Mercedes Benz je za mnoge poznavaoce automobilske industrije i ljubitelje automobila sinonim za kvalitet i luksuz. Ukoliko ste među ponosnim vlasnicima nekog vozila ove marke, morate znati da to zadovoljstvo sa sobom nosi i određene obaveze. Svoj automobil morate redovno proveravati kod kvalifikovanog servisera, a po potrebi i vršiti zamenu pojedinih auto delova. Uložena odgovornost i posvećenost vozilu pokazaće rezultate u svakodnevnoj bezbednosti i zadovoljstvu na putu.

Nabavka i ugradnja delova za Mercedes Benz automobile

OEM delovi  (delovi za prvu ugradnju), originalni rezervni delovi, zamenski i polovni delovi različitih svetski poznatih brendova stižu na naše tržište zahvaljujući ovlašćenim uvoznicima i distributerima auto delova. Vlasnici Mercedes automobila mogu biti sigurni da će u našim prodavnicama auto delova naći svu potrebnu opremu za svog ljubimca na četiri točka. 

U svim kategorijama kvaliteta mogu se naći auto delovi za različite modele automobila marke Mercedes: delovi za Mercedes A klase, delovi za Mercedes B klase, delovi za Mercedes C klase, delovi za Mercedes ML, Mercedes MB delovi, delovi za Mercedes S klase, delovi za Mercedes E klase, Mercedes GL delovi, itd.

Neophodni deo možete naručiti i odmah ugraditi, primiti na odabranoj adresi u vrlo kratkom roku preko neke od kurirskih službi ili lično preuzeti u prodavnici. Distributeri Mercedez auto delova vrše prodaju na veliko i na malo.

Kategorije Mercedes auto delova

Vlasnici automobila ove renomirane nemačke marke mogu nabaviti sve potrebne delove za Mercedes B klase, delove za Mercedes C klase, delove za Mercedes S klase, kao i delove ostala za Mercedes vozila iz svih navedenih kategorija:

 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cene Mercedes auto delova

Cena auto delova nastaje tako što se uporede njegova namena, kvalitet, poreklo i performanse. Bilo originalni novi, polovni ili kopija, svaka od opcija ima svoje pozitivne i negativne strane. Originalni delovi su najpouzdaniji i najskuplji, dok se sa kopijom rizikuje oko kvaliteta, ali i najmanje plaća. Važno je i to ko Vam deo ugrađuje, zato pažljivo birajte kvalifikovanog servisera.

Ukoliko se pridržavate pažljivih provera i relativno pristupačnih malih servisa, veliki servis na svom Mercedes automobilu radićete samo po potrebi, što će Vam obezbediti veliku uštedu. Vredi pokušati, budući da veliki servis za Mercedes B klase treba izdvojiti i do 45000 dinara.

 

 

 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto delovi za Mercedes
Pitaj firme

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač

Akcija -% 240 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač - 240 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm

Akcija -% 299 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm - 299 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

19.10.2018
Marina Dakic

Ukoliko su vam potrebni auto delovi za Mercedes, onda je najbolje da posetite KM Auto Group. Cene su i vise nego povoljne i mozete se licno uveriti u kvalitet ukoliko posetite ovo mesto.

11.09.2017
Milen Jovanovic

Kako samo stvari stoje, naravno da ovi auto delovi moraju da budu skupi. Pre svega, veoma je bitno da znate da su Mercedesi jedan zaista veliki statusni simbol i od njih po tom pitanju zaista ne moze da bude nesto previse lose.

18.05.2017
Jovana Milinkovic

U svakom slucaju nisu oni ni malo naivni kako god da okrenete.

05.05.2017
Filip Milutinovic

Koliko samo mogu da vidim, tesko da od njih postoji nesto bolje.

21.04.2017
Lea Stankovic

Sto se ovih auto delova tice, sigurno je kvalitet nesto do cega cete pre ili kasnije da dodjete.

07.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Po meni je veoma vazno da znate da je sto se Mercedesa tice, kvalitet sigurno nesto sto ce pre ili kasnije sigurno da bude prisutno.

23.03.2017
Simona Vucinic

Po pravilu su ovo odlicni auto delovi. Ukoliko se bas za njih uverite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.

09.03.2017
Todor Markovic

Sto se tice ovih auto delova, zaista je kvlaitet naravno i vise nego vazan.

04.03.2017
Marta Dencevic

Sto se tice ovih auto delova kvalitet je veoma vazan. Sve drugo je manje bitno.

14.02.2017
Janko Zivanovic

Koliko mi je samo poznato, sto se Mercedesa tice, samo treba da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno, ukljucujuci i novac.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Ono sot je glavna poruka ove konverzacije je to da se mecka ne kupuje ako nemate dovoljno novca da je vozite.

18.01.2017
Petar Jankovic

Po ovom pitanju je samo veoma vazno da kupite iskljucivo kvalitetne delove a ovo vozilo kako bi vas ono sluzilo u puno potencijalu.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Ne znam samo sta ste ocekivali. Ipak je ovo vozilo koje ako mene pitate nije za svaciji dzep.

12.12.2016
Ivan Stojanovic

Po ovom pitanju samo treba da potrezite neko strucno lice u koje po mom misljenju mozete da imate puno poverenje.

25.11.2016
Jana Stankovic

Po pitnu auto delova za Mercedes, samo treba da posetie radnju Zvezdra i u toj radnji j gneralno najbolje da se sami uverite u kvalitet.

07.11.2016
Biljana Brankovic

Sigurna sam da je Mercedes kvalitetno vozilo. Medjutim, isto sam tako sigurna i da je potrebno da delove nabavljate na nekom povoljnom mestu kao sto je primera radi Monterey.

16.09.2016
Marko Petrovic

Ukoliko trazite neke kvalitetne auto delove za Mercedes onda je ubedljivo najbolje da posetite NPS auto delove. To su auto delovi u koje jednostavno mozete da imate puno poverenje.

15.08.2016
Dusan Markovic

Merceds je generalno poprilicno zahteva auto koji nije prosto za svaciji dzep. Ukoliko se odlucite da kupite Mercedes, onda je u svakom slucaju najbilje da to uradite na nekom proverenom mestu.

13.07.2016
Stojance Ristovski

Ukoliko su vam potrebni auto delovi za Mercedes, onda je najbolje da posetite KM Auto Group. Cene su i vise nego povoljne i mozete se licno uveriti u kvalitet ukoliko posetite ovo mesto.