Ukoliko vas interesuju Iveco delovi, procitajte ovaj tekst. Iveco je zapravo skraćenica od Industrial Vehicles Corporation, i to je italijanska kompanija koja ima sedište u Torinu, a bavi se proizvodnjom različitih vrsta vozila. Iveco je osnovan 1. januara 1975. godine, spajanjem pet različitih brendova.

Pročitaj više

Izaberite neku od prodavnica gde možete kupiti IVECO DELOVE

Beograd

Teretni program - Mutata Auto Bulevar
Bulevar kralja Aleksandra 501 Pozovi

Mutata Auto Bulevar ima veliki izbor guma za autobuse, kamione, građevinsku i tešku mehanizaciju vodećih svetskih proizvođača: Mirage, Triangle, Omskshina, Kama, Intertrac, Michelin, Cordiant, Good Year, Taurus, Lassa, Hankook, Sava, Dayton,...
Pročitaj više

Delovi za kamione i autobuse MAT LKW
Pančevački put 77 Pozovi

Delovi za kamione i autobuse MAT LKW dostupni su za različite vrste vozila vodećih proizvođača: MERCEDES, DAF, MAN, SCANIA, VOLVO, IVECO, SETRA, NEOPLAN Za sve delove obezbeđena je garancija u trajanju od 12 do 24 meseca...
Pročitaj više

AKCIJE koje možete iskoristiti za POPUST na IVECO DELOVE

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm
450 Eur 299 Eur
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm AKCIJA ističe za 14d 12h 58m 27s Pročitaj više
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač
400 Eur 240 Eur
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač AKCIJA ističe za 14d 8h 19m 14s Pročitaj više
Pogledajte sve kupone (2)

Novi Sad

General auto
Sentandrejski put 157a, Novi Sad Pozovi

General-auto je lider u prodaji Iveco kombi vozila i kamiona, kao i putničkih automobila Fiat, Lancia, Alfa Romeo i Mazda u Srbiji....
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma

Ukoliko vas interesuju Iveco delovi, procitajte ovaj tekst. Iveco je zapravo skraćenica od Industrial Vehicles Corporation, i to je italijanska kompanija koja ima sedište u Torinu, a bavi se proizvodnjom različitih vrsta vozila. Iveco je osnovan 1. januara 1975. godine, spajanjem pet različitih brendova.

U tekstu koji je pred vama pronaći ćete korisne informacije o delovima za Iveco vozila, njihovim cenama, kao i gde ih možete nabaviti, i sl.

Iveco delovi – prodaja

Iveco se ubraja među najuspešnije proizvođače kamiona i komercijalnjih vozila u Evropi. Delove za Iveco vozila moguće je nabaviti u trgovinama koje su se specijalizovale za tu vrstu delatnosti, tako da vas očekuju rezervni delovi za:

Iveco DailyIveco RivalIveco EurocargoIveco Stralis

Delovi za Iveco vozila

Iveco delovi su zaista različiti i mi ćemo spomenuti samo one osnovne: kočioni diskovi i doboši, nosač motora, nosač menjača, manžetne, viljuška, amortizeri, opruge, auspuh, podizač stakla, sijalice, svećice za benzince, cilindar kvačila glavni i pomoćni, pomoćni zadnji kočioni cilindar, glavni kočioni cilindar, akumulator, alternator, alnaser...

Delovi za Iveco

Delovi svetlosne grupe – migavac, far, maglenka, stop lampa...

Delovi karoserije – branik, hauba, krilo, retrovizor, potkrilo, brave vrata, maske, sajtne...

Hladnjak vode, hladnjak kabine, hladnjak klime, termostat, ventilator, reostat klime, brisači, filteri, interkuler, ulje, antifriz...

Delovi motora – karike, bregasta osovina, klipovi, duhtunzi, vođice, semerinzi, ventili...

Setovi kanalnog kaiša, set lanaca lančanika ukoliko tip vozila to poseduje, set zupčastog kaiša, roleri spaneri...

Novi Iveco delovi

Novi Iveco delovi vam omogućavaju da vozilo koristite kroz duži vremenski period. Delovi su sa garancijom, i ukoliko je ugradnja profesiionalna, možete da se osećate sigurno na drumu.

Delovi za Iveco kombi

U prodavnicama delova za Iveco, zastupljeni su svi modeli kombija koji se mogu sresti na našim ulicama, a ukoliko planirate kupovinu rezervnog dela, najbolje je da pozovete odabranu trgovinu i da se raspitate da li se u tom trenutku nalazi raspoloživ na lageru.

Delovi za Iveco kamione

Iveco vozilo se može koristiti za sopstvene potrebe ili u svrhu obavljanja određene delatnosti, međutim, u oba slučaja očekujete da vam vozilo pruži maksimum svojih performansi. Kada se zameni deo koji je istrošen, tada se poboljšava upravljivost, smanjuje se potrošnja goriva, povećava se bezbednost i sigurnost u saobraćaju.

Ako se odlučujete za polovne delove, to ima svoje prednosti ali i mane, međutim, uvek je preporuka nabavka novog dela, iz razloga što ne možete pouzdano da znate koliko su stari delovi istrošeni, a sigurno ne očekujete da polovni deo otkaže, te da zbog toga probijete ugovoreni termin za posao, na primer.

Iveco delovi – cena:

Cena delova za Iveco vozila zavisi od toga koji deo je u pitanju, stoga je najbolje da lično pozovete odabranu trgovinu i da se raspitate za konkretan slučaj.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Ostavite komentar
Ocenite tekst