Land Rover delovi Beograd

Adresa: Makiška Kolonija Kosmaj 28d
Beograd
Adresa: Slobodana Jovica 18
Beograd
Adresa: Vojvode Skopljanca 11
Beograd
Adresa: Valjevskog odreda 104
Beograd
Adresa: Brace Jerkovic 201e
Beograd
Adresa: Vajara Živojina Lukića 9
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Land Rover delovi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Land Rover delovi

Land Rover je mašina koju bi svaki zaljubljenik u automobile želeo da ima. Sjajne funkcije motora, izuzetan enterijer i sigurnosne tehnologije, kao i vrhunske performanse, čine ovaj automobil prvim izborom mnogih.

land rover delovi

 

U savremenom svetu, praktično nije moguće funkcionisati bez auta. Ako hoćemo da budemo realni, onda ćemo reći da su jednoj prosečnoj četvoročlanoj porodici, neophodna dva četvorotočkaša. Naime, oba supružnika imaju svoje poslove, a deca svoje školske i vannastavne aktivnosti. Da bi se sve to propratilo na najbolji način, potrebno je da budemo brzi i efikasni, dakle, motorizovani.

Ako imate Land Rover, svuda ćete stići i pet minuta ranije ali morate ga održavati u dobroj kondiciji, to jest, redovno servisirati i po potrebi zameniti neki njegov deo.

Land Rover delovi – prodaja

Kada biramo deo za automobil, mi imamo nekoliko opcija. Prva je da kupimo jeftin deo koji je sumnjivog porekla i ne zna se tačno ko je proizvođač. Druga varijanta jeste da nabavimo originalan polovan rezervni deo, a treća, najbolja, mada i najskuplja, jeste da svom ljubimcu priuštimo novi i originalni deo u prodavnici auto delova.

Potrebno je da znamo, da nije svejedno šta ćemo ugraditi u svoje vozilo, jer u njemu vozimo svoju porodicu, pa smo odgovorni kako za sebe, tako i za sve druge učesnike u saobraćaju. Samo pažljivo odabran deo, koji je pod garancijom, i koji je stručno ugrađen, vama garantuje bezbednu vožnju, sigurnost na drumu, i uverenje da će nas taj deo dugo služiti.

Land Rover delovi – iskustva

Vašem limenom mezimcu mnogo toga može da fali, odnosno da je potrebna zamena delova kao što su: konzola motora, čep bloka, nosač motora, ventili, poklopci kablova i slično; takođe i delovi za ogibljenje, poput amortizera, ležaja amortizera, kugli, opruga, spona, manžetni...

 

land rover delovi cene

Mogu vam zatrebati razne vrste filtera, delovi za glavu motora, dihtunzi za motor, uljne pumpe, pumpe za vodu, ili delovi za osnovni remont motora kao što su aksijalni ležajevi, karike, klipovi, semerinzi, čaure međuprenosnog vratila ili čaura razvodnog cilindra, ležeći i leteći ležajevi; tu su i originalni rezervni delovi za klima uređaje, ali i kočioni sistem...

Ukoliko sumnjate u besprekoran rad vašeg Land Rovera, nemojte voziti opterećeni brigama, već vozilo dovezite u ovlašćeni servis, gde će se uz pomoć savremene kompjuterske dijagnostike veoma lako pronaći na kom mestu se nalazi kvar.

Auto delovi za Land Rover – naručivanje

Prodavnice auto delova nude i opciju naručivanja delova putem telefona ili interneta, i njihovo slanje poštom. To znači da nije važno u kom gradu se nalazite u odnosu na odabranu prodavnicu, jer ćete plaćanje obaviti pouzećem, kada poručeni deo stigne na vašu adresu.

U slučaju da želite da lično dođete u sedište prodaje auto delova, na licu mesta se možete raspitati o određenom delu i kako on doprinosi da vaš ljubimac radi besprekorno. Budite sigurni u pružanje usluge koja je vrhunskog kvaliteta, što sve za posledicu ima stalno povećanje broja zadovoljnih kupaca auto delova za Land Rover.

Land Rover delovi – cena:

Da biste znali koji deo je potrebno zameniti, potrebno je da obavljate male i velike servise, koji će na vreme otkriti ako neki deo automobila ne obavlja svoju funkciju kao što bi trebalo.

Kada već dođe do zamene, birajte nove i originalne rezervne delove, koji imaju najvišu cenu, ali vam garantuju najveći stepen bezbednosti i sigurnosti pri vožnji.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice auto delova koje su oglašene ispod našeg teksta.

 

 

 

 

Iskustva i komentari posetilaca

Simona Vucinic
Defitivno ovo nije auto za svakoga. Mnogi se zalete da kupe ovo vozilo, svidja im se kako izgleda i onda kada krenu kvarovi, onda se hvataju za glavu. Ne radi se o tome da su ovo losa vozila, naprotiv ona su odlicna ali su servisi veoma skupi.
Marta Dencevic
Problem je pre svega u tome sto ovi delovi zaista nisu bili nesto previse kvalitetni. Mada, nuzno to ne mora da bude uvek slucaj.
Todor Markovic
Ukoliko nesto valja u celoj prici onda su bas ovi delovi od kojih koliko samo mogu da vidim, tesko da moze da postoji nesto bolje.
Ljubinka Sreckovic
U svakom slucaju su ovo i vise nego dobri delovi bez cega se u svakom slucaju ne moze.
Janko Zivanovic
Sto se njih tice, sigurno cete se pre ili kasnije odluciti za kvalitet i ni zasta drugo.
Nikolina Pantelic
Po meni, od njih zaista ne postoji nista bolje. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.
Petar Jankovic
Sto se ovih delova tice, naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je manje bitno i vazno.
Jana Stankovic
Ovo su bar uvek bili i vise nego kvalitetni auto delovi.
Ivan Stojanovic
Ne daj Boze da vam se za Land Rover nesto pokvari, zbog toga sto sve to jako puno kosta.
Biljana Brankovic
Ja licno volim Land Rover ali iskljucivo priznajem one koji su uradjeni za Afriku tako da je to samo suva mehanika i veoma malo elektronike.
Marko Petrovic
Koliko se samo meni cini, ovo su jedni posebni delovi u koje mozete da imate puno poverenje.
Jana Stankovic
Ovo ako mene pitate, nisu ni malo jeftini delovi. Ako se bas za njih odlucite sigurno se necete pokajati.
Dusan Markovic
Land Rover su bas mocna vozila ali su ipak poprilicno skupa za odrzavanje. Naravno, to se odnosi na one koji su navikli da kvlaitetno odrzavaju svoje vozilo.