Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto presvlake
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Auto presvlake

Poznato je da je limeni ljubimac pridruženi član porodice, tako da se posebna pažnja pridaje svakom detalju kada je reč o njegovom pravilnom funkcionisanju, ali i estetskom izgledu.

 

 

Kada neko po prvi put uđe u vaš auto, na neki način, to je kao da primate gosta u svoju kuću. Iz tog razloga nije svejedno kako izgleda enterijer vozila, a auto presvlake tu vode „glavnu reč“.

Od čega se izrađuju auto presvlake?

Verovatno ste viđali zapuštene automobile, sa pocepanim presvlakama, ili još gore, sa sunđerom koji viri iz sedišta... Ako želite da povezete zgodnu komšinicu na posao u takvom autu, skoro je sigurno da će se ona ljubazno zahvaliti i odbiti. Sa druge strane, ako je unutrašnjost vozila besprekorna, vrlo je moguće da će vam zgodne cure usput i stopirati, da ih povezete.

Ovo je jednostavan i slikovit primer koliko je estetika zaista bitna svakome od nas, ali pored toga, neophodno je da auto presvlake poseduju i svoj kvalitet. Dakle, od kojih mateerijala se one izrađuju?

U prodaji možete pronaći auto presvlake sačinjene od istih uvoznih materijala koje koriste evropski proizvođači automobila prilikom izrade sedišta. 

Prednja tkanina je troslojna i izrađena je od polietilena, pri čemu je ojačana titanijumom i postavljena sunđerom. Pošto svaki vozač želi da auto presvlaka bude dugotrajna i uvek čista i uredna, presvlake proizvedene na opisan način mogu se pohvaliti osobinom da se ne mogu tako lako isprljati, a pri tome su i otporne na žar cigarete.

Ako ste pušač, svakako ne želite da pazite na svaki pokret rukom, jer bi to moglo da napravi ružne rupice na auto presvlaci, koju biste vrlo brzo morali da zamenite novom. Upravo iz tog razloga navedena karakteristika auto presvlaka je veoma bitna, ali i to da se mogu lako održavati pošto ćete ih jednostavno skinuti, i oprati u veš mašini, kada procenite da je došlo vreme za taj tretman.

Vrste auto presvlaka

Pošto odlučujete da svog mezimca odenete u novo ruho, korisno je znati da se u ponudi nalaze auto presvlake za sve tipove automobila. Pored toga, na raspolaganju vam stoji mogućnost posebne porudžbine. 

 

 

Svaki vozač želi auto presvlaku po svom ukusu. To bi značilo da možete da odaberete odgovarajući dezen ili vezenu aplikaciju na sedištima. Dakle, ukoliko ste vlasnik firme, ovu mogućnost možete da iskoristite tako što ćete na auto presvlaku staviti vaš logotip, što je takođe još jedna vrsta reklame koja odaje profesionalnost i posvećenost poslu, kada svojim autom vozite klijente, saradnike ili poslovne partnere. 

Auto presvlake dolaze u velikom izboru boja i dezena, pa tako možete da pronađete original BMW, Opel, Volkswagen i razne druge dezene. U ponudi se nalazi više desetina aktuelnih uzoraka.

Bez obzira da li je vaš auto samo porodično vozilo ili ga koristite u poslovne svrhe, auto presvlake imaju značajnu praktičnu i estetsku ulogu, stoga njihovom odabiru pristupite pažljivo i sasvim sigurno ćete pronaći modele koji zadovoljavaju sve vaše želje i kriterijume.

Auto presvlake – cena:

Cena auto presvlaka se kreće u rasponu od 5100 din. sve do 15700 dinara, što zavisi od toga koja marka automobila je u pitanju, koje je godište proizvodnje i slično. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice auto delova koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pogledajte sve proizvode

Iskustva i preporuke posetilaca

19.10.2018
Jovana Lukic

Smatram da je po pitanju auto presvlaka ubedljivo najbolje resenje da posetite servis Kumi MD. To je servis u okji prema tome mozete da mate puno poverenje.

17.03.2018
Nenad Dostanic

Interesuje me cena preslaka za chery ego 2010 god hvala

10.11.2017
ivica peric

koliko kosta ceo set presvlaka za opel kadet suza.sa znakom opela.unapred hvala

14.09.2017
Milen Jovanovic

Koliko samo mogu da vidim, po pitanju auto presvlaka se sigurno pre ili kasnije sigurn mozete opredelitiza kvalitet. nege druge stvari sigurno da ne bi trebalo da budu bas toliko vazne kao sto neki ljudi kazu.

11.09.2017
Filip Milutinovic

Licno smatram da nikada do sada nisam nesto previse novca ulozio u auto patosnice. Pre svega licno veoma smatram da one zaisat moraju da se dobro i kvalitetno plate.

18.05.2017
Mihajlo Nastasovic

Koliko samo mogu da vidim, oduvek su one bile poznate po svom kvalitetu.

06.05.2017
Milen Jovanovic

Ukoliko pricamo o kvalietnim auto presvlakama sve moze sto se mene licno tice da bude kvalitetno, medjutim nema nekog previse velikog kvaliteta kod nas.

05.05.2017
Todor Markovic

Koliko mi se samo cini, bez ovih presvlaka se u svakom slucaju ne moze a nisu bas nesto posebno kvalitetne.

21.04.2017
Filip Milutinovic

Koliko mi se samo cini, ove presvlake mogu da budu zaista nesto posebno bez cega se u svakom slucaju ne moze kako god da okrenete.

10.04.2017
Marina Zivkovic

Po pravilu, sve auto presvlake moraju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

07.04.2017
Mihajlo Nastasovic

U svakom slucaju su one nesto sto treba i mora da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

23.03.2017
Jovana Milinkovic

Poenta je samo u tome da one nikada nisu bas nesto previse jeftine.

09.03.2017
Todor Markovic

Nikada one nesto nisu bile narocito skupe.

06.03.2017
Lea Stankovic

Sto se auto presvlaka tice, naravno da je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

04.03.2017
Janko Zivanovic

Sve dovoljno dobor mora dobro i da se plati. Drugacije to ipak ne moze da funkcionise.

14.02.2017
Simona Vucinic

Sto se tice auto presvlaka, odmah treba da znate da je veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

01.02.2017
Petar Jankovic

Moje je inace licno misljenje da sve auto presvlake bas onako ozbiljno trebalo da se plate. Ipak je to nesto stop vam na duze vreme cuva auto.

19.01.2017
Marta Dencevic

Koliko mi se samo cini, svaki automobil bi u svojoj ponudi trebao da ima bas onako dobru auto presvlaku.

18.01.2017
Ivan Stojanovic

Bas sam nesto realativno skoro gledao cene za auto patosnice i samo mogu da kazem da sam se bas odlucio za kvalitetne.

29.12.2016
Ljubinka Sreckovic

Ako su vam potrebne bas onako kvalitetne, samo treba da potrazite po ovom pitanju bas neko dobro mesto.

13.12.2016
Marko Petrovic

Po pitanju auto presvlaka, samo treba da potrazite neko strucno mesto u ciji kvlalitet zaista ne treba da sumnjate.

25.11.2016
Nikolina Pantelic

Bas dobre auto presvlake i to po nesto povoljnijim cenama mogu da se kupe u radnji Glavasevic, kojs pri tome ima veoma bogatu ponudu.

08.11.2016
Jana Stankovic

Smatram da je po pitanju auto presvlaka ubedljivo najbolje resenje da posetite servis Kumi MD. To je servis u okji prema tome mozete da mate puno poverenje.

07.11.2016
Biljana Brankovic

Kada pricamo o auto presvlakama smatram da je jedno od najboljih resnej da posetite Tim Sistem I da se direktno tamo raspitate o mogucnosti izbor I cenama.

16.09.2016
Dusan Markovic

Auto presvlake su svakako jedan od sastavnih i nuznih delova enterijera i higijene u jednom vozilu.