Autobusom se vozimo svakoga dana, i veoma je važno da vozilo bude u ispravnom stanju, tj. da su svi delovi za autobuse tehnički ispravni i pouzdani. Naravno, nakon pređenog određenog broja kilometara, bilo koji deo može da bude zamenjen drugim, ili popravljen, što zavisi od procene majstora u servisu.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde možete naći ponudu za kupovinu DELOVA ZA AUTOBUSE

Beograd

Azuro Plast - delovi za autobuse
Savska 15
Čukarica Pozovi

Azuro Plast iz Beograda vrši proizvodnju rezervnih delova za autobuse kao što su ski boxovi, branici.....
Pročitaj više

AKCIJE koje možete iskoristiti za POPUST na kupovinu DELOVA ZA AUTOBUSE

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm
450 Eur 299 Eur
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm AKCIJA ističe za 14d 12h 7m 38s Pročitaj više
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač
400 Eur 240 Eur
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač AKCIJA ističe za 14d 7h 28m 25s Pročitaj više
Pogledajte sve kupone (2)

Autobusom se vozimo svakoga dana, i veoma je važno da vozilo bude u ispravnom stanju, tj. da su svi delovi za autobuse tehnički ispravni i pouzdani. Naravno, nakon pređenog određenog broja kilometara, bilo koji deo može da bude zamenjen drugim, ili popravljen, što zavisi od procene majstora u servisu.

Vrste delova za autobuse

Jedan autobus ima zaista mnogo delova. Firme koje se bave prodajom delova za autobuse, u svakom trenutku na stanju imaju preko deset hiljada delova.

Grubu podelu delova možemo da izvršimo na originalne delove i na originalne reparirane delove.

Delovi i oprema za autobuse

Autobus mora da bude siguran u vožnji na putu, zbog svojih putnika i ostalih učesnika u saobraćaju. To bi značilo da se u vozilo ne sme ugraditi deo koji je sumnjivog porekla i kvaliteta, tj. od nekog nepoznatog proizvođača.

Prodaja delova za autobuse

Potrebno je sarađivati sa firmama koje prodaju isključivo rezervne delove koji su od poznatih brendova, ili ako su polovni, da su u tom slučaju reparirani, tj. da su prošli tehničku kontrolu i sasvim su ispravni.

Pojedinačni delovi za autobuse

Delove za autobuse možete da pogledate putem internet prezentacija preduzeća koje se bave njihovom trgovinom, i to su zapravo katalozi delova. Naravno, dovoljno je da to sve vidite online putem, a na isti način je moguće i poručivanje.

Polovni delovi za autobuse

Kao što smo već naveli, ako se radi o polovnim delovima za autobuse, tada je od presudne važnosti koliko je taj deo tehnički ispravan, da je od poznatog proizvođača i da se na njega, tj. na ugradnju, izda odgovarajuća garancija.

Rezervni delovi za autobuse

Preko interneta je veoma jednostavno da pogledate koji delovi su raspoloživi na stanju, da ih u par klikova poručite, a možete da dođete i u fizičko sedište odabrane firme i da ih preuzmete. Koliko je bitno da deo bude sa garancijom, toliko je važno i da ugradnju obavi stručno lice.

Veleprodaja delova za autobuse

Naravno, pored maloprodaje, postoji i veleprodaja delova za autobuse. Pored toga, postoji i centar gde se delovi mogu zameniti. Kod veleprodaja, delovi su uvek dostupni, raspoloživi, i uvek možete da se pouzdate u njihovu bezbednost.

Delovi za autobuse cena

Koliko ćete novaca da izdvojite za delove za autobus, zavisi pre svega od toga koji deo vam je potreban, te da li želite da to bude sasvim nov deo, ili je dovoljno da bude originalan i repariran. Na ovaj drugi način, štedite određenu količinu novca, a deo je takođe pod garancijom.

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu nekog dela za autobuse, najbolje je da kontaktirate direktno prodavca i da se informišete.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite tekst