Želite li da se u svom Dacia automobilu uvek osećate sigurno i zadovoljno? Uz malo truda ove želje mogu Vam biti vrlo lako ispunjene. Preduslov za udobnu i bezbednu vožnju, osim poštovanja propisa i vođenja računa o ostalim učesnicima u saobraćaju, jeste odgovornost pri proveravanju i servisiranju motornog vozila. Ponašajte se u skladu sa uputstvima koja ćete naći u servisnoj knjižici svog vozila ili prema savetima kvalifikovanih servisera. Ako vozilo redovno proveravate i servisirate, lagodnost i bezbednost na putu su Vam zagarantovani, a mogućnost nepredviđenih kvarova umnogome smanjena.

Nabavka i ugradnja Dacia delova

OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju), originalni rezervni delovi, zamenski i polovni delovi različitih svetskih brendova jesu kategorije kvaliteta auto delova koje Vam mogu obezbediti ovlašćeni uvoznici i distributeri rezervnih delova na našem tržištu. 

U navedenim kategorijama kvaliteta mogu se naći auto delovi za sve modele automobila Dacia: Dacia Duster, delovi za  Dacia Sandero, Dacia Logan delovi, Dacia Stepway delovi, delovi za Dacia Solenzu, Dacia Logan delovi, Dacia Super Nova delovi, itd.

Auto delovi za Dacia vozila stižu do prodavnica auto delova, servisera i krajnjih potrošača putem maloprodaje i veleprodaje. Nudi se mogućnost narudžbine i ugradnje rezervnog dela, kao i opcija slanja na adresu potrošača ili ličnog preuzimanja.

Kategorije Dacia auto delova

Kod uvoznika i servisera na našem tržištu mogu se nabaviti delovi za Dacia Duster, delovi za  Dacia Sandero, Dacia Logan delovi, kao i delovi za ostala vozila marke Dacia iz svih narednih kategorija:

 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočnice
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cene Dacia auto delova

Originalni novi, polovni deo ili kopija – izbor je na Vama. Cena auto delova zavisi od toga kog je deo porekla, za koju namenu i u kom kvalitetu je napravljen. Visoka cena najčešće odražava i kvalitet, ipak, uvek treba biti na oprezu pri izboru. 

Dacia Logan smatra se  među porodičnim automobilima jednim od najpristupačnijih za održavanje. Cena redovnog servisa za ovaj model staje oko 11000 dinara. Ovaj iznos može varirati od modela do modela, a treba uzeti u obzir da će cenu oblikovati i kvalitet korišćenih delova i visina cene radnog sata servisera.

Profesionalnom proverom i stručnom zamenom auto delova može se smanjiti rizik od havarije i skupocenih kvarova. Budite odgovorni prema svom automobilu i uverite se da ćete jedino na taj 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto delovi Dacia
Pitaj firme

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač

Akcija -% 240 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač - 240 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm

Akcija -% 299 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm - 299 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

19.10.2018
Uros Vukicevic

Sto se tice auto delova za Dacio nisam sto posto siguran ali mislim da bi trebalo da se proveri oko rezervnih delova. Mislim da ovom tipu vozila u potpunosti odgovaraju rezervni delovi od Renault.

11.09.2017
Marina Zivkovic

Licno smatram da se za te pare zaista Dacia kako god da okrenete isplati i da zaista nista ne biste trebali po tom pitanju da nesto previse sumnjate.

18.05.2017
Filip Milutinovic

Koliko samo mogu da vidim, tesko da od njih moze da postoji nesto bolje i pouzdanije.

05.05.2017
Jovana Milinkovic

Koliko mi se samo cini, Dacia je po mnogo cemu i vise nego dobro vozilo bez kojeg se u svakom slucaju ne moze.

21.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Koliko mi se samo cini, sto se Dacia vozila tice, samo treba da se odlucite za kvalitet i nista vise dalje ne treba da brinete.

07.04.2017
Lea Stankovic

Po pravilu, Dacia ima odlicne auto delove u ciji kvalitet uvek pre ili kasnije sigurno da treba da se odlucite. Sve to je pre ili kasnije daleko manje vazno i bitno.

23.03.2017
Todor Markovic

Po meni su ovo i vise nego odlicni delovi u ciji kvalitet je u svakom slucaju najbolje da se sami uverite.

23.03.2017
Simona Vucinic

Dacia ima odlicne auto delove, sigurno je to nesto sto je i vise nego vazno.

09.03.2017
Janko Zivanovic

nema sta, Dacia ima zaista odlicne auto delove. Naravno, koliko para toliko i muzike.

04.03.2017
Marta Dencevic

zaista dacia ima odlicne delove. U to ne treba da sumnjate.

14.02.2017
Petar Jankovic

Sto se tice Dacia vozila, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Samo kada ne bismo imali para, nagovorila bih svog muza da kupimo Dacia vozilo. To je ipak nesot i vise nego bitno.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Dacia ima dobre auto delove ali oni zaista moraju bas onako dobro da se cuvaju.

13.12.2016
Ivan Stojanovic

Sva sreca pa Dacia vozila su pokrivena sa Renault delovima. Tako da relativno lako mogu da se pronadju i mogu da se kupe za koliko toliko pristujne pare.

25.11.2016
Jana Stankovic

Koliko je meni poznat, dacia vozila su relativno novija vozila na naesm trzistu. Zaot je generalno po meni najbolje da posetite radnju NPS i da se po tom pitanju opredelite za kvalitet.

07.11.2016
Biljana Brankovic

Dacia ima poprlicno lose delove. Mada, znate kako se kaze, koliko para, toliko muzike.

16.09.2016
Marko Petrovic

Dacia ima jedne od najkvalitetnijih auto delova. To su u svakom slucaju auto delovi u koje mozete da imate puno poverenje da vas nikada nece izneveriti. Medjutim, osnovni problem kod tih auto delova je u tome sto nemaju bas dug vek trajanja.

15.08.2016
Dusan Markovic

Ono sto je po meni olaksavajuca okolnost je to da su za Daciu uglavnom svi rezervni delovi u stvari Renault delovi. Tako da je po meni ovaj auto, jedna niza srednja klas akoja je samim tim povoljna i za odrzavanje.

13.07.2016
Stojance Ristovski

Sto se tice auto delova za Dacio nisam sto posto siguran ali mislim da bi trebalo da se proveri oko rezervnih delova. Mislim da ovom tipu vozila u potpunosti odgovaraju rezervni delovi od Renault.