Auto delovi za Subaru Beograd

Adresa: Valjevskog odreda 104
Beograd
Adresa: Vojvode Skopljanca 11
Beograd
Adresa: Prvomajska 1, Novi Beograd; Stolačka 10c, Senjak
Beograd
Adresa: Vajara Živojina Lukića 9
Beograd
Adresa: Brace Jerkovic 201e
Beograd
Adresa: Strumička 20
Beograd
Adresa: Nade Purić 28
Beograd
Adresa: Koče Popovića 3 ( Zagrebačka )
Beograd
Adresa: Borska 94 c
Beograd

Auto delovi za Subaru Šabac

Adresa: Kralja Milutina 18
Šabac
Adresa: Kralja Milutina 1
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto delovi za Subaru
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Auto delovi za Subaru

Svaki upućen vozač je svestan da je za potrebe održavanja bilo novog ili starijeg automobila potrebno izdvojiti odgovarajuće vreme i novac. Ako se svi servisi, provere i zamene auto delova vrše pravilno i profesionalno, vozači mogu imati poverenja u stabilnost i bezbednost svog vozila. Odgovorno održavanje počinje od informisanosti o tome kada je pravo vreme za mali i veliki servis ili zamenu određenog dela. Prelistajte servisu knjižicu svog Subaru automobila, ili se javite kvalifikovanom serviseru i bićete na pravom putu do dugovečne ispravnosti i zadovoljstva u vožnji.

Nabavka i ugradnja delova za Subaru 

Vlasnicima Subaru vozila na našem tržištu nude se auto delovi za različite modele ovog proizvođača automobila kao što su: Subaru Impreza delovi, Subaru Forester delovi, delovi za Subaru Legacy, delovi za Subaru Outback, Subaru Justy delovi, Subaru XV delovi, Subaru BRZ delovi, itd.
Subaru delovi mogu se naći u maloprodaji i veleprodaji. U slučaju zamene auto delova na svom vozilu, pružiće Vam se mogućnost narudžbine i ugradnje rezervnog dela, opcija slanja na adresu potrošača kurirskom službom u bilo koji kraj Srbije ili ličnog preuzimanja kod dobavljača.
Zahvaljujući ovlašćenim dobavljačima auto delova, u ponudi za Subaru su: OEM delovi, originalni rezervni delovi, zamenski i polovni delovi različitih svetskih brendova. 

Kategorije Subaru auto delova

Dobavljači auto delova na našem tržištu obezbeđuju delove za Subaru Forester, delove za Subaru Justy, Subaru Impreza delove, kao i svu potrebnu opremu za druga Subaru vozila iz  kategorija auto delova koje slede:
 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cena Subaru auto delova

Cene originalnih novih auto delova, prema iskustvu vlasnika Subaru automobila, uvek su najviše, ali zato imaju garanciju kvaliteta i ispravnosti. Kopije ili polovni delovi su po pravilu jeftiniji, međutim, dešava se da iznevere potrošačeva očekivanja o kvalitetu i istrajnosti. 
Mali servis za Subaru Impreza (zamena svih filtera i ulja) košta od 7500 dinara. Radni sat servisera, kao i delovi koji se koriste pri servisiranju mogu se razlikovati, te sve to treba uzeti u obzir i navedeni iznos shvatiti okvirno.
Pridržavajte se propisanih provera i servisa svog vozila. Ukoliko postupate u skladu sa savetima automobilskih stručnjaka, Vaše vozilo će biti ispravno i bezbedno, te neće ugrožavati ni Vas ni druge učesnike u saobraćaju. Redovne automehaničarske i autoelektričarske provere obaveze su za koje treba da se probrine svaki savesni vozač.
 
 
 

Iskustva i komentari posetilaca

Srdjan Budimirovic
Subaru su dobra i kvalitetna vozila. Posto ih nema previse u Srbiji, cene za odrazavanje u ovlascenim servisima su poprilinco skupe. Sa druge strane, rezervni delovi su takodje popirlicno po pitanju cena skupi.
Marina Zivkovic
Kako god da okrenete, nisu auto delovi za Subaru ni malo vazni. Bitno je i vazno da u celoj toj prici zaisat Subaru vozila budu dobro ispracena po mnogim pitanjima.
Filip Milutinovic
Kako god da okrenete, u svakom slucaju su ovo veoma izdrzljivi delovi.
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, ovo i jesu bas onako dobra vozila. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Mihajlo Nastasovic
Po pravilu, sto se ovih vozila tice, sigurno cete pre ili kasnije moci da dodjete do kvaliteta. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.
Lea Stankovic
Po pravilu, ukoliko se odlucite bas za ovo vozilo sigurno se necete pokajati. Najvaznije je da se ovde odlucite za kvalitet i nista vise nije vazno.
Todor Markovic
Po meni je sto se tice ovih auto delova, kvalitet sigurno nesto sto ce pre ili kasnije da dodje do izrazaja. Sve drugo je samo cisto gubljenje vremena.
Simona Vucinic
Naravno da je sto se tice ovij vozila tice, kvalitet u svakom slucaju nesto sto ne treba da se dovede u pitanje.
Janko Zivanovic
Subaru je odlicno vozilo, medjutim, ono jednostavno nije za svakoga kako god da okrenete.
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, Subaru je odlicno vozilo ali je problem u tome sto su delovi jako skupi.
Petar Jankovic
Mogu samo da je Subaru odlican automobil ali da jednostavno nije bas za svaciji dzep.
Ljubinka Sreckovic
Subaru je odlicno vozilo ali zaista ako mene pitate nije ni malo jeftino za odrzvanje. Posebno delovi nisu ni malo jeftini.
Ivan Stojanovic
Prijatelj moj vozi Subaru Forester i nema reci hvale za ovaj automobil. Kaze da je i vise nego zadovoljan, jedino je problem u tome sto su cene inace malo skuplje za odrzavanje.
Nikolina Pantelic
Moj kum je vozio Subaru i bas mi je rekao da je bio i vise nego zadovoljan. Tako da po pitnjau ovog tipa vozila, samo treba da posetite radnju panter i vise nista se oko toga ne trebate pokajati.
Jana Stankovic
Po pravilu su Subaru veoma kvalitetna vozila, medjutim to po pravilu nisu vozila koja su nesto narocito povoljna za odrzavanje. Medjutim, Veoma kvalitetni delovi se mogu kupiti u Japan Auto.
Marko Petrovic
KOliko je meni poznato, subaru isto ima veoma kvalitetna vozila. Subaru je proizvodjac koji zaista ne stedi na kvalitetu i udobnosti.
Dusan Markovic
Subaru su dobra i kvalitetna vozila. Posto ih nema previse u Srbiji, cene za odrazavanje u ovlascenim servisima su poprilinco skupe. Sa druge strane, rezervni delovi su takodje popirlicno po pitanju cena skupi.
Stojance Ristovski
Mislim da je velika steta zbog toga, sto Subaru nije previse zastupljen na nasem trzistu. To su odlicni automobili i veoma izdrzljivi. Sad, moze da bude mali problem za delove ali to i nije neki problem za onog ko ima nesto dublji dzep.