Interesuju vas kvalitetni auto delovi za Jeep? Najbolji među terencima, popularni 'džip' postao je opšteprihvaćeni sinonim za sve automobile ovog tipa. Vozila  američke marke Jeep na prvom mestu odlikuje dobro funkcionisanje pri vožnji po putevima svih kategorija i snalaženje na različitim vrstama podloga. Kako biste što duže zadržali prvobitni nivo u pogledu kvaliteta i performansi svog omiljenog terenca, potrebno je da mu posvetite adekvatnu pažnju. U servisnoj knjižici vozila se obaveštavajte kada je vreme za redovne servise i provere, a u konsultaciji sa serviserom odlučujte o popravci ili zameni određenog auto dela.

Nabavka i ugradnja Jeep delova

Distributeri snabdevaju vlasnike Jeep terenaca svom neophodnom opremom i auto delovima. Korisnicima se nude OEM delovi (najkvalitetniji delovi za prvu ugradnju), originalni rezervni delovi, zamenski i polovni delovi renomiranih američkih i svetskih proizvođača. 

Različite kategorije delova mogu se naći za svaki model automobila marke Jeep među kojima su: Jeep Cherokee delovi, Jeep Cherokee Sport, Jeep Grand Cherokee delovi, Jeep Commander delovi, delovi za Jeep Renegade, Jeep Compass delovi, delovi za Jeep Liberty, itd.

Jeep auto delovi prisutni su u maloprodaji i veleprodaji. Kada budete imali razloga da zamenite određeni deo na svom vozilu, naći ćete se pred mogućnostima narudžbine i uslužne ugradnje rezervnog dela, slanja odabranog dela na adresu brzom poštom ili ličnog preuzimanja.

Kategorije Jeep auto delova

Jeep Cherokee delovi, Jeep Commander delovi, delovi za Jeep Renegade, ili za bilo koji drugi model moći ćete da pronađete i ugradite kod uvoznika i servisera na našem tržištu. Kategorije dostupnih auto delova su sledeće:

 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cene delova za Jeep

Jeep vozila nisu među jeftinijim za održavanje. Pošto terenci imaju visokolitražne motore, cena delova za redovni mali servis i usluge servisera (zamena svih filtera i ulja) za Jeep Compass, na primer, iznosi počev od 16000 dinara. Navedena cena je informativna i može biti različita s obzirom na svaki pojedinačni automobil i servis.

Od velike je važnosti poštovati uputstva automobilskih stručnjaka i redovno vršiti automehaničarke, autoelektičarske i elektorničarke provere, servisei zamene neispravnih delova. Pravilno usmerenom pažnjom prema svom automobilu smanjićete rizik od nezgoda i opasnih kvarova u vožnji, a tako sačuvati zadovoljstvo i bezbednost za sebe i svoju okolinu u saobraćaju.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

19.10.2018
Nenad Pavlovic

Ovo su provereni i kvalitetni auto delovi u koje mozete imati puno poverenje. Naravno, problem je u tome sto Jeep jednostavnu nije auto za svaciji dzep.

11.09.2017
Milen Jovanovic

Kako samo stvari stoje auto delovi za jeep nisu ni malo naivni. Sve drugo po pitanju tih auto delova bi sto se mene licno tice moglo samo da bude cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.

19.06.2017
Vladimir Slađana Popovic

Treba mi prednja desna poluosovina za JEEP grand ciroki,2500 kub.dizel1996god.Ako moze neka informacija.Hvala...

18.05.2017
Jovana Milinkovic

Po mnogo cemu su oni i vise nego sto nesto valja.

05.05.2017
Filip Milutinovic

Kolik samo mogu da vidim, po mnogo cemu su oni naravno i vise nego idealno resenje.

21.04.2017
Lea Stankovic

U svakom slucaju oni moraju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

07.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Sto se ovog vozila tice, daleko je on vise od nekog pravog terenca. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.

23.03.2017
Simona Vucinic

Po meni je sto se ovih vozila tice, sigurno kvalitet nesto sto ce pre ili kasnije da dodje do izrazaja. Sve drugo je manje bitno i vazno.

09.03.2017
Todor Markovic

Kako god da okrenete, pre ili kasnije cete shvatiti da su ovo zaista odlicni delovi.

04.03.2017
Marta Dencevic

Moje licno misljenje je takvoda sto se tice ovih auto delova kvalitet je veoma vazan. Sve drugo je manje bitno.

14.02.2017
Janko Zivanovic

Sto se ovog vozila ica, samo treba da pronadjete kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, licno mislim da je veoma vazno da pronadjete bas ovakve rezervne delove koji su odlicnog kvaltiet. Pa sta ako i puno kostaju. Pre ili kasnije se to u svakom slucaju isplati.

18.01.2017
Petar Jankovic

Po pravilu su ovo uvek dobri delovi. Jedini je problem u tome sto nemaju svi ljudi dovoljno novca.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Bas sam nesto relativno skoro gledala auto delove za Jeep i mogu slobodno da kazem da sam bas ostala onako zatecena sa cenama. Nisu zaista ni malo jeftine i povoljne.

12.12.2016
Ivan Stojanovic

Po pitanju ovog tipa vozila, licno mislim da je jedna od najpresudnijih stvari dobro i kvalitetno odrzavanje tako da nemate sa tim posle nesto posebno problema.

25.11.2016
Jana Stankovic

Ovo su inace popirlicno skupi auto delove, medjutim, uvek nesto povoljniji mogu da se pronadju u radnji Auto S.

07.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko su vam potrebni kvalitetni auto delovi za Jeep mislim da je ubedljivo najbolje resnje eza vas da posetite Shop INvest i da se tamo licno uverite u kvalitet.

16.09.2016
Marko Petrovic

Jeep je jedan od ozbiljnijih proizvodajaca automobila. Ukoliko se odlucite da kupite ovaj tip vozila sigurno se necete pokajati sa kvalitetom i elegancijom ali sigurno da hocete sa izradom.

15.08.2016
Dusan Markovic

Ovo su provereni i kvalitetni auto delovi u koje mozete imati puno poverenje. Naravno, problem je u tome sto Jeep jednostavnu nije auto za svaciji dzep.

13.07.2016
Stojance Ristovski

Ovo nisu vozila za svakog. Pre svega, kako zbog svog izgleda tako i zbog troskova odrzavanja i kupovine - zamene rezervnih auto delova. Sve u svemu, jako kvalitetna vozila ali izuzetno skupa za odrzavanje.