Autobusom se vozimo svakoga dana, i veoma je važno da vozilo bude u ispravnom stanju, tj. da su svi delovi za autobuse tehnički ispravni i pouzdani. Naravno, nakon pređenog određenog broja kilometara, bilo koji deo može da bude zamenjen drugim, ili popravljen, što zavisi od procene majstora u servisu.

delovi za autobuse

 

Vrste delova za autobuse

Jedan autobus ima zaista mnogo delova. Firme koje se bave prodajom delova za autobuse, u svakom trenutku na stanju imaju preko deset hiljada delova.

Grubu podelu delova možemo da izvršimo na originalne delove i na originalne reparirane delove.

Delovi i oprema za autobuse

Autobus mora da bude siguran u vožnji na putu, zbog svojih putnika i ostalih učesnika u saobraćaju. To bi značilo da se u vozilo ne sme ugraditi deo koji je sumnjivog porekla i kvaliteta, tj. od nekog nepoznatog proizvođača.

Prodaja delova za autobuse

Potrebno je sarađivati sa firmama koje prodaju isključivo rezervne delove koji su od poznatih brendova, ili ako su polovni, da su u tom slučaju reparirani, tj. da su prošli tehničku kontrolu i sasvim su ispravni.

Pojedinačni delovi za autobuse

Delove za autobuse možete da pogledate putem internet prezentacija preduzeća koje se bave njihovom trgovinom, i to su zapravo katalozi delova. Naravno, dovoljno je da to sve vidite online putem, a na isti način je moguće i poručivanje.

delovi za autobuse cena

 

Polovni delovi za autobuse

Kao što smo već naveli, ako se radi o polovnim delovima za autobuse, tada je od presudne važnosti koliko je taj deo tehnički ispravan, da je od poznatog proizvođača i da se na njega, tj. na ugradnju, izda odgovarajuća garancija.

Rezervni delovi za autobuse

Preko interneta je veoma jednostavno da pogledate koji delovi su raspoloživi na stanju, da ih u par klikova poručite, a možete da dođete i u fizičko sedište odabrane firme i da ih preuzmete. Koliko je bitno da deo bude sa garancijom, toliko je važno i da ugradnju obavi stručno lice.

Veleprodaja delova za autobuse

Naravno, pored maloprodaje, postoji i veleprodaja delova za autobuse. Pored toga, postoji i centar gde se delovi mogu zameniti. Kod veleprodaja, delovi su uvek dostupni, raspoloživi, i uvek možete da se pouzdate u njihovu bezbednost.

Delovi za autobuse cena

Koliko ćete novaca da izdvojite za delove za autobus, zavisi pre svega od toga koji deo vam je potreban, te da li želite da to bude sasvim nov deo, ili je dovoljno da bude originalan i repariran. Na ovaj drugi način, štedite određenu količinu novca, a deo je takođe pod garancijom.

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu nekog dela za autobuse, najbolje je da kontaktirate direktno prodavca i da se informišete.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Delovi za autobuse
Pitaj firme

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač

Akcija -% 240 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač - 240 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm

Akcija -% 299 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm - 299 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon