Auto delovi Autology

  • 2
5.00 | 5 ocena

O nama - AUTO DELOVI AUTOLOGY

Auto delovi Autology je najveća domaća prodavnica specijalizovana za prodaju auto delova za sve tipove evropskih i japanskih vozila. Sa željom da Vam obezbedimo jednostavnije, kvalitetnije i jeftinije održavanje vozila, u našoj ponudi nalazi se preko 90.000 artikala najpoznatijih evropskih i svetskih proizvođača.

Sve na jednom mestu

Zahvaljujući najnovijem računarskom softveru kojim je opremljena naša on-line prodavnica, u mogućnosti smo da za kratko vreme pronađemo najbolje cene auto delova za Vas i izvršimo dostavu u kratkom periodu. Bilo da vozite Mercedes, Volkswagen, Mazdu, Audi, BMW, Fiat Opel, Tojotu, Citroen, Peugeot, Renault, Hondu ili neki od ređih marki automobila, uveravamo Vas da ćete kod nas uvek naći potrebne rezervne delove.

Imamo izuzetno povoljne cene u svim kvalitetnim kategorijama delova: motorna grupa, trap, kočnice, elektrika, hladnjaci, karoserija, potrošni materijal, filteri, ulja i maziva... Naša proširena ponuda obuhvata i niz usluga u vezi ekonomičnosti korišćenja i održavanja Vašeg vozila, kao i savetovanje prilikom kupovine ili prodaje polovnih delova. Pored toga, obezbeđujemo Vam i besplatne savete i telefonsku podršku svakog radnog dana od 09-17h.

Sigurnost

Pored najpovoljnijih cena i velikog izbor delova, glavna prednost koju nudimo je jasna deklaracija i vrhunski kvalitet delova iz naše ponude. Uvek ćemo naglasiti sve detalje o kvalitetu delova koje kupujete, a omogućavamo i povraćaj kupljenih delova, bez obrazloženja, u roku od 14 dana od kupovine i saobraznost delova (garanciju) u roku do dve godine (u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača). Pored same nabavke auto delova, Autology pruža i usluge ugradnje delova, kao i održavanje vozila, u našim servisima u većim gradovima u Srbiji i po najpovoljnijim cenama za skoro sve modele automobila.

Kvalitet i cena

Auto delovi Autology su jasno deklarisani i pored svakog artikla možete pronaći oznaku kvaliteta. Kod nas možete pronaći OE, OEM i aftermarket delove najpoznatijih svetskih brendova i to po cenama koje su znatno niže nego u drugim prodavnicama auto delova ili servisima. Kroz napredu pretragu u našoj online prodavnici, možete uporediti više mogućnosti i odabrati ono što Vam najviše odgovara. Takođe, naš obučen i dobro pripremljen tim pružiće Vam svu neophodnu pomoć oko izbora adekvatnih delova za Vaš automobil.

Asortiman i isporuka

U najvećoj prodavnici auto delova u Srbiji očekuju Vas rezervni delovi za sve tipove evropskih i japanskih marki automobila koji su dostupni u tri kategorije: najjeftiniji, najbolji odnos cena kvalitet i premijum brendovi. Ako se rezervni deo koji Vam je potreban ne nalazi na našem tržištu, obezbeđujemo brz uvoz delova iz magacina širom Evrope i Azije, sa rokom isporuke od 3 do 15 dana. Naša kancelarija se nalazi u Beogradu, ali se isporuka delova vrši putem kurirske službe na teritoriji cele Srbije brzo, povoljno i efikasno. Poručene auto delove dobićete u roku od par dana, najčešće danas za sutra. Za sve narudžbine preko interneta veće od 5.000 dinara, isporuka je BESPLATNA.

Auto delovi Autology, Vajara Živojina Lukića 9, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

04.06.2018 09:06
Nebojsa Milacic

za Mazda 2 DY, 2006 ,1.6 ,JMZND2WPJN6Y31130, prednji branik i nosaci branika , levi far i levi blatobran krilo

28.03.2017 12:02
Ilija Radovic

Pored najpovoljnijih cena i velikog izbor delova,glavna prednost koju nude je jasna deklaracija i vrhunski kvalitet delova iz njihove ponude.Uvek ce naglasiti sve detalje o kvalitetu delova koje kupujete.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto delovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto delovi Autology
  • auto delovi autology,
  • auto delovi autology radno vreme,
  • auto delovi autology