Iveco delovi Beograd

Adresa: Pančevački put 77
Beograd
Adresa: Valjevskog odreda 104
Beograd

Iveco delovi Novi Sad

Adresa: Sentandrejski put 157a, Novi Sad
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Iveco delovi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iveco delovi

Iveco je zapravo skraćenica od Industrial Vehicles Corporation, i to je italijanska kompanija koja ima sedište u Torinu, a bavi se proizvodnjom različitih vrsta vozila. Iveco je osnovan 1. januara 1975. godine, spajanjem pet različitih brendova.

iveco delovi

 

U tekstu koji je pred vama pronaći ćete korisne informacije o delovima za Iveco vozila, njihovim cenama, kao i gde ih možete nabaviti, i sl.

Iveco delovi – prodaja

Iveco se ubraja među najuspešnije proizvođače kamiona i komercijalnjih vozila u Evropi. Delove za Iveco vozila moguće je nabaviti u trgovinama koje su se specijalizovale za tu vrstu delatnosti, tako da vas očekuju rezervni delovi za:

  • Iveco Daily
  • Iveco Rival
  • Iveco Eurocargo
  • Iveco Stralis

Delovi za Iveco vozila

Iveco delovi su zaista različiti i mi ćemo spomenuti samo one osnovne: kočioni diskovi i doboši, nosač motora, nosač menjača, manžetne, viljuška, amortizeri, opruge, auspuh, podizač stakla, sijalice, svećice za benzince, cilindar kvačila glavni i pomoćni, pomoćni zadnji kočioni cilindar, glavni kočioni cilindar, akumulator, alternator, alnaser...

Delovi za Iveco

Delovi svetlosne grupe – migavac, far, maglenka, stop lampa...

Delovi karoserije – branik, hauba, krilo, retrovizor, potkrilo, brave vrata, maske, sajtne...

Hladnjak vode, hladnjak kabine, hladnjak klime, termostat, ventilator, reostat klime, brisači, filteri, interkuler, ulje, antifriz...

Delovi motora – karike, bregasta osovina, klipovi, duhtunzi, vođice, semerinzi, ventili...

Setovi kanalnog kaiša, set lanaca lančanika ukoliko tip vozila to poseduje, set zupčastog kaiša, roleri spaneri...

iveco delovi prodaja

 

Novi Iveco delovi

Novi Iveco delovi vam omogućavaju da vozilo koristite kroz duži vremenski period. Delovi su sa garancijom, i ukoliko je ugradnja profesiionalna, možete da se osećate sigurno na drumu.

Delovi za Iveco kombi

U prodavnicama delova za Iveco, zastupljeni su svi modeli kombija koji se mogu sresti na našim ulicama, a ukoliko planirate kupovinu rezervnog dela, najbolje je da pozovete odabranu trgovinu i da se raspitate da li se u tom trenutku nalazi raspoloživ na lageru.

Delovi za Iveco kamione

Iveco vozilo se može koristiti za sopstvene potrebe ili u svrhu obavljanja određene delatnosti, međutim, u oba slučaja očekujete da vam vozilo pruži maksimum svojih performansi. Kada se zameni deo koji je istrošen, tada se poboljšava upravljivost, smanjuje se potrošnja goriva, povećava se bezbednost i sigurnost u saobraćaju.

Ako se odlučujete za polovne delove, to ima svoje prednosti ali i mane, međutim, uvek je preporuka nabavka novog dela, iz razloga što ne možete pouzdano da znate koliko su stari delovi istrošeni, a sigurno ne očekujete da polovni deo otkaže, te da zbog toga probijete ugovoreni termin za posao, na primer.

Iveco delovi – cena:

Cena delova za Iveco vozila zavisi od toga koji deo je u pitanju, stoga je najbolje da lično pozovete odabranu trgovinu i da se raspitate za konkretan slučaj.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.