Potrebni su vam auto delovi za Audi? Plan redovnog održavanja vozila specifičan je za svakog proizvođača, pa čak i za pojedinačne modele automobila. Nužno je da svaki vozač bude dobro informisan o stanju i specifičnim odlikama svog motornog vozila kako bi znao kada je vreme za servis ili zamenu auto delova. Poštovanje predloženog plana održavanja sačuvaće Vas od opasnosti i neprilika na putu u Vašem omiljenom Audi automobilu. 

Nabavka i ugradnja Audi delova

OEM delovi (najkvalitetniji originalni delovi za prvu ugradnju), originalni rezervni delovi, kopije delova i polovni delovi različitih svetskih proizvođača čine kategorije kvaliteta u koijma se javjaju delovi za Audi. 

Pred potrošačima je širok i kvalitetan izbor delova za različite modele automobila marke Audi: Audi A1 delovi, Audi A2 delovi, Audi A3 delovi, delovi za Audi A4, Audi A5 delovi, delovi za Audi A6, Audi A8 delovi, delovi za Audi Q7, Audi S4 delovi, delovi za Audi TT, itd.

Audi auto delovi mogu se naći u maloprodaji i veleprodaji. U praksi mnogih prodavaca auto delova je da izvrše posebnu narudžbinu ukoliko trenutno ne poseduju ono što je potrošaču potrebno. Auto delovi za Audi vozila stižu i brzom poštom na bilo koju adresu, ukoliko korisnici automobila nisu u mogućnosti da deo lično preuzmu.

Kategorije Audi auto delova

Svim vozačima Audi automobila koji prolaze našim ulicama nude se delovi za Audi A4, delovi za Audi A6, Audi S4 delovi, kao i delovi za mnoge druge modele iz svih narednih kategorija:

 

 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

 

Cene delova za Audi

Pri odabiru auto delova najčešće važi pravilo da je najskuplje ujedno i najkvalitetnije. Ovakva logika može biti ispravna, međutim, treba otvoriti četvore oči i proceniti da li je možda polovni originalni deo ipak pravi odabir u nekoj datoj situaciji.

Adekvatan izbor i redovna zamena motornog ulja igra glavnu ulogu u očuvanju ispravnosti motora. Zbog toga su mali servisi vozila izuzetno važni. Cena malog servisa (zamena svih filtera i ulja) za Audi A4 iznosi od 13000 dinara. Dobro je napomenuti da ovaj iznos treba shvatiti kao orijentacioni.

 

Evo i nekoliko dodatnih saveta za vozače: svakodnevno ili pre svakog dužeg puta obratiti treba obratiti pažnju na nivo ulja u motoru, nivo kočione tečnosti, nivo rashladne tečnosti u motoru, nivo ulja u automatskom menjaču, signalizaciju, ispravnost sirene, stanje i pritisak u svim pneumaticima, 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto delovi za Audi
Pitaj firme

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač

Akcija -% 240 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač - 240 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm

Akcija -% 299 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm - 299 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

11.09.2017
Milen Jovanovic

Tacno je da audi ima odlicne auto delove ali su da tako kazem mali problem cene i cinjenica da je veoma bitno da uvek budu dostupni sto je to moguce vise na prodaju u razlicitim situacijama.

18.05.2017
Marina Zivkovic

U svakom slucaju, mora ovakav jedan servis da se debelo plati. Druge stvari nisu bas toliko vazne.

05.05.2017
Filip Milutinovic

Poenta cele price je da sve auto delovi za auto moraju jednostavno da budu bas onako dobrog kvaliteta. Drugacije to ipak ne moze da funkcionise.

21.04.2017
Jovana Milinkovic

U svakom slucaju moraju ovi auto delovi da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljnje vremena i nista vise sem toga.

07.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Zaista ne mogu da shvatim zbog cega se pojedini ljudi iscudjavaju na cene auto delova za audi kada oni generalno znaju da sve to jako puno kosta.

23.03.2017
Lea Stankovic

Po meni je sto se ovog vozila tice, kvalitet sigurno nesto sto ce pre ili kasnije da dodje do izrazaja. Sve drugo je daleko manje bitno i vazno.

09.03.2017
Todor Markovic

Sto se tice ovih auto delova naravno da je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je manje bitno i vazno.

04.03.2017
Simona Vucinic

Moje licno misljenje je takvo da je sto se Audija tice, kvalitet naravno na prvom mestu. Sve drugo je manje vazno.

14.02.2017
Janko Zivanovic

Koliko mi je samo poznato, sto se mene licno tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je kako god da okrenete daleko manje vazno.

01.02.2017
Marta Dencevic

Koliko mi se samo cini, ovo su inace veoma skupi auto delovi. Ako se bas za njih odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.

18.01.2017
Petar Jankovic

Po pravilu ovo nije ni malo jeftin i prijemciv automobil za odrzavanje. Ako o tome pricao onda se sigurno po tom pitanju necete pokajati.

29.12.2016
Ljubinka Sreckovic

Po pravilu su ovo bas onako dobri delovi u ciji kvalitet zaista ne treba da sumnjate.

12.12.2016
Ivan Stojanovic

Audi je zapravo jedno veoma dobro vozilo. Samo su delovi za njega samim tim nesto skuplji.

25.11.2016
Nikolina Pantelic

Po pitanju auto delova za Audi, samo treba da posetite auto delove Shop Invest i vise nista po tom pitnu ne biste trebali da se pokajate.

08.11.2016
Jana Stankovic

Po pravilu to mogu da budu veoma kvalitetne auto delovi u okje jednostavno mozete da imate puno poverenje. Ako su vam vec potrebni polovni onda je ubedljiov najbolje da posetite Marka.

07.11.2016
Biljana Brankovic

Znam da nisu to delovi koji su narocto finansijski povoljni ali u svakom slucaju mislim da to jestu delovi koji po nesto povoljnim cenama mogu da se kupe u Centar N.

16.09.2016
Marko Petrovic

Ukoliko su vam potrebni kvalietni delovi za audi, onda je definitivno najbolje resenje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim licem pa da videte da li vama konkretno odgovara taj model.

15.08.2016
Dusan Markovic

Postoje mesta u koja svakako mozete imait puno poverenje. Medjutim, ono sto je generalno problem je to da su auto delovi za audi generlano poprilinco skupi i potrebno je uvek za njih izdvojiti poprilinoc veliku sumu novca.

13.07.2016
Stojance Ristovski

Ukoliko su vam potebni kvalitetni novi ili polovni delovi za Autdi, mozete ih pronaci na dosta mesta u Beogradu. Medjutim, glavno je pitanje u koliko tkvih mesta mozete imati poverenje. Mislim da radnja Vajs i Co ima veoma povoljne cene.