Auto delovi za Alfa Romeo Beograd

Adresa: Valjevskog odreda 104
Beograd
Adresa: Vojvode Skopljanca 11
Beograd
Adresa: Vajara Živojina Lukića 9
Beograd
Adresa: Brace Jerkovic 201e
Beograd
Adresa: Strumička 20
Beograd
Adresa: Nade Purić 28
Beograd
Adresa: Vajara Živojina Lukića 9
Beograd
Adresa:
Beograd
Adresa: Slanački put 53 b, Beograd
Beograd

Auto delovi za Alfa Romeo Novi Sad

Adresa: Novosadski put 160
Novi Sad

Auto delovi za Alfa Romeo Šabac

Adresa: Srdan Ilije 71
Šabac
Adresa: Kralja Milutina 118
Šabac
Adresa: Kralja Milutina 18
Šabac
Adresa: Kralja Milutina 1
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto delovi za Alfa Romeo
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Auto delovi za Alfa Romeo

Alfa Romeo je proslavljena italijanska automobilska kompanija čuvena kroz istoriju sporta. Sa fabričkih traka ovog proizvođača silaze i putnički automobili koji svoje vlasnike i ljubitelje imaju i u našoj zemlji, otuda su police u prodavnicama auto delova opskrbljene svom potrebnom opremom za ova vozila. 
Briga o automobilu je obaveza svakog odgovornog vozača. Vršite redovne servise i zamene auto delova kako biste što duže sačuvali prvobitnu vrednost svog omiljenog Alfa Romea. 

Nabavka i ugradnja Alfa Romeo delova

Potrošačima se nude OEM delovi (najkvalitetniji originalni delovi za prvu ugradnju), originalni rezervni delovi, zamenski i polovni delovi različitih svetskih brendova za vozila ove italijanske marke. Ovlašćenim uvoznici i distributeri auto delova, dobavljaju proizvode nekih od najpoznatijih svetskih brendova delova i opreme koji u svojoj ponudi imaju i auto delove za automobile marke Alfa Romeo. 
U spomenutim kategorijama kvaliteta, potrošačima se nude auto delovi za različite modele automobila Alfa Romeo među kojima su: Alfa Romeo 147 delovi, Alfa Romeo 156 delovi, Alfa Romeo 159 delovi, delovi za Alfa Romeo 166, Alfa Romeo Giulietta, itd.

Kategorije Alfa Romeo auto delova

Kupovina delova za Alfa Romeo može se izvršiti u maloprodaji i veleprodaji. Delovi i oprema se mogu naručiti i dobiti brzom poštom ili lično preuzeti kod dobavljača. Na našem tržištu prodaju se i ugrađuju delovi za Alfa Romeo 147, Alfa Romeo 156 delovi, Alfa Romeo 159 delovi, kao i sva neohdodna oprema i delovi za ostala vozila ove italijanske marke iz navedenih kategorija:
 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cene delova za Alfa Romeo

Kada se odlučujete za kupovinu pojedinog auto dela kriterijumi treba da Vam budu njegovo poreklo, kvalitet, performanse i adekvatnost cene. Stručnjace za automobile najčešće preporučuju najpre originalne nove, zatim polovne originale i tek na kraju kopije delova. Povoljnost cena, s druge strane, ide obrnuto u odnosu na ovu preporuku – originalni novi delovi su takođe i najskuplji.
Mali servis za Alfa Romeo 147, uključujući sve potrebne filter i ulje, iznosi od 10000 do 12000 dinara. 
Dobro se raspitajte o tome koji proizvodi i usluge su pokriveni iznosom koji ste spremni da izdvojite. Izaberite efikasnog i poštenog servisera i budite bezbrižni i bezbedni na putu.
 
 

Iskustva i komentari posetilaca

Milen Jovanovic
Kada pricamo o ovim delovima bolje je da odmha shvatite da je veoma bitno da se na vreme odlucite za kvalitet i da vise nista dalje po tom pitanju ne brinete. Ako to vec tako uradite svakako necete kupiti ALfa Romeo.
Jovana Milinkovic
Koliko samo mogu da vidim, ovo su auto delovi koji u svakom slucaju moraju da se debelo isplate.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, ovo su i vise nego odlicni auto delovi sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Lea Stankovic
Po pravilu, ako nesto valja u celoj prici, onda su to auto delovi koji se koriste u ALfa vozilima. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Mihajlo Nastasovic
Po pravilu su ovo veoma dobri auto delovi, ukoliko se vec za njih odlucite, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati. Sve drugo je samo gubljenje vremena po meni i nista vise sem toga.
Simona Vucinic
Po meni je u svakom slucaju alfa romeo dobro vozilo s i delovi nisu bas toliko losi. Odnosno, relativno su pristupacni.
Todor Markovic
U svakom slucaju su ovo posebni auto delovi u koje treba da imate puno poverenje.
Marta Dencevic
Sto se tice ovih auto delova kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
Janko Zivanovic
Kako god da okrente, auto delovi za Alfa Romeo su ipka nesto posebno. Ako mene pitate, sve drije je manje vazno.
Ljubinka Sreckovic
Naravno da su auto delovi za Alfu i vise nego skupi. Pricam to iz licnog iskustva. Pre par godina sam vozila Alfu i rekla sam sebi nakon toga da to vise nikada necu uraditi.
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, ovo mogu da budu bas onako skupi auto delovi. Jedino sto je onda bitno je to samo da treba da se opredelite za njihov kvalitet.
Nikolina Pantelic
Ipak su ovo ako mene pitate auto delovi koji poprilicno puno kostaju.
Ivan Stojanovic
Ako gledamo realno, mogu da se ovi delovi nadju i to u danasnje vreme bas povoljnim cenama posto su realno govoreci alfa vozila bukvalno jedan obican krs od auta.
Jana Stankovic
Moje dosadasnje iskustvo mi kaze, da je po ovom pitanju, najblje da posetite auto delove Gerdz 53 i da se bas na tom mestu uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Ukoliko su vm potrebni kvalitetni delovi za Alfa Romeo, smatram da je ubedljivo najbolje resenje da posetite Zivkovica posto iz licnog iskustva znam da je on poprilicno dobro snabdeven sa delovima.
Marko Petrovic
Auto delove za Alfa Romeo mozete da pronadjete na mnogobrojim otpadaima u Beogradu i okolini. U tom smislu je svakako najbolje da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
Dusan Markovic
Po pitnaju kvlaitetnih auto delova za Alfa Romeo. Situacija je na neki nacin specificna posto se ovaj tip vozila cesto i brzo a kvari a da pri tome je veoma tesko da se nadju kvalitetni polovni auto delovi.
Stojance Ristovski
Ukoliko su vam potrebni kvalitetni delovi za alfa romeo, onda je najbolje da pozovete ili licno posetite Top Spider. To je radnja koja se nalazi na Novom Beograud i ima zaista veliki izbor rezervnih delova za Alfa Romeo.