O stanju guma, motora i filtera vozači automobila treba samostalno da se obaveštavaju pred svaku dužu ili kraću vožnju. Kada dođe trenutak da se servisira ili zameni određeni auto deo, ipak je najbolje obratiti se stručnjaku. Serviser će izvršiti procenu, a zatim dati predlog kako je najbolje postupiti u situaciji kvarova i havarija.

Pravilnim vođenjem brige o svom motornom vozilu ne samo da ćete pošpešiti svoju i sigurnost svih učesnika u saobraćaju sa kojima se susrećete, već ćete vožnju smatrati zadovoljstvom.

Nabavka i ugradnja Citroen delova

Naše tržište je dobro snabdeveno auto delovima koji su proizvodi nekih od najpoznatijih svetskih brendova u toj branši. Za vlasnike automobila francuske marke Citroen dostupni su OEM delovi (najkvalitetniji delovi za prvu ugradnju), originalni rezervni delovi, kopije i polovni delovi različitih svetskih brendova. 

U okviru navedenih kategorija kvaliteta, potrošači mogu birati auto delove za različite Citroen modele među kojima su: Citroen C1 delovi, Citroen C2 delovi, Citroen C3 delovi, Citroen C4 delovi, Citroen C5 delovi, delovi za Citroen Saxo, delovi za Citroen Xsara, delovi za Citroen Berlingo, Citroen Jumper delovi, itd.

Citroen je jedna od vodećih francuskih automobilskih kompanija čija su vozila popularna i među korisnicima u našoj zemlji. Otuda je i mreža distributera delova i servisera kod nas dobro razvijena. Citroen auto delovi mogu se naći u maloprodaji i veleprodaji. Delovi se kod većine prodavaca mogu naručiti i lično preuzeti ili dobiti na adresu posredstvom neke od kurirskih službi.

Kategorije Citroen auto delova

Kod naših uvoznika mogu se nabaviti delovi za Citroen Xsara, Citroen C3 delovi, delovi za Citroen C5, kao i za mnoge druge modele marke Citroen iz svih narednih kategorija:

 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cene delova za Citroen

Cena auto delova za Citroen menja se s obzirom na njihovu namenu, kvalitet i poreklo. Originalni novi auto delovi za francuske automobile mogu biti skupi, dok niža cena polovnog dela može i da zavara, stoga uvek treba obratiti pažnju na garanciju kvaliteta i ispravnosti delova i ugradnje. 

Cena malog servisa (zamena svih filetra i ulja), koja uključuje sve neophodne delove i radni sat servisera,  za Citroen C3 iznosi od 5500 do 11000. Oscilacije u ceni mogu biti velike imajući u vidu raznovrsnost kvaliteta i ugradnje delova.

 

 

 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto delovi za Citroen
Pitaj firme

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač

Akcija -% 240 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač - 240 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm

Akcija -% 299 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm - 299 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

19.10.2018
Matija Lukic

Hvala Bogu u danasnje vreme postoji veliki broj auto otpada na kojima se mogu kupiti kvalitetni i dobro ocuvani delovi za Citroen. U proseku je cena malog servisa za Citroen oko 8000 dinara.

11.09.2017
Marina Zivkovic

Po svemu sudeci definitivno su ovo auto delovi koji bi morali da vrede nesto posebno. Po pitanju cena, veoma je vazno da znate da je ovo odlican proizvodjac automobila koji bi zaista trebo da se isplati.

18.05.2017
Milen Jovanovic

Ovo je pre svega odlicno vozilo. Ukoliko se bas za njega odlucite, sigurno se necete pokajati.

18.05.2017
Jovana Milinkovic

Po pravilu, sto se ovih auto delova tice, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati. Druge stvari po meni nisu bas toliko vazne.

05.05.2017
Filip Milutinovic

Licno smatram da su ovo auto delovi koji daleko vise da su od dobrog kvaliteta.

21.04.2017
Lea Stankovic

Po pravilu, sto se ovih auto delova tiec, sigurno cete pre ili kasnije da dodjete do kvaliteta.

07.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Po pravilu Citroen ima odlicne auto delove u ciji kvalitet je po meni najbolje da se sami uverite.

23.03.2017
Simona Vucinic

Po meni je sigurno samo to da su ovi auto delovi zaista nesto sto je i vise nego svima potrebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

09.03.2017
Todor Markovic

Sto se Citroen vozila tice, naravno da je kvalitet i vise nego vazan.

04.03.2017
Marta Dencevic

Naravno da je sto se tice ogvog auto kvalitet veoma bitan. Ako vam neko kaze nesto drugo, mozete da budete sigurni da se necete pokajati.

14.02.2017
Janko Zivanovic

Sto se mene licno tice, Citroen je nesto sto mora debelo da se plati. Sve drugo je daleko manje vazno.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Citroen ima iskljucivo kvalitetne auto delove. Ako se za njih odlucite sigurno ne biste trebali da se pokajete, posebno zbog toga sto su koliko toliko pristupacni sa cenama.

18.01.2017
Petar Jankovic

Citroen ima zaista i vise nego strucno i proverene delove. Ako se bas za njih odlucite sigurno je samo to da se necete pokajati.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Ovo je bruka i sramota koliko su auto delovi za ovo vozilo jeftini ali u isto vreme u koliko su samo loseg kvaliteta.

12.12.2016
Ivan Stojanovic

Po pitanju ove vrste auto delova, samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista oko toga ne treba da se brinete.

25.11.2016
Jana Stankovic

Mislim da po pitanju auto delova za ovaj tip vozila, samo treba da posetite auto delove Zvezdaru i da se bas na tom mestu licno uverite u kvalitet.

07.11.2016
Biljana Brankovic

Auto delovi za Citroen mogu po veoma povoljnim cenama da se nabave kod Auto Dekija. Pri tome to je servis koji inace ima veoma povoljne cene.

16.09.2016
Marko Petrovic

Sva sreca pa su auto otpadi puni rezervnih delova za Citroen pa da ne morate da se previse mucite da ih pronadjete.

15.08.2016
Dusan Markovic

Auto delovi za Citroen su laka i potrosna roba. Ukoliko se odlucite da ih kupite, onda u svakom slucaju treba da budete spremni da veoma brzo kupite i nove delove. Sve to porpilicno kosta i potrebno je da se za sve ima novac.

13.07.2016
Stojance Ristovski

Hvala Bogu u danasnje vreme postoji veliki broj auto otpada na kojima se mogu kupiti kvalitetni i dobro ocuvani delovi za Citroen. U proseku je cena malog servisa za Citroen oko 8000 dinara.