Interesuju vas kvalitetni auto delovi za Mitsubishi? Pored poštovanja propisa i razumevanja drugih učesnika u saobraćaju, glavni zadatak poveren svakom vozaču jeste briga o ispravnosti vozila. Redovnim proverama servisne knjižice vozila i povremenim konsultacijama sa serviserom radi popravke ili zamene određenog auto dela, sprečićete ozbiljne kvarove i neprijatne situacije na putu. Pobrinite se za svoj Mitsubishi automobil na vreme i uživajte u prijatnoj i bezbednoj vožnji.

Nabavka i ugradnja delova za Mitsubishi

Bez obzira na to što Mitsubishi na našim ulicama nije najčešća marka, naši uvoznici i prodavci imaju kvalitetnu i raznoliku ponudu delova za različite modele Mitsubishi automobila. Vlasnici vozila mogu da biraju između OEM delova (delova za prvu ugradnju), originalnih japanskih rezervnih delova, zamenskih i polovnih delova različitih svetskih brendova. 

Svi ljubitelji i korisnici Mitsubishi vozila mogu nabaviti auto delove i celokupnu auto opremu za različite modele: Mitsubishi Pajero delovi, Mitsubishi Lancer delovi, delovi za Mitsubishi Colt, delovi za Mitsubishi Galant, Mitsubishi Carisma delovi, Mitsubishi Space Star delovi, Mitsubishi Outlander delovi, itd.

Mitsubishi delovi dolaze do potrošača preko maloprodaje i veleprodaje. Kada budete imali potrebe da zamenite određeni deo, možete se odlučiti za narudžbinu i zamenu odmah kod servisera, da deo primite putem brze pošte u bilo kom delu zemlje, ili da auto deo lično preuzmete kod dobavljača. Ukoliko deo koji Vam je potreban trenutno nedostaje na stanju, distibuteri će ga naručiti za Vas.

Kategorije Mitsubishi auto delova

Vlasnici vozila ove japanske marke mogu se kod naših dobavljača snabdeti delovima za Mitsubishi Pajero, Mitsubishi Lancer delovima, Mitsubishi Carisma delovima, kao i auto delovima za mnoge druge modele marke Mitsubishi iz svih sledećih kategorija:

 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cene delova za Mitsubishi

U oblikovanju cene auto delova učestvuje mnogo faktora. Presudno je to kog je deo porekla i koja mu je namena. Iako najskuplji, originalni delovi sa sobom nose garanciju ispravnosti i dugotrajnosti. Opredeljivanje za jeftiniju varijantu kopije može Vas brzo dovesti do neočekivanih oštećenja motora i mehanike.

Za Mitsubishi Carisma cena malog servisa (zamena svih filetra i ulja) iznosi od  5000 do 7000 u proseku, u zavisnoti od toga koji se delovi koriste. Cena se može razlikovati kod svakog servisera i za svaki pojedinačni automobil.

Nesavesne vozače automobila neprilika vreba na svakom koraku. Održavajte svoje vozilo redovnim servisima, proverama i zamenama auto delova, a Vaš automobil će to umeti da prepozna i uzvratiće Vam besprekornim funkcionisanjem i dugovečnošću. 

 

 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto delovi za Mitsubishi
Pitaj firme

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač

Akcija -% 240 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač - 240 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm

Akcija -% 299 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm - 299 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

19.10.2018
Snezana Aleksic

Ukoliko zelite ili imate potrebu da iz razloga neke hitnosti posetite radnju za auto delove za Mitsubishi, onda je svakako najbolje resenje za vas auto delovi National Auto. Tu su cene i vise nego povoljne.

11.09.2017
Milen Jovanovic

Najvaznije od svega je da se ovi auto delovi lepo plate. Sve ostale stvari su po meni samo gubljenje vremena i nista vise od toga. Po meni je to koliko samo mogu da vidim nesto veoma vazno. Ipak se kako god da okrenete bez kvaliteta ne moze.

18.05.2017
Jovana Milinkovic

Koliko samo mogu da vidim, tesko da od njih moze da postoji nesto bolje. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

05.05.2017
Filip Milutinovic

Koliko samo mogu da vidim, nisu oni u svakom slucaju ni malo naivni kako god da okrenete.

21.04.2017
Lea Stankovic

Sto se ovih auto delova tice, sigurno cete se pre ili kasnije odluciti za kvalitet. Sve drugo je mnogo losije resenje.

07.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Po pravilu sto se ovih auto delova tice, kvalitet je sigurno i vise nego vazan. Sve drugo je po meni mnogo losije resenje i nista vise od toga.

23.03.2017
Simona Vucinic

Sto se tice ovih auto delova kvalitet je sigurno nesto sto je i vise nego vazno. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.

09.03.2017
Todor Markovic

Naravno da je sto se ovih vozila tice, kvalitet veoma vazan. Sve drugo je manje vazno i bitno.

04.03.2017
Marta Dencevic

problem je pre svega u tome sto su ovo veoma specificni delovi.

14.02.2017
Janko Zivanovic

Sto se tice ovog vozila, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Mogu samo slobodno da kazem da su ovo i vise nego dobra vozila. Samo je na neki nacin osnovni problem u tome sto poprilicno kostaju.

18.01.2017
Petar Jankovic

Koliko mi se samo cini, ovo su posebni auto delovi. Ako se bas za njih odlucite sigurno se necete pokajati.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Ovo jeste jedan bas onako dobar tip vozila ali jednostavno nije za svaciji dzep.

12.12.2016
Ivan Stojanovic

Mislim da je po pitanju ove vrste auto delova ubedljivo najbolje resenje da posavetujete sa nekim strucnim liceme.

25.11.2016
Jana Stankovic

Moje je misljenje da po pitnaju aito delova za Mitshubishi, da je najbolje resenje da posetite radnju Nacional i tamo se raspitate oko svega.

07.11.2016
Biljana Brankovic

Nikada davno je moj muz vozio ovo mozilo i bas je bio zadovoljan sa kvalitentom. Jos tada ga je servisirao i odrzavao u Japan auto.

16.09.2016
Marko Petrovic

Mitsubishi ima ubedljivo jedne od najboljih auto delova ali ipak to nisu auto delovi koji su po cenama pristupoacni svacijem dzepu.

15.08.2016
Dusan Markovic

Kvalitetne delove za Mitsubishi mozete pronaci u KM auto Group. To je mesot koje mozete posetiti tokom radnog vremena i u ciji kvalitet se najbolje mozete uveriti licno.

13.07.2016
Stojance Ristovski

Ukoliko zelite ili imate potrebu da iz razloga neke hitnosti posetite radnju za auto delove za Mitsubishi, onda je svakako najbolje resenje za vas auto delovi National Auto. Tu su cene i vise nego povoljne.