Auto delovi Kia Beograd

Adresa: Valjevskog odreda 104
Beograd
Adresa: Vojvode Skopljanca 11
Beograd
Adresa: Prvomajska 1, Novi Beograd; Stolačka 10c, Senjak
Beograd
Adresa: Vajara Živojina Lukića 9
Beograd
Adresa: Strumička 20
Beograd
Adresa: Nade Purić 28
Beograd
Adresa: Koče Popovića 3 ( Zagrebačka )
Beograd
Adresa: Borska 94 c
Beograd
Adresa: Brace Jerkovic 201e
Beograd

Auto delovi Kia Šabac

Adresa: Srdan Ilije 71
Šabac
Adresa: Kralja Milutina 1
Šabac
Adresa: Kralja Milutina 18
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto delovi Kia
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Auto delovi Kia

Ispravan način održavanja automobila podrazumeva redovne servise i popravke, kao i povremene zamene pojedinih auto delova. Svi vozači teže udobnosti u vožnji i sigurnosti na putu koje se mogu obezbediti odgovornim i pažljivim tretiranjem motornog vozila. Kako biste znali da li je vreme za redovan mali ili veliki servis na Vašem automobilu, kao i to da li treba proveriti ili zameniti određeni deo, dovoljno je da se konsultujete sa odabranim serviserom za Kia automobile ili da proverite servisnu knjižicu svog vozila.

Nabavka i ugradnja delova za Kia automobile

Preko ovlašćenih uvoznika i distributera auto delova, našim potrošačima su dostupni OEM delovi (delovi za prvu ugradnju), originalni rezervni delovi, zamenski i polovni delovi različitih korejskih i svetskih brendova.  
Među svim pobrojanim kategorijama kvaliteta mogu se izabrati auto delovi za različite modele automobila korejske marke Kia: delovi za Kia Sorento, Kia Sportage delovi, delovi za Kia cee'd, delovi za Kia pro cee'd, Kia Magnetis delovi, delovi za Kia Rio, delovi za Kia Picanto, Kia Carnival delovi, Kia Sephia delovi, itd.
Distributeri Kia auto delova vrše prodaju na veliko i na malo. Ukoliko se nađete u situaciji da morate da zamenite određeni deo na svom omiljenom četvorotočkašu, pred Vama će se otvoriti više različitih opcija: mogućnost narudžbine i ugradnje rezervnog dela, opcija slanja dela na adresu potrošača brzom poštom ili mogućnost ličnog preuzimanja.

Kategorije Kia auto delova

Kod dobavljača na našem tržištu mogu se kupiti delovi za Kia Sorento, Kia Sportage delovi, delovi za Kia Rio, kao i auto delovi i sva potrebna oprema za druge modele Kia vozila iz svih navedenih kategorija:
 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cene Kia auto delova

Kako svedoče iskustva korisnika Kia vozila, originalni novi auto delovi su najskuplji, ali i najuverljiviji u pogledu kvaliteta, dugotrajnosti i performnsi. Niska cena polovnog dela može da zbuni potrošača, stoga uvek treba obratiti pažnju na isplativost i kvalitet auto delova, ali i stručnost ugradnje. 
Cena redovnog servisa za Kia Rio (zamena svih fileta i ulja) iznosi oko 12500 dinara. Cena je izneta okvirno budući da svakom automobilu treba posvetiti posebnu pažnju.
Ništa ne održava početni kvalitet motornog vozila u pogledu udobnosti, sigurnosti i performansi kao redovni servisi. Ukoliko vozilo prilagođavate za zimski i letnji period, i vršite pravilnu proveru i zamenu auto delova, možete u velikoj meri sprečiti skupe kvarove i havarije na vozilu.
 
 
 

Iskustva i komentari posetilaca

Miodrag Kostic
Kia ima jedne od povoljnijih cen auto delove u Beogradu. Tu su zaista uvek bile povoljne cene, medjutim ono sto je problem je sto se ti delovi uglavnom brzo i kvare.
Jovana Milinkovic
Ne samo da Kia ima odlicne auto delove vec su oni zaista nesto posebno. Odnosno, hocu da kazem da se ovakvi auto delovi kako god da okrenete pre ili kasnije sigurno isplate.
Filip Milutinovic
Ako nista, bar j Kia relativno popularna po svojim auto delovima.
Lea Stankovic
Svi auto delovi su nesto sto bi trebalo da se dobro plati a nije bas nekog kvaliteta.
Mihajlo Nastasovic
Sto se tice ovih Kia delova, odmah treba da se odlucite za kvalitet. Druge stvari nisu vise toliko vazne.
Simona Vucinic
Po meni, pre ili kasnije ukoliko se vec odlucite za ove auto delove, trebacete da dodjete do nekog kvaliteta.
Todor Markovic
Naravno da Kia ima i vise nego dobre delove. Sve drugo je po meni samo cisto gubljenje vremena.
Marta Dencevic
Sto se Kia vozila tice, nije tacno da su ona losa. Kod njih jednostavno nema greske.
Janko Zivanovic
Mogu samo slobodno da kazem da nema sta i da su ovo odlicna vozila takod as e uglavnom ne slazem sa velikom vecinom ljudi ovde.
Ljubinka Sreckovic
Sto se tice Kia vozila, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno. Nisu ni pae bas tako bitne.
Petar Jankovic
Sigurno se u odredjenom periodu svakako isplati da vozite Kia vozilp. Medjutim, na neko duze vreme pre ili kasnije je to svakako problem.
Nikolina Pantelic
Kia ima bas onako dobre delove, ako se bas za njih opredelite onda opet sa druge strane odmah treba da znate da nisu ni malo jeftini.
Ivan Stojanovic
Kia nema nesto narocito kvalitetne delove. Pri tome, to nisu ni delovi koji su nesto posebno trajni. Zbog toga se u svakom slucaju ne isplate.
Jana Stankovic
Po pitanju auto delova za Kia, ubedljivo je najbolje resenje da posetite radnju Auto S i da se bas u toj radnji odlucite za kvalitet.
Biljana Brankovic
Po pitanju Kie ubedljivo je najbolje resnej da posetite Auto Servis I delove DTM I sigurna sam da se nikako necete pokajati.
Marko Petrovic
Kia ima jedne od ne bas tako kvalitetnih auto delova. tako mi bar neki prijatelji kazu. Jedan od njih cak i vozi KIU i cesto delove kupeje na mestu koje se zove ''Makami''.
Dusan Markovic
Kia ima jedne od povoljnijih cen auto delove u Beogradu. Tu su zaista uvek bile povoljne cene, medjutim ono sto je problem je sto se ti delovi uglavnom brzo i kvare.
Stojance Ristovski
Jedan moj prijatelj je pre par godina kupio novu Kia automobil. Sada sam vec zaboravio o kom se modelu radilo. Vec posle par meseci je imao prblem sa kocionim sistemom.