Auto delovi za Fiat Beograd

Adresa: Valjevskog odreda 104
Beograd
Adresa: Vojvode Skopljanca 11
Beograd
Adresa: Vajara Živojina Lukića 9
Beograd
Adresa: Brace Jerkovic 201e
Beograd
Adresa: Strumička 20
Beograd
Adresa: Nade Purić 28
Beograd
Adresa: Majora Zorana Radosavljevića 90
Beograd
Adresa: Ugrinovacka 221
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe 113/lok 5, Beograd
Beograd

Auto delovi za Fiat Šabac

Adresa: Srdan Ilije 71
Šabac
Adresa: Kralja Milutina 118
Šabac
Adresa: Kralja Milutina 18
Šabac
Adresa: Kralja Milutina 1
Šabac
Adresa: Gavrila Principa bb, PJ (obilazni put bb)
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto delovi za Fiat
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Auto delovi za Fiat

Dotrajala, neispravna ili havarisana vozila mogu biti opasni učesnici u saobraćaju. Svaki vozač je dužan da svoje vozilo redovno održava, povremeno popravlja i po potrebi menja delove na svom automobilu. Samo savesnom brigom o svom omiljenom Fiat automobilu osiguravate sebi i svima oko sebe udobnost u vožnji i bezbednost na ulici. Važno je da vlasnici automobila budu dobro informisani o stanju svog vozila, stoga automobilski stručnjaci predlažu redovno proveravanje servisne knjižice vozila, kao i povremeno obraćanje kvalifikovanom serviseru.

Nabavka i ugradnja delova za Fiat

Uvoznici i distributeri auto delova u prodavnice i auto otpade na našem tržištu dopremaju auto delove nekih od najpoznatijih svetskih proizvođača delova. U njhovoj obimnoj ponudi zastupljeni su i auto delovi za Fiat vozila. Potrošačima se nude delovi različitih cena i kvaliteta: OEM delovi (delovi za prvu ugradnju), originalni italijanski rezervni delovi, zamenski i polovni delovi različitih svetskih brendova. 
U svim spomenutim kategorijama kvaliteta, potrošači se mogu odlučiti za auto delove koji odgovaraju njihovom omiljenom Fiat automobilu: delovi za Fiat Punto, delovi za Fiat Grande Punto, delovi za Fiat Stilo, delovi za Fiat Marea, delovi za Fiat Brava, delovi za Fiat Bravo, delovi za Fiat 500L, Fiat Idea delovi, Fiat Croma delovi, Fiat Doblo, Fiat Sedici delovi, delovi za Fiat Panda, Fiat Regata, Fiat Uno, Fiat Mirafiori, Fiat 125 Special, itd.
Ako je vreme da zamenite određeni auto delo na svom Fiat automobilu, imate mogućnost narudžbine i ugradnje rezervnog dela kod servisera, opciju slanja na željenu adresu kurirskom službom ili ličnog preuzimanja. Delovi za Fiat mogu se nabaviti u prodavnicama auto delova, na auto otpadima i kod srevisera. Distribucija delova se vrši na veliko i na malo.

Kategorije Fiat auto delova

Kod nas na tržištu postoji širok izbor delova svih cena i kvaliteta. Mogu se naći delovi za Fiat Punto, Fiat Stilo delovi, delovi za Fiat Marea, kao i za druga Fiat vozila iz svih navedenih kategorija:
 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cene Fiat auto delova

Pri kupovini delova za svoj Fiat automobil morate voditi računa o poreklu i ceni pojednog auto dela. Kineske kompanije nude problematičan kvalitet delova po niskim cenama koji potrošače može da zavara, stoga automobilski stručnjaci uvek savetuju da se opredelite za skuplje, ali i kvalitetnije originalne nove ili polovne auto delove.
Cena malog servisa za Fiat Punto (zamena svih filtera i ulja) u proseku iznosi od 11000 do 17000 dinara. Neki serviseri će u ovu cenu uključiti i garanciju, stoga se i o tome uvek treba podrobno raspitati.
Obaveštenost o stanju automobila, redovni servisi i provere predstavljaju glavne faktore u očuvanju bezbednosti u saobraćaju i udobnosti u svakom vozilu.
 
 
 

Iskustva i komentari posetilaca

Miroslav Jagnjic
Ukoliko su vam potrebni kvalitetni auto delovi za Fiat, onda u svakom slucaju treba da posetite NPS auto delove. To je mesto koje mozete posetiti tokom radnog vremena i licno se uveriti u kvalitet.
Milen Jovanovic
Kako sada zaista stvar stoje ovo su auto delovi koji moraju pre ili kasnije da sigurno dodju do izrazaja. Neke druge stvari u tom kontekstu sigurno ne bi trebalod a budu previse vazne.
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, tesko da od ovih delova po svemu sudeci moze da postoji nesto bolje.
Filip Milutinovic
Ukoliko pricamo realno, ovo su naravno i vise nego dobri delovi bez kojih se kako god da okrenete ne moze.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, naravno da su ovi auto edlovi sigurno nesto sto je vise nego kvalitetno.
Mihajlo Nastasovic
Po pravilu, sto se tice ovih auto delova, kvalitet je ono sto je definitivno i vise nego vazno i bitno. Sve druge stvari su po meni sa druge strane samo gubljenje vremena.
Simona Vucinic
Po meni je sto se tice ovih auto delova kvalitet sigurno nesto sto ce pre ili kasnije da dodje do izrazaja. Sve drugo je po meni daleko manje vazno i bitno.
Todor Markovic
Pre svega, slobodno mogu da kazem da Fiat nije vozilo za svakoga. To je jedna surova realnost.
Marta Dencevic
kako god da okrenete, ovo su posebni auto delovi u ciji kvalitet zaista ne treba da nesto puno sumnjate.
Janko Zivanovic
Moje je licno misljenje sto se tice ovih auto delova da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Ljubinka Sreckovic
Iz mog licnog iskustva mogu slobodno da kazemd a meni licno Fiat bez nekih vecih problema vrsi posao. To je naravno surova realnost i neki standard na koji se vecina ljuid u nasoj zemlji oslanja.
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, Fiat je poznat po veoma kvalitetnim auto delovima. Sve po pitanju ostalih stvari treba da pokusate da pronadjet na nekom bas proverenom mestu.
Nikolina Pantelic
Fiat je po pravilu poznat po delovima koji nisu bas nekog kvaliteta ali zato imaju i vise nego jake cene.
Ivan Stojanovic
Po pitanju delova za Fiat mogu samo da kazem da su delovi losi ali da sa druge strane nisu ni nesto puno skupi.
Jana Stankovic
Po pitanju auto delova ua ovaj tip vozila, mogu samo da kazem da treba da posetite radnju Auto Line BMW. To je radnja koja se bavi primarno prodajom delova za BMW, medjutim u svojoj ponudi ima i nesto malo Fiat programa. Cene su naravno, kao i na svim mestma.
Biljana Brankovic
Po pitanju kvalitetnih auto delova za Fiat, ubedljvo je najbolje resnej da posetite Nacional Auto i sigurno se necete pokajati.
Marko Petrovic
Fiat je veoma poznat po kvalitetim auto delovima i zbog toga je potrebo da se po ovom pitanju orijentisete iskljucivo na kvalitet u koji mozete da imate puno poverenje.
Dusan Markovic
Ukoliko su vam potrebni kvalitetni auto delovi za Fiat, onda u svakom slucaju treba da posetite NPS auto delove. To je mesto koje mozete posetiti tokom radnog vremena i licno se uveriti u kvalitet.
Stojance Ristovski
Fiatovim vozilima su nasi putevi preplavljeni. Medjutim to ne govori nesto puno o kvalutetu. Pre se moze reci da govori o tome da se realtivno lako mogu pronaci auto delovi za ovaj tip vozila.