Potrebni su vam auto delovi za Volvo? Efikasno servisiranje i zamena dotrajalih auto delova nužan su uslov za održavanje ispravnosti i dugovečnosti motornih vozila. O pravom trenutku za mali ili veliki servis, ili o vremenskom intervalu između dve serviserske intervencije, najpreciznije se možete informisati u servisnoj knjižici svog vozila. Odaberite kvalifikovanog servisera koji će umeti da izvrši dobru procenu stanja Vašeg automobila, a zatim predvidi i otkloni sve već prisutne ili druge moguće kvarove.

Nabavka i ugradnja delova za Volvo

Uvoznici rezervnih delova različitih svetskih brendova staraju se o tome da za vlasnike Volvo automobila kod nas obezbede sve potrebne auto delove u nekoliko kategorija kvaliteta. Dostupni su OEM delovi za prvu ugradnju, originalni rezervni delovi, zamenski i polovni delovi iz proizvodnje mnogih različitih svetskih brendova. 

Potrošači mogu birati auto delove za sve modele automobila marke Volvo prisutne na našim ulicama, kao što su: Volvo V40 delovi, Volvo V50 delovi, Volvo V70 delovi, delovi za Volvo S40, Volvo S60 delovi, delovi za Volvo S80, Volvo C70 delovi, delovi za Volvo Amazon, delovi za Volvo XC90, itd.

Delovi za Volvo mogu se nabaviti po principu maloprodaje i veleprodaje. Ukoliko ih ne poseduju na stanju, mnoge prodavnice auto delova su voljne da za svoje mušterije izvrše specijalnu narudžbinu. Pored opcije ličnog preuzimanja odabranog dela, tu je i mogućnost slanja kurirskom službom na bilo koju adresu.

Kategorije Volvo auto delova

Delovi za Volvo V40, delovi za Volvo V70, delovi za Volvo S80, ali i delovi za ostale modele ove švedske marke dostupni su u okviru svih narednih vrsta i kategorija:

 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cene delova za Volvo

Pri kupovini auto delova računajte na to da će njihova namena, kvalitet i poreklo biti glavni faktori u konačnoj ceni. Budući da su originalni novi auto delovi skupi, a polovni ne ulivaju poverenje u pogledu kvaliteta, dobro otvorite oči kad se odlučujete. Profesionalnost i efikasnost servisera podjednako je bitna kao i kvalitet auto dela koji je potrebno zameniti.

Cena delova za redovni mali servis i uračunatog radnog sata servisera (zamena svih filtera i ulja) za Volvo S40 iznosi oko 15000 dinara. Potrebno je istaći da je cena informativna i da može doći do odstupanja.

Za očuvanje bezbednosti na putu nije dovoljno poštovati samo saobraćajna pravila, već i pravila koja propisuju automobilski stručnjaci, ona o redovnom servisiranju i zameni neispravnih i nepouzdanih delova na automobilu. Budite odgovorni prema svom vozilu i sačuvajte sebe i svoje okruženje od opasnosti i neprijatnosti.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto delovi za Volvo
Pitaj firme

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač

Akcija -% 240 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač - 240 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm

Akcija -% 299 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm - 299 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

19.10.2018
Uros Vukicevic

Auto delovi Makami sa Palilule je pouzdano mesto na kojem mozete kupiti sve delove za Volvo i to po veoma povoljim cenam i uz mogucnost placanja na vise rata.

11.09.2017
Milen Jovanovic

Najvaznije od svega je da se auto delovi za Volvo zaista plate na jedan kvalitetan nacin od kojeg bi tesko trebalo da bude nesto bolje.

18.05.2017
Jovana Milinkovic

Naravno da su ovo po meni zaista i vise nego odlicni auto delovi. Bez njih se koliko samo mogu da vidim nikako ne treba upustati u avanturu.

05.05.2017
Filip Milutinovic

Smatram da su generalon ovo bas onaok dobri auto delovi.

21.04.2017
Lea Stankovic

Po pravilu, sto se ovih vozila tice, sigurno je kvalitet nesto sto ce pre ili kasnije da dodje do izrazaja.

07.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Po pravilu, sto se ovih auto delova tice, sigurno je kvalitet nesto sto ce pre ili kasnije doci do izrazaja.

23.03.2017
Simona Vucinic

Po meni je sto se tice ovih vozila, kvalitet nesto sto ce sigurno da pre ili kasnije dodje do izarazaja.

09.03.2017
Todor Markovic

Uvek sto se ovih vozila tice, kvalitet treba da bude u prvom planu a ne cene.

04.03.2017
Marta Dencevic

Mogu samo da kazem da su sigurno ovo veoma kvalitetni delovi i da u to ne treba da sumnjate.

14.02.2017
Janko Zivanovic

Nema sta, koliko mi se samo cini, Volvo ima odlicne delove. Osnovni je problem u tome sto svim oni puno kostaju.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Mogu slobodno da kazem da je sto se tice auto delova za ovaj tip vozila veoma bitno da teba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

18.01.2017
Petar Jankovic

Koliko mi se samo cini, Volvo ima bas dobre auto delove. Medjutim, jedini je problem u tome sto i nisu bas toliko jeftini.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Volvo je zaista odlicno vozilo. Ako se bas za njega odlucite, sigurno se necete pokajati ako mene pitate.

13.12.2016
Ivan Stojanovic

Ako mene licno pitate, sto se tice Volvo vozila, nije to kvalitet vozila kao sto je nekada bio. Naravno nisu to sada bas toliko losi automobili ali realno za tu cene vrede i vise.

25.11.2016
Jana Stankovic

generalnog sam misljenja, da je po pitnjau auto delova za Volvo, ubedljivo najoblje resenje da posetite radnju Srboauto i da se bas u toj radnji licno uverite u kvalitet.

07.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitanju kvalitetnih auto delova za Vulvu, ubedjena sam da je idealno resenje Shop Invest.

16.09.2016
Marko Petrovic

Ovo su po pravilu veoma kvalitetni auto delovi u okje mozete da imate puno poverenje da su odlicnog kvaliteta u koji mozete da imate puno poverenje.

15.08.2016
Dusan Markovic

Koliko je meni poznato Volvo je poprilicno kvalitetan tip vozila. To je vozilo koje mozete kupiti i komotno se opusitit po tom pitanju da necete imati vecih problema. Ukoliko odlucite da kupite nki rezervni deo onda cete shvatiti koliko vam je para zapravo i potrebno.

13.07.2016
Stojance Ristovski

Auto delovi Makami sa Palilule je pouzdano mesto na kojem mozete kupiti sve delove za Volvo i to po veoma povoljim cenam i uz mogucnost placanja na vise rata. Tako mi je bar prijatelj rekao.