Auto delovi za Citroen Beograd

Adresa: Valjevskog odreda 104
Beograd
Adresa: Vojvode Skopljanca 11
Beograd
Adresa: Brace Jerkovic 201e
Beograd
Adresa: Strumička 20
Beograd
Adresa: Majora Zorana Radosavljevića 90
Beograd
Adresa: Nade Purić 28
Beograd
Adresa:
Beograd
Adresa: Severni Bulevar 5v
Beograd
Adresa: Gandijeva 156
Beograd
Adresa: Gandijeva 156, Dimitrija Tucovica 155, Beograd
Beograd
Adresa: Vajara Živojina Lukića 9
Beograd

Auto delovi za Citroen Novi Sad

Adresa: Novosadski put 160
Novi Sad

Auto delovi za Citroen Pančevo

Adresa: Kraljevačka 21,
Pančevo

Auto delovi za Citroen Šabac

Adresa: Srdan Ilije 71
Šabac
Adresa: Vojvode Janka Stoićevića 21
Šabac
Adresa: Kralja Milutina 18
Šabac
Adresa: Kralja Milutina 1
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto delovi za Citroen
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Auto delovi za Citroen

O stanju guma, motora i filtera vozači automobila treba samostalno da se obaveštavaju pred svaku dužu ili kraću vožnju. Kada dođe trenutak da se servisira ili zameni određeni auto deo, ipak je najbolje obratiti se stručnjaku. Serviser će izvršiti procenu, a zatim dati predlog kako je najbolje postupiti u situaciji kvarova i havarija.
Pravilnim vođenjem brige o svom motornom vozilu ne samo da ćete pošpešiti svoju i sigurnost svih učesnika u saobraćaju sa kojima se susrećete, već ćete vožnju smatrati zadovoljstvom.

Nabavka i ugradnja Citroen delova

Naše tržište je dobro snabdeveno auto delovima koji su proizvodi nekih od najpoznatijih svetskih brendova u toj branši. Za vlasnike automobila francuske marke Citroen dostupni su OEM delovi (najkvalitetniji delovi za prvu ugradnju), originalni rezervni delovi, kopije i polovni delovi različitih svetskih brendova. 
U okviru navedenih kategorija kvaliteta, potrošači mogu birati auto delove za različite Citroen modele među kojima su: Citroen C1 delovi, Citroen C2 delovi, Citroen C3 delovi, Citroen C4 delovi, Citroen C5 delovi, delovi za Citroen Saxo, delovi za Citroen Xsara, delovi za Citroen Berlingo, Citroen Jumper delovi, itd.
Citroen je jedna od vodećih francuskih automobilskih kompanija čija su vozila popularna i među korisnicima u našoj zemlji. Otuda je i mreža distributera delova i servisera kod nas dobro razvijena. Citroen auto delovi mogu se naći u maloprodaji i veleprodaji. Delovi se kod većine prodavaca mogu naručiti i lično preuzeti ili dobiti na adresu posredstvom neke od kurirskih službi.

Kategorije Citroen auto delova

Kod naših uvoznika mogu se nabaviti delovi za Citroen Xsara, Citroen C3 delovi, delovi za Citroen C5, kao i za mnoge druge modele marke Citroen iz svih narednih kategorija:
 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cene delova za Citroen

Cena auto delova za Citroen menja se s obzirom na njihovu namenu, kvalitet i poreklo. Originalni novi auto delovi za francuske automobile mogu biti skupi, dok niža cena polovnog dela može i da zavara, stoga uvek treba obratiti pažnju na garanciju kvaliteta i ispravnosti delova i ugradnje. 
Cena malog servisa (zamena svih filetra i ulja), koja uključuje sve neophodne delove i radni sat servisera,  za Citroen C3 iznosi od 5500 do 11000. Oscilacije u ceni mogu biti velike imajući u vidu raznovrsnost kvaliteta i ugradnje delova.
 
 
 
 

Iskustva i komentari posetilaca

Matija Lukic
Hvala Bogu u danasnje vreme postoji veliki broj auto otpada na kojima se mogu kupiti kvalitetni i dobro ocuvani delovi za Citroen. U proseku je cena malog servisa za Citroen oko 8000 dinara.
Marina Zivkovic
Po svemu sudeci definitivno su ovo auto delovi koji bi morali da vrede nesto posebno. Po pitanju cena, veoma je vazno da znate da je ovo odlican proizvodjac automobila koji bi zaista trebo da se isplati.
Milen Jovanovic
Ovo je pre svega odlicno vozilo. Ukoliko se bas za njega odlucite, sigurno se necete pokajati.
Jovana Milinkovic
Po pravilu, sto se ovih auto delova tice, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati. Druge stvari po meni nisu bas toliko vazne.
Filip Milutinovic
Licno smatram da su ovo auto delovi koji daleko vise da su od dobrog kvaliteta.
Lea Stankovic
Po pravilu, sto se ovih auto delova tiec, sigurno cete pre ili kasnije da dodjete do kvaliteta.
Mihajlo Nastasovic
Po pravilu Citroen ima odlicne auto delove u ciji kvalitet je po meni najbolje da se sami uverite.
Simona Vucinic
Po meni je sigurno samo to da su ovi auto delovi zaista nesto sto je i vise nego svima potrebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Todor Markovic
Sto se Citroen vozila tice, naravno da je kvalitet i vise nego vazan.
Marta Dencevic
Naravno da je sto se tice ogvog auto kvalitet veoma bitan. Ako vam neko kaze nesto drugo, mozete da budete sigurni da se necete pokajati.
Janko Zivanovic
Sto se mene licno tice, Citroen je nesto sto mora debelo da se plati. Sve drugo je daleko manje vazno.
Ljubinka Sreckovic
Citroen ima iskljucivo kvalitetne auto delove. Ako se za njih odlucite sigurno ne biste trebali da se pokajete, posebno zbog toga sto su koliko toliko pristupacni sa cenama.
Petar Jankovic
Citroen ima zaista i vise nego strucno i proverene delove. Ako se bas za njih odlucite sigurno je samo to da se necete pokajati.
Nikolina Pantelic
Ovo je bruka i sramota koliko su auto delovi za ovo vozilo jeftini ali u isto vreme u koliko su samo loseg kvaliteta.
Ivan Stojanovic
Po pitanju ove vrste auto delova, samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista oko toga ne treba da se brinete.
Jana Stankovic
Mislim da po pitanju auto delova za ovaj tip vozila, samo treba da posetite auto delove Zvezdaru i da se bas na tom mestu licno uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Auto delovi za Citroen mogu po veoma povoljnim cenama da se nabave kod Auto Dekija. Pri tome to je servis koji inace ima veoma povoljne cene.
Marko Petrovic
Sva sreca pa su auto otpadi puni rezervnih delova za Citroen pa da ne morate da se previse mucite da ih pronadjete.
Dusan Markovic
Auto delovi za Citroen su laka i potrosna roba. Ukoliko se odlucite da ih kupite, onda u svakom slucaju treba da budete spremni da veoma brzo kupite i nove delove. Sve to porpilicno kosta i potrebno je da se za sve ima novac.
Stojance Ristovski
Hvala Bogu u danasnje vreme postoji veliki broj auto otpada na kojima se mogu kupiti kvalitetni i dobro ocuvani delovi za Citroen. U proseku je cena malog servisa za Citroen oko 8000 dinara.