Akupunktura Vitalis doktor Vesna Marinković Mičić

5.0 | 2 ocena
Ulica: Kralja Milutina 35/ll
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Akupunktura Vitalis doktor Vesna Marinković Mičić
Telefon: 011/
www.vitaliscentar.com

O nama

ALTERNATIVNA MEDICINA - VITALIS

Specijalistička ordinacija alternativne medicine "Vitalis" smeštena je u ulici Kralja Milutina broj 35, na Slaviji u samom centru Beograda. Kao prva privatna doktorska praksa za alternativnu i modernu medicinu i estetiku na našim prostorima, težimo ka tome da nešto drugačijim pristupom doprinesemo očuvanju zdravstvenog stanja naših pacijenata.

Budući da savremena medicina nije uvek u mogućnosti da pruži potpuni odgovor i rešenje za brojne zdravstvene tegobe, javlja se potreba za alternativnim oblicima lečenja. Više od 5000 godina, kineska medicina koristi akupunkturu i akupresuru za uspostavljanje optimalnog zdravstvenog stanja ljudskog organizma.

Efikasnost alternativne medicine u lečenju najrazličitijih zdravstvenih problema, kvalifikovala ju je među najpopularnije oblike terapije. Naša ordinacija okrenuta je ka pronalaženju sve efikasnijih metoda za izlečenje svojih pacijenata. Nastojimo da poštujemo našu poslovnu strategiju i uz inovativne tehnike koje imaju za cilj ozdravljenje pacijenta, pronađemo najbolji način za lečenje brojnih bolesti.

Elektroakupunktura je inovativni način lečenja koji se zasniva na principima tradicionalne akupunkture, sa razlikom što se stimulacija akupunkturnih tačaka vrši uz pomoć električne energije. Tačno određena jačina i amplituda električne energije imaju za cilj uspostavljanje balansa sa zdravstvenim stanjem pacijenata.

Prilikom elektroakupunkture kombinuju se dve vrste stimulacije, jedna sa ubodnom stimulacijom i jedna bez uboda. Metoda elektroakupunkture je u velikoj prednosti nad ostalim metodama stimulacije akupunkturnih tačaka za određene dijagnoze, uz mogućnost podešavanja jačine stimulacije prema potrebi. Svoju primenu elektroakupunktura ima i kod mnogih hroničnih bolesti.

Direktna moksibustija je metoda stimulacije akupunkturnih tačaka uz pomoć povišene temperature I specijalne lekovite trave “mokse”. Upotreba moksa vune, koja ima sposobnost za zagreva i uklanja smetnje u meridijanima eliminišući hladnoću i vlagu, deluje blagotvorno na kompletan organizam kod hroničnih bolesti dece, starijih osoba, asteničnih i rekovalescentnih osoba.

Postoje dve vrste moksibustije - direktna i inidirektna u zavisnosti od problema sa kojim se pacijenti suočavaju.

Potpuno nov pristup lečenju brojnih bolesti dala je magnetoterapija. Metoda koja nema neželjenih posledica i efekata, predstavlja primenu enerije elektromagnetnog polja u terapiji različitih oboljenja. Primena magnetoterapije u terapeustke stvrhe prisutna je više od 3000 godina, što govori u prilog efikasnosti iste na kompletan ljudski organizam.

Magnetoterapija, elektroakupunktura, moksibustija i akupresura.
Alternativna medicina u službi Vašeg zdravlja.

Ordinacija alternativne medicine "Vitalis" Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Masaže Bali Detox, Skadarska 9, Stari grad, Beograd
  Ashtanga Yoga Beograd, Dečanska 11, Stari grad, Beograd
  Flaska - specijalna flasa za vodu, Ilije Garasanina 8, ulaz lll, Palilula, Beograd
  Alternativna medicina Grand Revital, Knez Miletina 41, Stari grad, Beograd
  Udruženje Reiki Srbije, Katanićeva 7, Vračar, Beograd
  Azeco Suplementi, Maršala Birjuzova 48, Stari grad, Beograd
  Holistički studio Vivaton, Višegradska 12, I sp.st.10, Savski venac, Beograd
  HOLISTIČKI SALON DETELINA - TRETMANI BAHOVIM KAPIMA, Dragoslava Jovanovića 11/1 sprat, Stari grad, Beograd
  Karuna Reiki Centar, Zeleni Venac 11, Savski venac, Beograd
  Nataša Reiki Master, Durmitorska 4a, Savski venac, Beograd