Svi znamo cemu sluze auto presvlake. Poznato je da je limeni ljubimac pridruženi član porodice, tako da se posebna pažnja pridaje svakom detalju kada je reč o njegovom pravilnom funkcionisanju, ali i estetskom izgledu. Kada neko po prvi put uđe u vaš auto, na neki način, to je kao da primate gosta u svoju kuću. Iz tog razloga nije svejedno kako izgleda enterijer vozila, a auto presvlake tu vode „glavnu reč“.

Od čega se izrađuju auto presvlake?

Pročitaj više

Izaberite neku od prodavnica za prodaju auto delova gde možete naći ponudu za kupovinu AUTO PRESVLAKA

Beograd

AKS Line auto oprema
AKS Line auto oprema
Pozovi

Firma AKS Line vrši izradu personalizovanih auto presvlaka i patosnica za sve tipove automobila, kombija i kamiona. Kombinacijom kvalitetnih materijala nastaju različiti modeli presvlaka i patosnica koje će izgled Vašeg vozila učiniti origina...
Pročitaj više

Auto delovi Ćurčić
Auto delovi Ćurčić
Vojvode Skopljanca 11
Voždovac Pozovi

Obezbedite samo najbolje za Vaš automobil, izaberite auto delove Ćurčić. Pored prodaje novih i polovnih rezervnih delova za evropska, američka, korejska i japanska vozila, u sklopu kompanije nalazi se i auto servis sa najsavremenijom dijagn...
Pročitaj više

Auto delovi Silver Auto
Auto delovi Silver Auto
Kralja Petra I 32
Obrenovac Pozovi

Opremite kompletno Vašeg četvorotočkaša po pristupačnim cenama, izaberite auto delove Silver Auto. Kao ovlašćeni uvoznik poljske kompanije M-Tech, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor originalnih auto sijalica: LED, Xenon i halogene, za sv...
Pročitaj više

Vajs & Co
Vajs & Co
Jurija Gagarina 151A, Beograd
Novi Beograd Pozovi

...
Pročitaj više

AKCIJE koje mozete iskoristiti za kupovinu AUTO PRESVLAKA

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm
450 Eur 299 Eur
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm AKCIJA ističe za Preuzmi kupon
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač
400 Eur 240 Eur
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač AKCIJA ističe za Preuzmi kupon

Svi znamo cemu sluze auto presvlake. Poznato je da je limeni ljubimac pridruženi član porodice, tako da se posebna pažnja pridaje svakom detalju kada je reč o njegovom pravilnom funkcionisanju, ali i estetskom izgledu. Kada neko po prvi put uđe u vaš auto, na neki način, to je kao da primate gosta u svoju kuću. Iz tog razloga nije svejedno kako izgleda enterijer vozila, a auto presvlake tu vode „glavnu reč“.

Od čega se izrađuju auto presvlake?

Verovatno ste viđali zapuštene automobile, sa pocepanim presvlakama, ili još gore, sa sunđerom koji viri iz sedišta... Ako želite da povezete zgodnu komšinicu na posao u takvom autu, skoro je sigurno da će se ona ljubazno zahvaliti i odbiti. Sa druge strane, ako je unutrašnjost vozila besprekorna, vrlo je moguće da će vam zgodne cure usput i stopirati, da ih povezete.Ovo je jednostavan i slikovit primer koliko je estetika zaista bitna svakome od nas, ali pored toga, neophodno je da auto presvlake poseduju i svoj kvalitet. Dakle, od kojih mateerijala se one izrađuju?U prodaji možete pronaći auto presvlake sačinjene od istih uvoznih materijala koje koriste evropski proizvođači automobila prilikom izrade sedišta. Prednja tkanina je troslojna i izrađena je od polietilena, pri čemu je ojačana titanijumom i postavljena sunđerom. Pošto svaki vozač želi da auto presvlaka bude dugotrajna i uvek čista i uredna, presvlake proizvedene na opisan način mogu se pohvaliti osobinom da se ne mogu tako lako isprljati, a pri tome su i otporne na žar cigarete.Ako ste pušač, svakako ne želite da pazite na svaki pokret rukom, jer bi to moglo da napravi ružne rupice na auto presvlaci, koju biste vrlo brzo morali da zamenite novom. Upravo iz tog razloga navedena karakteristika auto presvlaka je veoma bitna, ali i to da se mogu lako održavati pošto ćete ih jednostavno skinuti, i oprati u veš mašini, kada procenite da je došlo vreme za taj tretman.

Vrste auto presvlaka

Pošto odlučujete da svog mezimca odenete u novo ruho, korisno je znati da se u ponudi nalaze auto presvlake za sve tipove automobila. Pored toga, na raspolaganju vam stoji mogućnost posebne porudžbine. Svaki vozač želi auto presvlaku po svom ukusu. To bi značilo da možete da odaberete odgovarajući dezen ili vezenu aplikaciju na sedištima. Dakle, ukoliko ste vlasnik firme, ovu mogućnost možete da iskoristite tako što ćete na auto presvlaku staviti vaš logotip, što je takođe još jedna vrsta reklame koja odaje profesionalnost i posvećenost poslu, kada svojim autom vozite klijente, saradnike ili poslovne partnere. Auto presvlake dolaze u velikom izboru boja i dezena, pa tako možete da pronađete original BMW, Opel, Volkswagen i razne druge dezene. U ponudi se nalazi više desetina aktuelnih uzoraka.Bez obzira da li je vaš auto samo porodično vozilo ili ga koristite u poslovne svrhe, auto presvlake imaju značajnu praktičnu i estetsku ulogu, stoga njihovom odabiru pristupite pažljivo i sasvim sigurno ćete pronaći modele koji zadovoljavaju sve vaše želje i kriterijume.

Auto presvlake – cena:

Cena auto presvlaka se kreće u rasponu od 5100 din. sve do 15700 dinara, što zavisi od toga koja marka automobila je u pitanju, koje je godište proizvodnje i slično. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice auto delova koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jovana Lukic
  19.10.2018 01:31

  Smatram da je po pitanju auto presvlaka ubedljivo najbolje resenje da posetite servis Kumi MD. To je servis u okji prema tome mozete da mate puno poverenje.

  Nenad Dostanic
  17.03.2018 08:09

  Interesuje me cena preslaka za chery ego 2010 god hvala

  ivica peric
  10.11.2017 11:25

  koliko kosta ceo set presvlaka za opel kadet suza.sa znakom opela.unapred hvala

  Milen Jovanovic
  14.09.2017 09:08

  Koliko samo mogu da vidim, po pitanju auto presvlaka se sigurno pre ili kasnije sigurn mozete opredelitiza kvalitet. nege druge stvari sigurno da ne bi trebalo da budu bas toliko vazne kao sto neki ljudi kazu.

  Filip Milutinovic
  11.09.2017 01:15

  Licno smatram da nikada do sada nisam nesto previse novca ulozio u auto patosnice. Pre svega licno veoma smatram da one zaisat moraju da se dobro i kvalitetno plate.

  Mihajlo Nastasovic
  18.05.2017 01:35

  Koliko samo mogu da vidim, oduvek su one bile poznate po svom kvalitetu.

  Milen Jovanovic
  06.05.2017 09:58

  Ukoliko pricamo o kvalietnim auto presvlakama sve moze sto se mene licno tice da bude kvalitetno, medjutim nema nekog previse velikog kvaliteta kod nas.

  Todor Markovic
  05.05.2017 11:05

  Koliko mi se samo cini, bez ovih presvlaka se u svakom slucaju ne moze a nisu bas nesto posebno kvalitetne.

  Filip Milutinovic
  21.04.2017 01:32

  Koliko mi se samo cini, ove presvlake mogu da budu zaista nesto posebno bez cega se u svakom slucaju ne moze kako god da okrenete.

  Marina Zivkovic
  10.04.2017 10:37

  Po pravilu, sve auto presvlake moraju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

  Mihajlo Nastasovic
  07.04.2017 01:22

  U svakom slucaju su one nesto sto treba i mora da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

  Jovana Milinkovic
  23.03.2017 07:21

  Poenta je samo u tome da one nikada nisu bas nesto previse jeftine.

  Todor Markovic
  09.03.2017 09:02

  Nikada one nesto nisu bile narocito skupe.

  Lea Stankovic
  06.03.2017 04:16

  Sto se auto presvlaka tice, naravno da je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

  Janko Zivanovic
  04.03.2017 03:29

  Sve dovoljno dobor mora dobro i da se plati. Drugacije to ipak ne moze da funkcionise.

  Simona Vucinic
  14.02.2017 12:54

  Sto se tice auto presvlaka, odmah treba da znate da je veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

  Petar Jankovic
  01.02.2017 07:39

  Moje je inace licno misljenje da sve auto presvlake bas onako ozbiljno trebalo da se plate. Ipak je to nesto stop vam na duze vreme cuva auto.

  Marta Dencevic
  19.01.2017 11:48

  Koliko mi se samo cini, svaki automobil bi u svojoj ponudi trebao da ima bas onako dobru auto presvlaku.

  Ivan Stojanovic
  18.01.2017 10:07

  Bas sam nesto realativno skoro gledao cene za auto patosnice i samo mogu da kazem da sam se bas odlucio za kvalitetne.

  Ljubinka Sreckovic
  29.12.2016 08:40

  Ako su vam potrebne bas onako kvalitetne, samo treba da potrazite po ovom pitanju bas neko dobro mesto.

  Marko Petrovic
  13.12.2016 07:35

  Po pitanju auto presvlaka, samo treba da potrazite neko strucno mesto u ciji kvlalitet zaista ne treba da sumnjate.

  Nikolina Pantelic
  25.11.2016 07:10

  Bas dobre auto presvlake i to po nesto povoljnijim cenama mogu da se kupe u radnji Glavasevic, kojs pri tome ima veoma bogatu ponudu.

  Jana Stankovic
  08.11.2016 11:17

  Smatram da je po pitanju auto presvlaka ubedljivo najbolje resenje da posetite servis Kumi MD. To je servis u okji prema tome mozete da mate puno poverenje.

  Biljana Brankovic
  07.11.2016 07:12

  Kada pricamo o auto presvlakama smatram da je jedno od najboljih resnej da posetite Tim Sistem I da se direktno tamo raspitate o mogucnosti izbor I cenama.

  Dusan Markovic
  16.09.2016 09:33

  Auto presvlake su svakako jedan od sastavnih i nuznih delova enterijera i higijene u jednom vozilu.