Alfa Romeo je proslavljena italijanska automobilska kompanija čuvena kroz istoriju sporta. Sa fabričkih traka ovog proizvođača silaze i putnički automobili koji svoje vlasnike i ljubitelje imaju i u našoj zemlji, otuda su police u prodavnicama auto delova opskrbljene svom potrebnom opremom za ova vozila. 

Briga o automobilu je obaveza svakog odgovornog vozača. Vršite redovne servise i zamene auto delova kako biste što duže sačuvali prvobitnu vrednost svog omiljenog Alfa Romea. 

Nabavka i ugradnja Alfa Romeo delova

Potrošačima se nude OEM delovi (najkvalitetniji originalni delovi za prvu ugradnju), originalni rezervni delovi, zamenski i polovni delovi različitih svetskih brendova za vozila ove italijanske marke. Ovlašćenim uvoznici i distributeri auto delova, dobavljaju proizvode nekih od najpoznatijih svetskih brendova delova i opreme koji u svojoj ponudi imaju i auto delove za automobile marke Alfa Romeo. 

U spomenutim kategorijama kvaliteta, potrošačima se nude auto delovi za različite modele automobila Alfa Romeo među kojima su: Alfa Romeo 147 delovi, Alfa Romeo 156 delovi, Alfa Romeo 159 delovi, delovi za Alfa Romeo 166, Alfa Romeo Giulietta, itd.

Kategorije Alfa Romeo auto delova

Kupovina delova za Alfa Romeo može se izvršiti u maloprodaji i veleprodaji. Delovi i oprema se mogu naručiti i dobiti brzom poštom ili lično preuzeti kod dobavljača. Na našem tržištu prodaju se i ugrađuju delovi za Alfa Romeo 147, Alfa Romeo 156 delovi, Alfa Romeo 159 delovi, kao i sva neohdodna oprema i delovi za ostala vozila ove italijanske marke iz navedenih kategorija:

 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cene delova za Alfa Romeo

Kada se odlučujete za kupovinu pojedinog auto dela kriterijumi treba da Vam budu njegovo poreklo, kvalitet, performanse i adekvatnost cene. Stručnjace za automobile najčešće preporučuju najpre originalne nove, zatim polovne originale i tek na kraju kopije delova. Povoljnost cena, s druge strane, ide obrnuto u odnosu na ovu preporuku – originalni novi delovi su takođe i najskuplji.

Mali servis za Alfa Romeo 147, uključujući sve potrebne filter i ulje, iznosi od 10000 do 12000 dinara. 

Dobro se raspitajte o tome koji proizvodi i usluge su pokriveni iznosom koji ste spremni da izdvojite. Izaberite efikasnog i poštenog servisera i budite bezbrižni i bezbedni na putu.

 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto delovi za Alfa Romeo
Pitaj firme

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač

Akcija -% 240 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač - 240 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm

Akcija -% 299 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm - 299 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

11.09.2017
Milen Jovanovic

Kada pricamo o ovim delovima bolje je da odmha shvatite da je veoma bitno da se na vreme odlucite za kvalitet i da vise nista dalje po tom pitanju ne brinete. Ako to vec tako uradite svakako necete kupiti ALfa Romeo.

18.05.2017
Jovana Milinkovic

Koliko samo mogu da vidim, ovo su auto delovi koji u svakom slucaju moraju da se debelo isplate.

05.05.2017
Filip Milutinovic

Koliko mi se samo cini, ovo su i vise nego odlicni auto delovi sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

21.04.2017
Lea Stankovic

Po pravilu, ako nesto valja u celoj prici, onda su to auto delovi koji se koriste u ALfa vozilima. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

07.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Po pravilu su ovo veoma dobri auto delovi, ukoliko se vec za njih odlucite, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati. Sve drugo je samo gubljenje vremena po meni i nista vise sem toga.

23.03.2017
Simona Vucinic

Po meni je u svakom slucaju alfa romeo dobro vozilo s i delovi nisu bas toliko losi. Odnosno, relativno su pristupacni.

09.03.2017
Todor Markovic

U svakom slucaju su ovo posebni auto delovi u koje treba da imate puno poverenje.

04.03.2017
Marta Dencevic

Sto se tice ovih auto delova kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

14.02.2017
Janko Zivanovic

Kako god da okrente, auto delovi za Alfa Romeo su ipka nesto posebno. Ako mene pitate, sve drije je manje vazno.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Naravno da su auto delovi za Alfu i vise nego skupi. Pricam to iz licnog iskustva. Pre par godina sam vozila Alfu i rekla sam sebi nakon toga da to vise nikada necu uraditi.

18.01.2017
Petar Jankovic

Koliko mi se samo cini, ovo mogu da budu bas onako skupi auto delovi. Jedino sto je onda bitno je to samo da treba da se opredelite za njihov kvalitet.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Ipak su ovo ako mene pitate auto delovi koji poprilicno puno kostaju.

12.12.2016
Ivan Stojanovic

Ako gledamo realno, mogu da se ovi delovi nadju i to u danasnje vreme bas povoljnim cenama posto su realno govoreci alfa vozila bukvalno jedan obican krs od auta.

25.11.2016
Jana Stankovic

Moje dosadasnje iskustvo mi kaze, da je po ovom pitanju, najblje da posetite auto delove Gerdz 53 i da se bas na tom mestu uverite u kvalitet.

07.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko su vm potrebni kvalitetni delovi za Alfa Romeo, smatram da je ubedljivo najbolje resenje da posetite Zivkovica posto iz licnog iskustva znam da je on poprilicno dobro snabdeven sa delovima.

16.09.2016
Marko Petrovic

Auto delove za Alfa Romeo mozete da pronadjete na mnogobrojim otpadaima u Beogradu i okolini. U tom smislu je svakako najbolje da se posavetujete sa nekim strucnim licem.

15.08.2016
Dusan Markovic

Po pitnaju kvlaitetnih auto delova za Alfa Romeo. Situacija je na neki nacin specificna posto se ovaj tip vozila cesto i brzo a kvari a da pri tome je veoma tesko da se nadju kvalitetni polovni auto delovi.

13.07.2016
Stojance Ristovski

Ukoliko su vam potrebni kvalitetni delovi za alfa romeo, onda je najbolje da pozovete ili licno posetite Top Spider. To je radnja koja se nalazi na Novom Beograud i ima zaista veliki izbor rezervnih delova za Alfa Romeo.