Uz redovno održavanje, povremene popravke i zamenu pojedinih auto delova obezbedićete sebi kao  vozaču i svojoj okolini udobnost u vožnji i bezbednost na putu u svom Lada automobilu. Konsultujete servisnu knjižicu svog vozila ili se posavetujete sa ovlašćenim serviserom kako biste bili sigurni kada je vreme za mali ili veliki servis, odnosno, da li treba proveriti ili zameniti određeni deo na Vašem automobilu.

Nabavka i ugradnja Lada delova

Lada auto delovi javljaju se u maloprodaji i veleprodaji. Zahvaljujući ovlašćenim uvoznicima i distributerima auto delova, na našem tržištu je prisutna raznovrsna ponuda delova za automobile ruske marke. Potrošačima su ponuđene sledeće kategorije kvaliteta: ruski originalni delovi, originalni rezervni delovi, zamenski i polovni delovi različitih svetskih brendova. 

Lada Standard delovi, Lada Riva delovi, Lada Samara delovi, delovi za Ladu 1110, Lada Niva delovi, Lada Kalina delovi, itd. Samo su neki od modela ove ruske marke za koje se auto delovima i opremom možete snabdeti na našem tržištu.

Mogućnost narudžbine i uslužne ugradnje rezervnog dela, mogućnost slanja na adresu brzom poštom ili pogodnost ličnog preuzimanja predstavljaju načine na koje možete doći do neophodnog dela za svoj automobil u vrlo kratkom roku.

Kategorije Lada auto delova

Od uvoznika za naše tržište mogu se dobaviti delovi za Ladu Niva, delovi za Ladu Samara, Lada 1110 delovi, ali i za ostale  Lada modele iz svih narednih kategorija:

 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cene delova za Ladu

Kojoj funkciji je namenjen, odakle je poreklom i kog je kvaliteta glavne su osobine koje određuju cenu jenog auto dela. Originalni novi delovi važe za najskuplje, dok su kopije jeftine i nepoželjne. Bez obzira na cenu, uvek se treba detaljno raspitati šta dobijate za svoj novac.

Ukoliko želite da svoj automobil Lada 1110 podvrgnete malom servisu (zamena svih filtera i ulja) cena će biti oko 10500 dinara. Svakom pojedinačnom automobilu, ipak, potrebno je posvetiti posebnu pažnju, pa navedenu cenu treba shvatiti okvirno.

Svi upućeni vozači znaju da je ažurnost u servisiranju od presudne važnosti za održavanje početnog kvaliteta vozila u pogledu udobnosti, sigurnosti i sveopšte ispravnosti. Redovnom zamenom auto delova ubrojićete se u odgovorne vozače i smanjiti rizik od dolaska u neočekivane neprijatne situacije u vožnji.

 

 

 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto delovi za Ladu
Pitaj firme

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač

Akcija -% 240 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač - 240 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm

Akcija -% 299 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm - 299 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

19.10.2018
Srdjan Budimirovic

Ladina vozila su po pravilu veoma izdrzljiva ali i kvalitetna. Ukoliko su vam potrebni kvalitetni rezervni delovi onda je svakako najbolje da posetite Auto delove Glavasevic i licno se uverite u kvalitet.

11.09.2017
Milen Jovanovic

Najvaznije od svega je da se svi delovi za Lada zaista kupe iz njihovog originalnog programa. Samo u tom slucaju mozete da budete sigurni da vas nece prevariti u pogledu i pitanju originalnosti.

18.05.2017
Jovana Milinkovic

Koliko samo mogu da vidim, tesko da od njih moze da postoji nesto bolje.

05.05.2017
Filip Milutinovic

Ovo moraju da budu naravno i vise nego kvalitetni auto delovi bez kojih se zaista kako god da okrenete ne moze.

21.04.2017
Lea Stankovic

Naravno da auto delovi za Ladu nevaljaju nista ali su jeftini i zbog toga veoma zahvalni za odrzavanje.

07.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Po meni su ovo odlicni auto delovi u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite. Sve drugo je po mein samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

23.03.2017
Simona Vucinic

Sto se njih tice, sigurno je kvalitet nesto sto ce da dodje do izrazaja. Sve drugo je daleko manje bitno i vazno.

09.03.2017
Todor Markovic

Sto se Lade tice, naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je manje vazno i bitno.

04.03.2017
Marta Dencevic

naravno da je sto se Lade tice, kvalitet veoma vazan. Nema sta ko drugo da vas laze.

14.02.2017
Janko Zivanovic

Koliko mi je samo vazno, veoma je bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Mogu slobodno da kazem da je za mnoge Lada idealno resenje. Akos e bas za nju opredelite sigurno je samo to da ni u kom slucaj ni biste trebali nesto vise da se pokajete.

18.01.2017
Petar Jankovic

Sto se Lade tice, za ovkve vremenske uslove i prilike na nasim putevima, ovo je odlicno vozilo od kojeg nema nista bolje.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Ako mene licno pitate, lada nije ni malo rentabilno vozilo. Pri tome i delovi su za ovaj tip vozila i vise nego skupi.

12.12.2016
Ivan Stojanovic

Mislim da je lada generalno dobar auto ali da i ni ona nije preterano zahvalna za odrzavanje zbog toga sto su delovi bas onako skupi.

25.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju auto delova za Ladu, samo treba da posetite radnju Frutta i bar za pocetak se na tom mestu raspitate oko uslova i svega drugog.

07.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko trazite auto delove za Ladu, onda je ubedljivo najbolje resenje da posetite Tim Sistem. Koliko je meni poznato, tamo imaju veoma dobre i kvalitetne delove.

16.09.2016
Marko Petrovic

Lade su veoma izdrzljive ali akada krenu da se kvare, onda je definitivno najbolje da je bacite i kupite novu.

15.08.2016
Dusan Markovic

Lada ma koliko bila ruzna je tip vozila koji je poprilicno izdrzljiv. Medjutm, kada se vec dodje na servis i postavi se pitanje rezervnih delova, onda se situacija vec poprilicno komplikuje.

13.07.2016
Stojance Ristovski

Ladina vozila su po pravilu veoma izdrzljiva ali i kvalitetna. Ukoliko su vam potrebni kvalitetni rezervni delovi onda je svakako najbolje da posetite Auto delove Glavasevic i licno se uverite u kvalitet.