Dotrajala, neispravna ili havarisana vozila mogu biti opasni učesnici u saobraćaju. Svaki vozač je dužan da svoje vozilo redovno održava, povremeno popravlja i po potrebi menja delove na svom automobilu. Samo savesnom brigom o svom omiljenom Fiat automobilu osiguravate sebi i svima oko sebe udobnost u vožnji i bezbednost na ulici. Važno je da vlasnici automobila budu dobro informisani o stanju svog vozila, stoga automobilski stručnjaci predlažu redovno proveravanje servisne knjižice vozila, kao i povremeno obraćanje kvalifikovanom serviseru.

Nabavka i ugradnja delova za Fiat

Uvoznici i distributeri auto delova u prodavnice i auto otpade na našem tržištu dopremaju auto delove nekih od najpoznatijih svetskih proizvođača delova. U njhovoj obimnoj ponudi zastupljeni su i auto delovi za Fiat vozila. Potrošačima se nude delovi različitih cena i kvaliteta: OEM delovi (delovi za prvu ugradnju), originalni italijanski rezervni delovi, zamenski i polovni delovi različitih svetskih brendova. 

U svim spomenutim kategorijama kvaliteta, potrošači se mogu odlučiti za auto delove koji odgovaraju njihovom omiljenom Fiat automobilu: delovi za Fiat Punto, delovi za Fiat Grande Punto, delovi za Fiat Stilo, delovi za Fiat Marea, delovi za Fiat Brava, delovi za Fiat Bravo, delovi za Fiat 500L, Fiat Idea delovi, Fiat Croma delovi, Fiat Doblo, Fiat Sedici delovi, delovi za Fiat Panda, Fiat Regata, Fiat Uno, Fiat Mirafiori, Fiat 125 Special, itd.

Ako je vreme da zamenite određeni auto delo na svom Fiat automobilu, imate mogućnost narudžbine i ugradnje rezervnog dela kod servisera, opciju slanja na željenu adresu kurirskom službom ili ličnog preuzimanja. Delovi za Fiat mogu se nabaviti u prodavnicama auto delova, na auto otpadima i kod srevisera. Distribucija delova se vrši na veliko i na malo.

Kategorije Fiat auto delova

Kod nas na tržištu postoji širok izbor delova svih cena i kvaliteta. Mogu se naći delovi za Fiat Punto, Fiat Stilo delovi, delovi za Fiat Marea, kao i za druga Fiat vozila iz svih navedenih kategorija:

 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cene Fiat auto delova

Pri kupovini delova za svoj Fiat automobil morate voditi računa o poreklu i ceni pojednog auto dela. Kineske kompanije nude problematičan kvalitet delova po niskim cenama koji potrošače može da zavara, stoga automobilski stručnjaci uvek savetuju da se opredelite za skuplje, ali i kvalitetnije originalne nove ili polovne auto delove.

Cena malog servisa za Fiat Punto (zamena svih filtera i ulja) u proseku iznosi od 11000 do 17000 dinara. Neki serviseri će u ovu cenu uključiti i garanciju, stoga se i o tome uvek treba podrobno raspitati.

Obaveštenost o stanju automobila, redovni servisi i provere predstavljaju glavne faktore u očuvanju bezbednosti u saobraćaju i udobnosti u svakom vozilu.

 

 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto delovi za Fiat
Pitaj firme

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač

Akcija -% 240 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + skriveni prekidač - 240 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm

Akcija -% 299 Din.
Šapa System (igla - klin) + OBD zaštita + alarm - 299 evra! Alarmni sistemi Šapa System!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

19.10.2018
Miroslav Jagnjic

Ukoliko su vam potrebni kvalitetni auto delovi za Fiat, onda u svakom slucaju treba da posetite NPS auto delove. To je mesto koje mozete posetiti tokom radnog vremena i licno se uveriti u kvalitet.

11.09.2017
Milen Jovanovic

Kako sada zaista stvar stoje ovo su auto delovi koji moraju pre ili kasnije da sigurno dodju do izrazaja. Neke druge stvari u tom kontekstu sigurno ne bi trebalod a budu previse vazne.

18.05.2017
Jovana Milinkovic

Koliko mi se samo cini, tesko da od ovih delova po svemu sudeci moze da postoji nesto bolje.

05.05.2017
Filip Milutinovic

Ukoliko pricamo realno, ovo su naravno i vise nego dobri delovi bez kojih se kako god da okrenete ne moze.

21.04.2017
Lea Stankovic

Koliko mi se samo cini, naravno da su ovi auto edlovi sigurno nesto sto je vise nego kvalitetno.

07.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Po pravilu, sto se tice ovih auto delova, kvalitet je ono sto je definitivno i vise nego vazno i bitno. Sve druge stvari su po meni sa druge strane samo gubljenje vremena.

23.03.2017
Simona Vucinic

Po meni je sto se tice ovih auto delova kvalitet sigurno nesto sto ce pre ili kasnije da dodje do izrazaja. Sve drugo je po meni daleko manje vazno i bitno.

09.03.2017
Todor Markovic

Pre svega, slobodno mogu da kazem da Fiat nije vozilo za svakoga. To je jedna surova realnost.

04.03.2017
Marta Dencevic

kako god da okrenete, ovo su posebni auto delovi u ciji kvalitet zaista ne treba da nesto puno sumnjate.

14.02.2017
Janko Zivanovic

Moje je licno misljenje sto se tice ovih auto delova da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Iz mog licnog iskustva mogu slobodno da kazemd a meni licno Fiat bez nekih vecih problema vrsi posao. To je naravno surova realnost i neki standard na koji se vecina ljuid u nasoj zemlji oslanja.

18.01.2017
Petar Jankovic

Koliko mi se samo cini, Fiat je poznat po veoma kvalitetnim auto delovima. Sve po pitanju ostalih stvari treba da pokusate da pronadjet na nekom bas proverenom mestu.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Fiat je po pravilu poznat po delovima koji nisu bas nekog kvaliteta ali zato imaju i vise nego jake cene.

12.12.2016
Ivan Stojanovic

Po pitanju delova za Fiat mogu samo da kazem da su delovi losi ali da sa druge strane nisu ni nesto puno skupi.

25.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju auto delova ua ovaj tip vozila, mogu samo da kazem da treba da posetite radnju Auto Line BMW. To je radnja koja se bavi primarno prodajom delova za BMW, medjutim u svojoj ponudi ima i nesto malo Fiat programa. Cene su naravno, kao i na svim mestma.

07.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitanju kvalitetnih auto delova za Fiat, ubedljvo je najbolje resnej da posetite Nacional Auto i sigurno se necete pokajati.

16.09.2016
Marko Petrovic

Fiat je veoma poznat po kvalitetim auto delovima i zbog toga je potrebo da se po ovom pitanju orijentisete iskljucivo na kvalitet u koji mozete da imate puno poverenje.

15.08.2016
Dusan Markovic

Ukoliko su vam potrebni kvalitetni auto delovi za Fiat, onda u svakom slucaju treba da posetite NPS auto delove. To je mesto koje mozete posetiti tokom radnog vremena i licno se uveriti u kvalitet.

13.07.2016
Stojance Ristovski

Fiatovim vozilima su nasi putevi preplavljeni. Medjutim to ne govori nesto puno o kvalutetu. Pre se moze reci da govori o tome da se realtivno lako mogu pronaci auto delovi za ovaj tip vozila.