Svaki vozač je u obavezi da vrši redovne male i velike servise, a po potrebi popravke i zamene pojedinih auto delova. U servisnoj knjižici proveravajte kada je trenutak za redovne male i velike servise. Pažljivo odaberite profesionalnog servisera koji će umeti da uoči sve nedostatke i posavetuje Vas o eventualnim popravkama. Ispravnost vozila treba da bude imperativ svakog odgovornog vozača.

Nabavka i ugradnja delova za Chevrolet automobile

Svaki vlasnik popularnog 'Chevy' automobila može da se snabde svim potrebnim delovima i automobilskom opremom na našem tržištu, zahvaljujući uvoznicima i distributerima auto delova. Kao proizvodi različitih svetski poznatih proizvođača auto delova, za korisnike su u ponudi OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju), originalni rezervni delovi, zamenski i polovni delovi.

U svim spomenutim javljaju se auto delovi za različite modele automobila marke Chevrolet: delovi za Chevrolet Aveo, Chevrolet Spark delovi, delovi za Chevrolet Cruze, delovi za Chevrolet Captiva, Chevrolet Kalos delovi, delovi za Chevrolet Epica, delovi za Chevrolet Nubrina, Chevrolet Tacuma delovi, Chevrolet Matiz delovi, itd.

Distributeri Chevrolet auto delova vrše prodaju na veliko i na malo. Mnoge prodavnice auto delova su u saradnji sa auto servisima, te Vam mogu ponuditi i uslugu ugradnje. Ako Vam ta opcija ne odgovara, deo možete preuzeti u prodavnici ili sačekati na željenoj adresi gde će Vam biti poslat brzom poštom.

Kategorije Chevrolet auto delova

Na našem tržištu korisnicima su dostupni delovi za Chevrolet Aveo, Chevrolet Spark delovi, delovi za Chevrolet Cruze, kao i delovi za druge modele Chevrolet vozila iz svih navedenih kategorija:

 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cene Chevrolet auto delova

Pri kupovini delova za svoj Chevrolet neminovno ćete naići na dileme. Novi originalni auto delovi najčešće su prvi izbor automobilskih znalaca, iako su ujedno i najskuplji. Cena polovnih delova ili kopija može biti značajno niža, ali podrazumeva i problematičan kvalitet. Dobro procenite koja opcija Vama najviše odgovara, odlučite se za kvalifikovanog servisera koji će pravilno i efikasno izvršiti ugradnju i raspitajte se o garanciji.

Cena delova za redovni mali servis i uključene servisne usluge (zamena svih fileta i ulja) za Chevrolet Spark iznosi počev od 7500 dinara. Svaki pojedinačni automobil se razlikuje, pa cenu treba uzeti okvirno.

 

 

 

 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto delovi za Chevrolet
Pitaj firme

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač

Akcija -% 240 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač - 240 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm

Akcija -% 299 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm - 299 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

18.10.2018
Miodrag Kostic

Auto delovi za Chevrolet su jednostavno poprilicno skupi auto delovi u koje mozete da imate puno poverene da su vrhunskog kvaliteta. Ono sto je generalno problem je to da sva ta vozila su veoma skupa za redovno odrzavanje.

11.09.2017
Milen Jovanovic

Nema sta, Chevrolet ima odlicne auto delove. Jedina je stvar u celojprici u tome da oni zaista moraju da budu orginalni i sa racunom da biste 100% bili sigurni da ste zaista dobili ono sto vam je potrebno.

18.05.2017
Jovana Milinkovic

U svakom slucaju , moraju ovi auto delovi da se debelo plate.

05.05.2017
Filip Milutinovic

Koliko samo mogu da vidim, tesko da ovakvi auto delovi u stvarnosti zaista mogu da postoje. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

21.04.2017
Lea Stankovic

Po pravilu, sto se ovih auto delova tice, sigurno je kvalitet i vise nego vazan.

07.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Po meni su ovo naravno i vise nego odlicni auto delovi u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite kako pre tako i kasnije.

23.03.2017
Simona Vucinic

Po meni su licno ovo i vise nego dobri delovi. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

09.03.2017
Todor Markovic

U svakom slucaju kako god da okrenete, ovo nisu ni malo jednostavni auto delovi.

04.03.2017
Marta Dencevic

Sto se tice ovih auto delova kvalitet je i vise nego bitan. Sve drugo je mnogo manje vazno.

14.02.2017
Janko Zivanovic

Koliko mi je samo poznato, ovo jeste dobar auto medjutim ljudi od njega beze zbog toga sto ima veoma skupe delove za odrzavanje.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Svi kazu kako je ovo veoma skup auto za odrzavanje tako da u svakom slucaju nikada ne bih upala u iskusenje da ga kupim.

18.01.2017
Petar Jankovic

Koliko se meni samo cini, po ovom pitanju zaista treba da potrazite bas neko strucno i provereno lice. Samo tako se mozete uveriti u kvalitet.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Ovo je prosto sramota koliko su samo veoma skupi delovi bas za ovo vozilo. Ja licno nikada ne bih imala dovoljno novca da to sebi priustim.

12.12.2016
Ivan Stojanovic

Po pitanju ovih auto delova, budite spremni da cete morati neko vreme da provedete u traganju onih koji su adekvatni.

25.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju auto delova za ovaj tip vozila, najbolje resenje je da posetite auto delove Tim Sistem i da se bas na tom mestu odlucite za kvalitet.

07.11.2016
Biljana Brankovic

Moj sin je kupovao bas auto delove za to vozilo kod Bugija i rekao mij e da je bas bio zadovoljna kako cenom tako i kvalitetom.

16.09.2016
Marko Petrovic

Auto delovi za Chevrolet su jednostavno poprilicno skupi auto delovi u koje mozete da imate puno poverene da su vrhunskog kvaliteta. Ono sto je generalno problem je to da sva ta vozila su veoma skupa za redovno odrzavanje.

15.08.2016
Dusan Markovic

Chevrolet u generlano dobra i kvalitetna vozila. Ono sto je problem sa tim vozilima je to dam im cena poprilicno brzo pada i da su delovi porpilinco skupi. Mada, ne samo to. Problem je i sto je tekso naci kvalitetne rezervne delove.

13.07.2016
Stojance Ristovski

Chevrolet nije automobil koji se toliko cesto moze sresti na nasim putevima. Medjutim, situacija se u poslednjih nekoliko godina menja. Cene su naravno razlicite i zavise od vrste dela koji je u pitanju.