Interesuju vas kvalitetni Auto delovi Lancia? Nema tog vozača koji ne želi automobil u kom će se osećati bezbedno i zadovoljno. Uz malo truda oko održavanja, popravki i povremene zamene pojedinih auto delova, svaki korisnik Lancia automobila može da bude siguran u ispravnost i pouzdanost svog vozila. Sprečite nezgodne i nepredviđene kvarove tako što ćete se savetovati sa servisnom knjižicom svog vozila i redovno posećivati kvalifikovanog servisera.

Nabavka i ugradnja Lancia delova

Uvoznici i distributeri auto delova za naše tržište obezbeđuju auto delove različitih svetskih brendova koji proizvode sve tipove delova za italijansku marku Lancia. Korisnici mogu izabrati OEM delove, originalne rezervne delove, zamenske i polovne delove različitih svetskih brendova. 

Lancia Lybra delovi, Lancia Thesis delovi, Lancia Delta delovi, delovi za Lancia Zeta, Lancia Ypsilon delovi, Lancia Phedra delovi, Lancia Kappa delovi, itd., mogu se nabaviti u svim kategorijama kvaliteta.

U procesu zamene auto delova možete se opredeliti za bilo koju od narednih opcija: mogućnosti narudžbine i uslužne ugradnje rezervnog dela, opcije slanja brzom poštom na bilo koju adresu ili ličnog preuzimanja naručenog dela kod dobavljača.

Kategorije Lancia auto delova

Zahvaljujući ovlašćenim uvoznicima i kvalifikovanim serviserima, mogu se nabaviti i ugraditi Lancia Thesis delovi, Lancia Ypsilon delovi, Lancia Delta delovi, ali i delovi i automobilska oprema za mnoge druge modele italijanske marke Lancia iz svih narednih kategorija:

 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cene Lancia delova

Cene auto delova sklone su čestom variranju. Uobičajeno u formiranju iznosa koji treba izdvojiti učestvuju namena, kvalitet i poreklo određenog auto dela. Originalni novi delovi najčešće su najskuplji, dok opredeljivanje za polovne ili kopije delova može pogodovati novčaniku, ali ne nužno i pouzdanosti i dugovečnoj ispravnosti Vašeg automobila.

Cena potrebnih delova za veliki servis sa uključenim radnim satom servisera za Lancia Ypsilon  staje oko 18000 dinara, ipak, navedeni podatak o ceni je informativan i podložan promenama.

Da bi automobil mogao da opravda vaše želje i očekivanja u pogledu sigurnosti, udobnosti i perfomansi, potrebno je u njega uložiti određeno vreme i novac. Budite dobro informisani o stanju i mogućnostima svog vozila i vodite se savetima automobilskih stručnjaka koji preporučuju redovne autoelektričarske i automehaničarkse provere i servise.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto delovi Lancia
Pitaj firme

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač

Akcija -% 240 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač - 240 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm

Akcija -% 299 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm - 299 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

19.10.2018
Miroslav Jagnjic

generalno sam misljenja da je po pitu atuo delova za Lancia, ubedljivo najbolje resenje da psoetite radnju Frutta i da se bas tamo odlucite za kvalitet.

11.09.2017
Milen Jovanovic

Moje je licno misljenje da se Lancia u poslednjih nekoliko godina zaista popravila i da sada ima zaista i vise nego kvalitetne auto delove. Oni bi u tom pogledu zaista trebali da se pre ili kasnije posebno plate.

18.05.2017
Jovana Milinkovic

Po svemu sudeci, tesko da od njih moze da postoji nesto bolje.

05.05.2017
Filip Milutinovic

Svi auto delovi za lanciu su nesto sto bi u svakom slucaju trebalo da valja.

21.04.2017
Lea Stankovic

Koliko mi se samo cini, ovo mogu da budu veoma zahvalni delovi za odruzavanje.

07.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Po pravilu su ovo auto delovi koji moraju da se debelo plate. Sve drugo po meni je onda gubljenje vremena i nista vise od toga.

23.03.2017
Simona Vucinic

Sto se tice ovih auto delova, sigurno je kvalitet nesot sto je i vise nego posebno.

09.03.2017
Todor Markovic

Slazem se da ovo nisu bas preterano pouzdani auto delovi.

04.03.2017
Marta Dencevic

nema sta, Lancia ima odlicni delove. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.

14.02.2017
Janko Zivanovic

Zaista ne mogu da shvatim ljude koji kupe Lanica vozilo a da pri tome nisu ni svesni sta su to zapravo kupili.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Fora je samo u tome da su sve ovo auto delovi koji moraju debelo da se plate. Tu ne mislim sad na neke posebne kvarove, vec iskljucivo na redovno odrzavanje.

18.01.2017
Petar Jankovic

Sto se mene licno tice, Lancia ima bas kvalitetne delove. AKo se za njih odlucite sigurno je to samo da se necete pokajati.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Lancia ima bas onako dobre auto delove. Ako se za njih opredelite sigurno da ne biste trebali da se pokajete.

13.12.2016
Ivan Stojanovic

Licno, da imam novca sada nikada ne bih kupio Lanciu. Koliko god ovi noviji modeli izgldali nekako atraktivno, to su poprilicno neudobni automobili.

25.11.2016
Jana Stankovic

generalno sam misljenja da je po pitu atuo delova za Lancia, ubedljivo najbolje resenje da psoetite radnju Frutta i da se bas tamo odlucite za kvalitet.

07.11.2016
Biljana Brankovic

Moj suprug je pre odredjenog vremena vozio Lanciu. generalno, bio je zadvoljna ali je po njemu generalno problem bio u tome sto je tesko dolazio do dela. Uglavnom ih je kupovao u DTM.

16.09.2016
Marko Petrovic

Lanica je poznata italijanska marka vozila koja je iz ovog ili onog razloga poznata po tome sto ima veoma kvalitetne rezervne delove.

15.08.2016
Dusan Markovic

I ja se slazem sa tim da ga je potrebno izbeci. Medjutim, sve veci broj ljudi vozi ovaj automobil. E sad, da li im generlano odgovara cena ili nesto drugo, zaista nisam siguran.

13.07.2016
Stojance Ristovski

Lancia je vozilo koje se proizvodi u Italiji i koje je po meni definitvno potrebno izbeci. Pre svega, zbog toga sto se lako kvare, delova nema previse i zbog toga su veoma zahtevni za odrzavanje.