Dužnost svakog vozača je da vodi računa o pouzdanosti i ispravnosti svog vozila kako ne bi ugrozio  sopstvenu bezbednost, kao ni sigurnost ostalih učesnika u saobraćaju. Vlasnici automobila treba da budu dobro informisani o tome kada je potrebno uraditi mali ili veliki servis vozila, ili kada je vreme za proveru ili zamenu određenog auto dela. Kako biste se o tome obavestili, dovoljno je da  proverite servisnu knjižicu svog vozila ili se obratite ovlašćenom serviseru. 

Nabavka i ugradnja delova za Seat

Firme koje se bave uvozom i dstribucijom auto delova obezbeđuju na našem tržištu proizvode nekih od najpoznatijih svetskih brendova. Zahvaljujući njima, vlasnici Seat automobila su u prilici da biraju između OEM delova (originalnih delova za prvu ugradnju), originalnih rezervnih delova, ili zamenskih i polovnih delova različitih svetskih brendova. 

Evo nekih modela Seat automobila za koje se mogu naći delovi iz svih spomenutih kategorija: delovi za Seat Ibiza, delovi za Seat Cordoba, Seat Leon delovi, Seat Toledo delovi, Seat Altea delovi, itd.

Auto delovi za Seat dostupni su u veleprodaji i maloprodaji. Ako želite da zamenite određeni deo, naići ćete na više mogućnosti. Auto delove možete naručiti i odmah ugraditi kod servisera, a osim toga, deo Vam se može poslati poštom na željenu adresu ili Vas sačekati na lično preuzimanje.

Kategorije Seat auto delova

Kod naših distributera i servisera mogu se ugraditi i nabaviti delovi za Seat Leon, delovi za Seat Ibiza, Seat Cordoba delovi, kao i za druga Seat vozila iz svih navedenih kategorija:

 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočnice
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cene auto delova za Seat

Kada se govori o ceni određenog auto dela treba uzeti u obzir koja je njegova namena, kakvog je kvaliteta i gde je proizveden. Originalni novi auto delovi su najčešće najskuplji, ali su zato i najpouzdaniji budući da se za njih dobija najduži garancija kvaliteta. S druge strane, polovni rezervni deo nekad može da bude adekvatna pristupačnija zamena. Svim potrošačima se, ipak, savetuje da budu na oprezu pri izboru delova i servisera.

Cena malog servisa za Seat Ibizu iznosi od 12000 do 15000 dinara. Treba uzeti u obzir da je navedena cena okvirna i da varira od modela do modela, budući da svakom automobilu treba posebno pristupiti. 

Prema savetima automobilskih stručnjaka redovno i sezonsko vršenje automehaničarskih, autoelektričarskih i elektroničarskih pregleda i servisa je nužno za održavanje udobnosti i bezbednosti svakog Seat automobila.

 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto delovi za Seat
Pitaj firme

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač

Akcija -% 240 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač - 240 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm

Akcija -% 299 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm - 299 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

06.11.2018
Slavisa Nestorovic Slavisa Nestorovic

zanima me cena sofersajbne za seat altea.

19.10.2018
Uros Vukicevic

Sada se bukvalno svi auto delovi za Seat proizvode u nemackoj ili bar po njihovoj licenci. Tako da nije neki problem za nabavku delova. Ukoliko vec imate neki problem mozete kao zamenu da uzmete i deo nekog drugog nemackog vozila.

11.09.2017
Milen Jovanovic

Pre svega je koliko samo mogu da vidim, Seat odlican proizvodjac vozila. Jedina je po meni stvar u tome da bu zaista trebao da ima neke svoje posebne cene koje bi samim tim trebalo da se lepo plate.

18.05.2017
Lea Stankovic

Kako god da okrenete u svakom slucaju moraju da se debelo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

05.05.2017
Filip Milutinovic

Po mnogo cemu oni i jesu nesto sto je bas onako u ovom trenutku osrednjeg kvaliteta.

21.04.2017
Simona Vucinic

Kako god da okrenete, sigurno su auto delovi za Seat nesto posebno.

07.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Po pravilu, sto se ovog vozila tice, sigurno je da cete dobiti kvalitet. Medjutim, koliko je to samo vazno nije bas toliko bitno.

23.03.2017
Marta Dencevic

Po pravilu Seat ima i vise nego dobre i odlicne auto delove. Sve drugo je samo cisto gubljenje vremena.

09.03.2017
Todor Markovic

Sto se tice ovij auto delova, naravno da je kvalitet veoma vazan.

04.03.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi je samo poznato, Seat je odlicno vozilo. Jedini je problem to sto mora debelo da se plati.

01.02.2017
Janko Zivanovic

Koliko mi se samo cini, bar do Seata nije previse tesko da dodjete u danasnje vreme. To se takodje odnosi i na polovne delove.

18.01.2017
Petar Jankovic

Seat ima zaista i vise nego dobre auto delove koji mogu dosta da izdrze.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Samo treba da znate da delovi za ovo vozilo ako mene pitate nisu ni malo jeftini.

13.12.2016
Ivan Stojanovic

Seatova vozila su sve bolja ako mene pitate. Ipak je Nemac uzeo da ih radi. Samo, samim tim treba da znate da cene i nisu bas jeftine. Sta da vam kazem, ipak ono sto je kvalitetno mora da se i plati.

25.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju Seat vozila, samo treba da posetite radnju Panter i vise nista p tom pitu ne biste trebali da brinete.

07.11.2016
Biljana Brankovic

Moj sin veoma kvalitetne i povoljne auto delove za Seat nabavlja u servisu Auto Rasuo. Prema tome, to je definitivno servis u koji mozete da imate puno poverenje.

16.09.2016
Marko Petrovic

Sto se tice cena, auto delovi za Seat su u ovom trenutku jedni od najboljih auto delova ali su u rangu sto se cena tice sa ostalim nemackim proizvodjacima.

15.08.2016
Dusan Markovic

Sada je seat u potpunosti Nemac, odnosno folcvagen. Sa cenama je takodje pristupacan a i cene auto delova su propilicno kvalitetne.

13.07.2016
Stojance Ristovski

Sada se bukvalno svi auto delovi za Seat proizvode u nemackoj ili bar po njihovoj licenci. Tako da nije neki problem za nabavku delova. Ukoliko vec imate neki problem mozete kao zamenu da uzmete i deo nekog drugog nemackog vozila.