Preduslov za uživanje u bezbednosti i udobnosti na putu koji vozači automobila moraju uzeti u obzir jeste odgovorno staranje za celokupnu ispravnost vozila. Zadatak koji svaki vozač mora revnosno obavljati jesu redovni servisi i povremene popravke i zamene auto delova. Već jednostavnim proveravanjem servisne knjižice vozila ili povremenim konsultacijama sa serviserom za Nissan, informisaćete se o pravom vremenu za obavljanje redovnog malog ili velikog servisa i na taj način značajno smanjiti rizik od dolaska u situaciju nepredviđenog kvara na putu. 

Nabavka i ugradnja Nissan delova

Na našim ulicama mogu se sresti različiti modeli japanske marke automobila Nissan. Za svaki od njih, zahvaljujući ovlašćenim distributerima, potrošači mogu nabaviti potrebne auto delove. U ponudi su: Nissan Micra delovi, Nissan Navara delovi, Nissan Note delovi, delovi za Nissan Qashqay, Nissan Almera delovi, delovi Nissan X-Trail, Nissan Patrol delovi, Nissan Juke delovi, itd.

Ovlašćeni dobavljači auto delova, po principu maloprodaje i veleprodaje, na naše tržište donose OEM delove (delove za prvu ugradnju), originalne japanske rezervne delove, zamenske i polovne delove različitih pozantih japanskih i svetskih brendova. 

Svim korisnicima koji žele da promene određeni deo na svom Nissan vozilu, predlaže se mogućnost narudžbine i uslužne ugradnje rezervnog dela, mogućnost slanja na adresu kurirskom službom, kao i varijanta ličnog preuzimanja.

Kategorije Nissan auto delova

Uvoznici i serviseri auto delova na našem tržištu izlaze u susret svakom korisniku. U ponudi se mogu naći delovi za Nissan Micra, delovi za Nissan Navara, Nissan Almera delovi, kao i za ostale modele poznate japanske marke Nissan iz svih narednih kategorija:

 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cene delova za Nissan

Cena auto delova varira s obzirom na namenu, poreklo i kvalitet koji se nudi kroz pojedinačni auto deo. Automobilski stručnjaci preporučuju originalne nove japanske delove kao najpouzdanije. Iako su nedvosmisleno najskuplji, originalni delovi garantuju ispravnost i dugovečnost. Polovni delovi ili kopije originalnih delova, po nižoj ceni, takođe mogu biti prihvatljivi, međutim, ne garantuju nužno sigurnost i dugotrajnost. Ispravnost dela i profesionalnost ugradnje dve su stavke na koje uvek treba obratiti pažnju.

Mali servis za Nissan Almeru, primera radi, košta od 7000 do 8500 dinara (zamena svih filtera i kaiša). 

Zahvaljujući servisima lako se mogu održati početni kvalitet sigurnosti, udobnosti i performansi jednog motornog vozila. Redovna provera i stručna zamena auto delova značajno smanjuje rizik od nepredviđenih i skupih kvarova.

 

 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto delovi za Nissan
Pitaj firme

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač

Akcija -% 240 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač - 240 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm

Akcija -% 299 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm - 299 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

19.10.2018
Mladen Todorovic

Nissan ima jedne od najkvalitetnijih i najboljih auto delova u koje mozete da imate puno poverenje da vas nece izneveriti ili kojim slucajem ostaviti na putu.

11.09.2017
Jovana Milinkovic

kako samo stvari stoje Nissan bi trebao da ima zaista i vise nego kvalitetne auto delove. Bez takvih delova se po svemu sudeci u danasnje vreme nikako ne moze.

18.05.2017
Filip Milutinovic

Kako god da okrenete, nisu oni ni malo naivni.

05.05.2017
Lea Stankovic

Koliko samo mogu da vidim, nisu ovo bas previse dobri auto delovi. Odnosno nisu nesto previse kvalitetni ali nisu ni nesto previse sa cenama pristupacni.

21.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Ukoliko se odluciti za kvalitet, sve drugo je daleko manje vazno i bitno.

07.04.2017
Simona Vucinic

Po pravilu, sto se Nissan vozila tice, pre ili kasnije sigurno da treba da se odlucite za kvalitet. Druge stvari po meni nisu bas toliko vazne i bitne.

23.03.2017
Todor Markovic

Sto se tice ovih auto delova, licno smatram da od ovog ne postoji nista bolje. Sve ostalo je po meni samo cisto gubljenje vremena.

09.03.2017
Marta Dencevic

Sto se mene tice, i sto se ovih vozila tice, naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

14.02.2017
Janko Zivanovic

Koliko mi se samo cini, sto se Nissana tice, nikada ga ne bih vozio zbog toga sto ne znam kako bih pronasao dobre delove.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Nissan ima zaista i vise nego odlicne delove. Ako se bas za njih odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.

18.01.2017
Petar Jankovic

Po pravilu, ovo nisu previse skupi a ni jeftini auto delovi.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Nissan bas ima onako dobre auto delove. Medjutim, to ipak nisu auto delovi za svaciji dzep. Odnosno nisu ni malo jeftini.

13.12.2016
Ivan Stojanovic

Ako mene licno pitate, najbolje je da Nissan izbegnete. Pre svega, to je dobar i pouzdan automobil ali zato kada se nesto pokvari, mozete samo za glavu da se uhvatite posto su auto delovi veoma skupi.

25.11.2016
Jana Stankovic

Sva sreca pa generalno nije toliko tesko doci do ove vrste auto delova, odnosno do auto delova za ovaj tip vozila. Cula sam da radnja Novak ima poprilicno sirok izbor po ovom pitanju.

07.11.2016
Biljana Brankovic

Po pravilu su Nissanova vozila veoma kvalitetna. Problem je u tome sto za nisam treba imati para sto se tice odrzavanja i delova. Ali, znam je koliko - toliko povoljno mesto. U pitnaju je servis Zivkovic.

16.09.2016
Marko Petrovic

Nissan ima jedne od najkvalitetnijih i najboljih auto delova u koje mozete da imate puno poverenje da vas nece izneveriti ili kojim slucajem ostaviti na putu.

15.08.2016
Dusan Markovic

U firmi sam nekoliko godina vozio Nissan Patrol. Sa uatom sam bio poprilicno zadovoljna medjutim pokazalo se da je uvek bio neki problme po pitanju odrzavanja, odnosno uvek je bio problme naci neki rezervni polovan deo.

13.07.2016
Stojance Ristovski

Nissan vozila su modeli vozila koji su sve vise u poseldnjih nekoliko godina zastupljeni na nasem trzistu. Ukoliko se vec odlucite da kupite neko od vozila iz ove bogate ponude treba dobro da razmislite o troskovima servis i ceni rezervnih delova.