Potrebni su vam auto delovi za BMW? Bez održavanja nema pouzdanosti i dugovečnosti vozila. Svaki vozač i vlasnik automobila mora biti upućen u stanje svog motornog vozila kako ne bi dovodio u neprilike i opasnosti ni sebe ni druge učesnike u saobraćaju. Kako biste mogli da uživate u vožnji, pre svega treba da ispoštujete uputstva koja Vam nalažu servisna knjižica i odabrani kvalifikovani serviser. Redovni servisi i povremene zamene auto delova učiniće Vas odgovornim vozačem, a vožnju u Vašem omiljenom BMW-u  bezbednim i prijatnim iskustvom.

Nabavka i ugradnja delova za BMW 

Zahvaljujući ovlašćenim uvoznicima i distributerima auto delova, na našem tržištu su prisutni neki od najpoznatijih svetskih brendova koji u svom asortimanu imaju i auto delove za BMW vozila. Potrošačima se nude OEM delovi (najkvalitetniji originalni delovi za prvu ugradnju), originalni rezervni delovi, zamenski i polovni delovi različitih svetskih brendova. 

U okviru navedenih kategorija kvaliteta, potrošači mogu birati auto delovi za različite modele automobila marke BMW među kojima su: delovi za BMW serije 1, delovi za BMW serije 2, delovi za BMW serije 3, delovi za BMW serije 4, delovi za BMW serije 5, delovi za BMW serije 6, delovi za BMW serije 7, BMW X5 delovi, BMW X6 delovi, itd.

Putem maloprodaje i veleprodaje auto delovi za BMW vozila stižu do prodavnica auto delova, servisera i krajnjih potrošača. Mogućnost narudžbine i ugradnje rezervnog dela, pogodnost slanja na adresu potrošača kurirskom službom ili alternativno lično preuzimanje, opcije su koje se pojavljuju pred svakim potencijalnim kupcem bilo kog dela za BMW.

Kategorije BMW auto delova

Za potrebe svih vlasnika automobila marke BMW, kod naših distributera auto delova mogu se nabaviti delovi za BMW serije 3, delovi za BMW serije 5, BMW X5 delovi, kao i sve što je potrebno za bilo koje drugo BMW vozilo iz svih kategorija koje slede:

 

 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

 

Cene BMW auto delova

Cene auto delova varira s obzirom na tri glavna stanovišta: kom vozilu i za koju funkciju je deo namenjen, kakvog je kvaliteta i performansi, kao i to odakle potiče. Lako je zaključiti da su originalni novi delovi oni za koje treba izdvojiti najviše novca i najmanje brige, međutim, ima prilika i u kojima se možete odlučiti i za polovnu varijantu. Pri kupovini i ugradnji delova trebalo bi se usredsrediti na garanciju kvaliteta i stručnost servisera pri ugradnji.

U zavisnosti od modela i njegovih performansi, cena malog servisa za BMW kreće se počev od 11000 dinara.

Obavljajte redovne provere i male servise kako biste smanjili broj neprilika koje Vas mogu dovesti do većih popravki ili skupih kvarova.

 

 

 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto delovi za BMW
Pitaj firme

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač

Akcija -% 240 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač - 240 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm

Akcija -% 299 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm - 299 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

18.10.2018
Uros Vukicevic

Tradicionalno gledano, odrzavanje BMW vozila je jako skupo i prosto nije za svaciji dzep. Auto delove za BMW mozete na dosta mesta u Beogradu pronaci po veoma povoljnim cenama.

11.09.2017
Milen Jovanovic

Nema sta, BMW ima odlicne delove ali su generalno govoreci da tako kazem mali problem cene. Sve je to po meni ipak nesto sto je potpuno normalno i za razumeti.

18.05.2017
Jovana Milinkovic

Po meni je veoma bitno da svi ovi delovi budu bas onako kvlaitetni. Drugacije to ipak ne moze da funkcionise.

05.05.2017
Filip Milutinovic

Ako pricamo realno nisu ovo vise auto delovi nekog mnogo dobrog kvaliteta kao sto su nekada bili.

21.04.2017
Lea Stankovic

Po pravilu, sto se ovih auto delova tice, sigurno je kvalitet nesto sto je i vise nego jasno.

07.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Po pravilu, sto se tice ovih auto delova kvlaitet je ono sto cete pre ili kasnije sigurno moci da pronadjete. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

23.03.2017
Simona Vucinic

Po meni je sto se ovih vozila tice, sigurno kvalitet pre ili kasnije nesto sto treba da dodje do izrazaja. Sve drugo je po meni daleko manje bitno i vazno.

09.03.2017
Todor Markovic

Kako god da okrenete, ovo su posebni auto delovi koji su poznati po svom kvalitetu.

04.03.2017
Marta Dencevic

Sto se tice ovih auto delova BMW je odlican auto. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

14.02.2017
Janko Zivanovic

Sto se mene licno tice, BMW je odlican auto. Ako se za njega odlucite, samo treba da znate sta je kvalitet i da vise nista dalje po tom pitanju ne brinete.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Mogu slobodno da kazem da je sot se ovih auto delova tice, odmah potrebno da izdvojite neki veci budzet.

18.01.2017
Petar Jankovic

Koliko se meni samo cini, BMW je odlican automobil. Medjutim, problem je u tome sto on ipak nije za svaciji dzep.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Po ovom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako bas to budete uradili u tom pogledu sigurno se necete pokajati. Mada, ovo su veoma skupi delovi.

12.12.2016
Ivan Stojanovic

Zaista nema sta da kazem po pitanju BMW - a kao vozila ali je po meni problem sto ovo generalno nisu automobili nesto posebno povoljni za odrzavanje.

25.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju BMW bukvalno jedne od najboljih auto delova ima servis i radanj Auto Line. Ona se nalazi u Beogradu ali je bukvalno jedna od najpovoljnijih po pitanju cena.

07.11.2016
Biljana Brankovic

BMW po pravilu ima voema kvalitetne delove ali je jednostavno potrebno da se ti delovi kvalitetno plate. Mada, slobodno mozete da posetite Tomasovica i da se tamo linco uverite u kvalitet.

16.09.2016
Marko Petrovic

Ukoliko trazite kvaitetne delove za BMW, onda je u svakom slucaju potrebno da se po tom pitnaju posavetujete sa nekim strucnim licem u kojeg mozete da imate puno poverenje da ce sve biti kako treba.

15.08.2016
Dusan Markovic

BMW je jedan od boljih automobila na nasem i svetskom trzistu. Ono sto je problem je da to nije automobil koji je za svaciji dzep. Prosecne cene novih ili polovnih auto delova za BMW su poprilicno skupe.

13.07.2016
Stojance Ristovski

Tradicionalno gledano, odrzavanje BMW vozila je jako skupo i prosto nije za svaciji dzep. Auto delove za BMW mozete na dosta mesta u Beogradu pronaci po veoma povoljnim cenama.