Auto delovi za Chevrolet Beograd

Adresa: Valjevskog odreda 104
Beograd
Adresa: Vojvode Skopljanca 11
Beograd
Adresa: Brace Jerkovic 201e
Beograd
Adresa: Strumička 20
Beograd
Adresa: Nade Purić 28
Beograd
Adresa: Višnjička 34
Beograd
Adresa: Borska 94 c
Beograd
Adresa: Vajara Živojina Lukića 9
Beograd

Auto delovi za Chevrolet Šabac

Adresa: Srdan Ilije 71
Šabac
Adresa: Kralja Milutina 18
Šabac
Adresa: Kralja Milutina 1
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto delovi za Chevrolet
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Auto delovi za Chevrolet

Svaki vozač je u obavezi da vrši redovne male i velike servise, a po potrebi popravke i zamene pojedinih auto delova. U servisnoj knjižici proveravajte kada je trenutak za redovne male i velike servise. Pažljivo odaberite profesionalnog servisera koji će umeti da uoči sve nedostatke i posavetuje Vas o eventualnim popravkama. Ispravnost vozila treba da bude imperativ svakog odgovornog vozača.

Nabavka i ugradnja delova za Chevrolet automobile

Svaki vlasnik popularnog 'Chevy' automobila može da se snabde svim potrebnim delovima i automobilskom opremom na našem tržištu, zahvaljujući uvoznicima i distributerima auto delova. Kao proizvodi različitih svetski poznatih proizvođača auto delova, za korisnike su u ponudi OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju), originalni rezervni delovi, zamenski i polovni delovi.
U svim spomenutim javljaju se auto delovi za različite modele automobila marke Chevrolet: delovi za Chevrolet Aveo, Chevrolet Spark delovi, delovi za Chevrolet Cruze, delovi za Chevrolet Captiva, Chevrolet Kalos delovi, delovi za Chevrolet Epica, delovi za Chevrolet Nubrina, Chevrolet Tacuma delovi, Chevrolet Matiz delovi, itd.
Distributeri Chevrolet auto delova vrše prodaju na veliko i na malo. Mnoge prodavnice auto delova su u saradnji sa auto servisima, te Vam mogu ponuditi i uslugu ugradnje. Ako Vam ta opcija ne odgovara, deo možete preuzeti u prodavnici ili sačekati na željenoj adresi gde će Vam biti poslat brzom poštom.

Kategorije Chevrolet auto delova

Na našem tržištu korisnicima su dostupni delovi za Chevrolet Aveo, Chevrolet Spark delovi, delovi za Chevrolet Cruze, kao i delovi za druge modele Chevrolet vozila iz svih navedenih kategorija:
 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cene Chevrolet auto delova

Pri kupovini delova za svoj Chevrolet neminovno ćete naići na dileme. Novi originalni auto delovi najčešće su prvi izbor automobilskih znalaca, iako su ujedno i najskuplji. Cena polovnih delova ili kopija može biti značajno niža, ali podrazumeva i problematičan kvalitet. Dobro procenite koja opcija Vama najviše odgovara, odlučite se za kvalifikovanog servisera koji će pravilno i efikasno izvršiti ugradnju i raspitajte se o garanciji.
Cena delova za redovni mali servis i uključene servisne usluge (zamena svih fileta i ulja) za Chevrolet Spark iznosi počev od 7500 dinara. Svaki pojedinačni automobil se razlikuje, pa cenu treba uzeti okvirno.
 
 
 
 
 

Iskustva i komentari posetilaca

Miodrag Kostic
Auto delovi za Chevrolet su jednostavno poprilicno skupi auto delovi u koje mozete da imate puno poverene da su vrhunskog kvaliteta. Ono sto je generalno problem je to da sva ta vozila su veoma skupa za redovno odrzavanje.
Milen Jovanovic
Nema sta, Chevrolet ima odlicne auto delove. Jedina je stvar u celojprici u tome da oni zaista moraju da budu orginalni i sa racunom da biste 100% bili sigurni da ste zaista dobili ono sto vam je potrebno.
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju , moraju ovi auto delovi da se debelo plate.
Filip Milutinovic
Koliko samo mogu da vidim, tesko da ovakvi auto delovi u stvarnosti zaista mogu da postoje. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Lea Stankovic
Po pravilu, sto se ovih auto delova tice, sigurno je kvalitet i vise nego vazan.
Mihajlo Nastasovic
Po meni su ovo naravno i vise nego odlicni auto delovi u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite kako pre tako i kasnije.
Simona Vucinic
Po meni su licno ovo i vise nego dobri delovi. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Todor Markovic
U svakom slucaju kako god da okrenete, ovo nisu ni malo jednostavni auto delovi.
Marta Dencevic
Sto se tice ovih auto delova kvalitet je i vise nego bitan. Sve drugo je mnogo manje vazno.
Janko Zivanovic
Koliko mi je samo poznato, ovo jeste dobar auto medjutim ljudi od njega beze zbog toga sto ima veoma skupe delove za odrzavanje.
Ljubinka Sreckovic
Svi kazu kako je ovo veoma skup auto za odrzavanje tako da u svakom slucaju nikada ne bih upala u iskusenje da ga kupim.
Petar Jankovic
Koliko se meni samo cini, po ovom pitanju zaista treba da potrazite bas neko strucno i provereno lice. Samo tako se mozete uveriti u kvalitet.
Nikolina Pantelic
Ovo je prosto sramota koliko su samo veoma skupi delovi bas za ovo vozilo. Ja licno nikada ne bih imala dovoljno novca da to sebi priustim.
Ivan Stojanovic
Po pitanju ovih auto delova, budite spremni da cete morati neko vreme da provedete u traganju onih koji su adekvatni.
Jana Stankovic
Po pitanju auto delova za ovaj tip vozila, najbolje resenje je da posetite auto delove Tim Sistem i da se bas na tom mestu odlucite za kvalitet.
Biljana Brankovic
Moj sin je kupovao bas auto delove za to vozilo kod Bugija i rekao mij e da je bas bio zadovoljna kako cenom tako i kvalitetom.
Marko Petrovic
Auto delovi za Chevrolet su jednostavno poprilicno skupi auto delovi u koje mozete da imate puno poverene da su vrhunskog kvaliteta. Ono sto je generalno problem je to da sva ta vozila su veoma skupa za redovno odrzavanje.
Dusan Markovic
Chevrolet u generlano dobra i kvalitetna vozila. Ono sto je problem sa tim vozilima je to dam im cena poprilicno brzo pada i da su delovi porpilinco skupi. Mada, ne samo to. Problem je i sto je tekso naci kvalitetne rezervne delove.
Stojance Ristovski
Chevrolet nije automobil koji se toliko cesto moze sresti na nasim putevima. Medjutim, situacija se u poslednjih nekoliko godina menja. Cene su naravno razlicite i zavise od vrste dela koji je u pitanju.