Sta treba znati kada su u pitanju auto delovi Kia? Ispravan način održavanja automobila podrazumeva redovne servise i popravke, kao i povremene zamene pojedinih auto delova. Svi vozači teže udobnosti u vožnji i sigurnosti na putu koje se mogu obezbediti odgovornim i pažljivim tretiranjem motornog vozila. Kako biste znali da li je vreme za redovan mali ili veliki servis na Vašem automobilu, kao i to da li treba proveriti ili zameniti određeni deo, dovoljno je da se konsultujete sa odabranim serviserom za Kia automobile ili da proverite servisnu knjižicu svog vozila.

Nabavka i ugradnja delova za Kia automobile

Preko ovlašćenih uvoznika i distributera auto delova, našim potrošačima su dostupni OEM delovi (delovi za prvu ugradnju), originalni rezervni delovi, zamenski i polovni delovi različitih korejskih i svetskih brendova.  

Među svim pobrojanim kategorijama kvaliteta mogu se izabrati auto delovi za različite modele automobila korejske marke Kia: delovi za Kia Sorento, Kia Sportage delovi, delovi za Kia cee'd, delovi za Kia pro cee'd, Kia Magnetis delovi, delovi za Kia Rio, delovi za Kia Picanto, Kia Carnival delovi, Kia Sephia delovi, itd.

Distributeri Kia auto delova vrše prodaju na veliko i na malo. Ukoliko se nađete u situaciji da morate da zamenite određeni deo na svom omiljenom četvorotočkašu, pred Vama će se otvoriti više različitih opcija: mogućnost narudžbine i ugradnje rezervnog dela, opcija slanja dela na adresu potrošača brzom poštom ili mogućnost ličnog preuzimanja.

Kategorije Kia auto delova

Kod dobavljača na našem tržištu mogu se kupiti delovi za Kia Sorento, Kia Sportage delovi, delovi za Kia Rio, kao i auto delovi i sva potrebna oprema za druge modele Kia vozila iz svih navedenih kategorija:

 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cene Kia auto delova

Kako svedoče iskustva korisnika Kia vozila, originalni novi auto delovi su najskuplji, ali i najuverljiviji u pogledu kvaliteta, dugotrajnosti i performnsi. Niska cena polovnog dela može da zbuni potrošača, stoga uvek treba obratiti pažnju na isplativost i kvalitet auto delova, ali i stručnost ugradnje. 

Cena redovnog servisa za Kia Rio (zamena svih fileta i ulja) iznosi oko 12500 dinara. Cena je izneta okvirno budući da svakom automobilu treba posvetiti posebnu pažnju.

Ništa ne održava početni kvalitet motornog vozila u pogledu udobnosti, sigurnosti i performansi kao redovni servisi. Ukoliko vozilo prilagođavate za zimski i letnji period, i vršite pravilnu proveru i zamenu auto delova, možete u velikoj meri sprečiti skupe kvarove i havarije na vozilu.

 

 

 

Iskustva i preporuke posetilaca

19.10.2018
Miodrag Kostic

Kia ima jedne od povoljnijih cen auto delove u Beogradu. Tu su zaista uvek bile povoljne cene, medjutim ono sto je problem je sto se ti delovi uglavnom brzo i kvare.

11.09.2017
Jovana Milinkovic

Ne samo da Kia ima odlicne auto delove vec su oni zaista nesto posebno. Odnosno, hocu da kazem da se ovakvi auto delovi kako god da okrenete pre ili kasnije sigurno isplate.

18.05.2017
Filip Milutinovic

Ako nista, bar j Kia relativno popularna po svojim auto delovima.

05.05.2017
Lea Stankovic

Svi auto delovi su nesto sto bi trebalo da se dobro plati a nije bas nekog kvaliteta.

21.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Sto se tice ovih Kia delova, odmah treba da se odlucite za kvalitet. Druge stvari nisu vise toliko vazne.

07.04.2017
Simona Vucinic

Po meni, pre ili kasnije ukoliko se vec odlucite za ove auto delove, trebacete da dodjete do nekog kvaliteta.

23.03.2017
Todor Markovic

Naravno da Kia ima i vise nego dobre delove. Sve drugo je po meni samo cisto gubljenje vremena.

09.03.2017
Marta Dencevic

Sto se Kia vozila tice, nije tacno da su ona losa. Kod njih jednostavno nema greske.

04.03.2017
Janko Zivanovic

Mogu samo slobodno da kazem da nema sta i da su ovo odlicna vozila takod as e uglavnom ne slazem sa velikom vecinom ljudi ovde.

14.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Sto se tice Kia vozila, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno. Nisu ni pae bas tako bitne.

01.02.2017
Petar Jankovic

Sigurno se u odredjenom periodu svakako isplati da vozite Kia vozilp. Medjutim, na neko duze vreme pre ili kasnije je to svakako problem.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Kia ima bas onako dobre delove, ako se bas za njih opredelite onda opet sa druge strane odmah treba da znate da nisu ni malo jeftini.

13.12.2016
Ivan Stojanovic

Kia nema nesto narocito kvalitetne delove. Pri tome, to nisu ni delovi koji su nesto posebno trajni. Zbog toga se u svakom slucaju ne isplate.

25.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju auto delova za Kia, ubedljivo je najbolje resenje da posetite radnju Auto S i da se bas u toj radnji odlucite za kvalitet.

07.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitanju Kie ubedljivo je najbolje resnej da posetite Auto Servis I delove DTM I sigurna sam da se nikako necete pokajati.

16.09.2016
Marko Petrovic

Kia ima jedne od ne bas tako kvalitetnih auto delova. tako mi bar neki prijatelji kazu. Jedan od njih cak i vozi KIU i cesto delove kupeje na mestu koje se zove ''Makami''.

15.08.2016
Dusan Markovic

Kia ima jedne od povoljnijih cen auto delove u Beogradu. Tu su zaista uvek bile povoljne cene, medjutim ono sto je problem je sto se ti delovi uglavnom brzo i kvare.

13.07.2016
Stojance Ristovski

Jedan moj prijatelj je pre par godina kupio novu Kia automobil. Sada sam vec zaboravio o kom se modelu radilo. Vec posle par meseci je imao prblem sa kocionim sistemom.