operu, kao i najveće umetnike svih vremena...

Letovanje Rimini

Letovalište Rimini, predstavlja prestonicu italijanskog turizma. Odlikuju ga plaže koje su duge po petnaest kilometara, i mnoštvo klubova u kojima mogu da uživaju i mladi i oni malo stariji.

Letovanje Lido di Jesolo

U pitanju je letovalište koje se nalazi na jadranskoj obali, a najpoznatije je po prelepoj peščanoj, širokoj plaži u dužini od 15 km. Ako želite da na jednom mestu spojite uživanje, šoping, kupanje i dobar provod, tada birajte letovanje u Lido di Jesolu.

letovanje italija 2019. cene

 

Letovanje Kalabrija

U pitanju je poluostrvo smešteno na jugu Italije, i okruženo je tirenskim i jonskim morem, dok ga od Sicilije odvaja Mesinski moreuz. Ovo poluostrvo je podeljeno na pet provincija i to su Vibo Valentia, Reggio di Calabria, Crotone, Cosenza, Catanzaro.

Letovanje Sicilija

Sicilija je jedno živopisno i intrigantno ostrvo, i predstavlja zemlju za sebe, iako pripada Italiji. Na Siciliji se nalazi Etna, koja je najveći i jedini živi vulkan u Evropi. Na ovom ostrvu ćete pronaći mediteranski svet u malom.

Letovanje Sardinija

Glavni grad Sardinije je Kaljari, koji je smešten na jugu ostrva. Prirodne lepote Sardinije su izuzetno očuvane, iz razloga što je to pokrajina koja je najmanje industrijski razvijena u Italiji. Kada se budete našli na Sardiniji, moći ćete da uživate u dugim, peščanim plažama, u moru koje kristalno čisto, kao i u bujnoj mediteranskoj vegetaciji.

Letovanje Lignano

Lignano ili Linjano, smešten je na pola puta između Trsta i Venecije. Plaža je prelepa i duga je oko osam kilometara. Ovo mesto je veoma pogodno za porodice sa decom, a pre svega zbog mnogo zabavnih parkova, vodenih parkova i zoološkog vrta.

Letovanje Italija iskustva

U ponudi turističikih agencija je mnogo destinacija, poput ostrva Kapri. Ono se nalazi u napuljskom zalivu, i predstavlja elitnu svetsku turističku destinaciju. U pitanju je mondensko letovalište koje poseduje neobičan reljef, vrlo ugodnu klimu, raskošne lepote prirode i ima važan istorijski značaj.

Neki turisti će želeti da posete italijanska ostrva, kao što je Sicilija. Kada je budete videli, složićete se sa nama da je izuzetno šarmantna i veličanstvena.

Letovanje Italija cena:

Do Italije ćete najčešće putovati avionom, mada turisti koriste i prevoz autobusom. Cena za 10 noćenja, po osobi, u hotelu sa tri zvezdice, je od 450 do 650 evra, što zavisi da li letujete u sezoni ili predsezoni. Avionski prevoz je oko 200 evra i postoji i dinarski deo koji se plaća, a on iznosi oko 2000 dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate turističke agencije koje su oglašene na ovoj stranici.

 


Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neku od turističkih agencija gde možete naći ponudu za LETOVANJE U ITALIJI

Letovanje Italija :
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Letovanje Italija