Dodaj firmu

Reiki masaza HOLISTIČKI SALON DETELINA

Holistički salon Detelina je Vaša oaza zdravlja u samom srcu Beograda. U svetlom i prijatnom ambijentu našeg centra kombinuju se različite holističke tehnike i metode sa ciljem da se doprinese poboljšanju stanja ljudskog organizma
Pročitaj više

Dragoslava Jovanovića 11/1 sprat
Stari grad, Beograd

Bojana studio za maderoterapiju

Salon za maderoterapiju nalazi se u Zemunu. Specijalne oklagije i tehnika ključ su u oslobažanju od celulita i viška tečnosti.
Pročitaj više

Karađorđeva 17
Zemun, Beograd

Sana beauty & nutrition

Sana Beauty nutrition kozmetički salon nalazi se na Savskom vencu. Tretmani lica, masaže i tretmani tela, usluge nutricionista dovešće vaše telo i lice do savršenstva.
Pročitaj više

Durmitorska 17/2
Savski venac, Beograd

Masaža - Spa & Beauty Eden

Salon za masaže, negu i lepotu Eden ima čitav tim visokobučenih teraputa koji će Vam pružiti istinsko zadovoljstvo i preko potrebno isceljenje na mnogo načina.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 23
Stari grad, Beograd

Centar za masaže Relax club

Relax Club predstavlja tim profesionalnih terapeuta okupljenih sa ciljem da Vam omoguće da poboljšate svoje zdravlje i postignete preko potreban mir.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 73/6
Novi Beograd, Beograd

Centar za masažu Tiha Klub

Ideja Centra za masažu Tiha Klub je da damama pruži mesto gde će se osećati bolje nego kod kuće, da zaborave na vreme, obaveze i probleme, da opuste dušu, razbistre um i pokrenu životnu energiju. U prijatnom ambijentu Tiha Kluba, damama nudimo usluge masaže, treninga, savet nutricioniste i poseban program za naše drage trudnice
Pročitaj više

Kapetan Mišina 5a
Stari grad, Beograd

Holistički studio Vivaton

Osetite sve blagodeti magičnog biljnog ekstrakta Vivaton koji je od sada dostupan u holističkom studiju VIVATON. Ovaj potpuno prirodni ekstrakt u sebi sadrži 207 komponenti koje obezbeđuju sve što je neophodno za pravilan i zdrav rad organizma.
Pročitaj više

Višegradska 12, I sp.st.10
Savski venac, Beograd

Naziv reiki masaza potiče iz japanskog jezika i označava univerzalnu životnu energiju koja teče oko nas i u nama. Reiki predstavlja sposobnost kanalisanja univerzalne životne energije, oslobađa stresa i povoljno utiče na psihičko i fizičko zdravlje. Ova metoda je priznata od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i radi se kao dopunska terapija u nekim domovima zdravlja.

Ova energetska metoda čiji su koreni u Japanu ima za cilj da pokrene energiju ljudskog organizma i tako podstakne na oporavak i samoizlečenje. Ova masaža je pouzdan lek protiv štetnih posledica koje umor i stres ostavljaju na organizam.

Reiki masaža iskustva

Reiki je ona životna energija koja nas održava vilatnim i stabilnim. Svaki sistem neprestano razmenjuje energiju sa svojom okolinom. Život i jeste neprestana razmena energije.

Reiki predstavlja sposobnost kanalisanja univerzalne životne energije, a reikijem se takođe naziva i oblik i metoda prenošenja i primene ove sposobnosti.

Reiki bud ii ojačava sve ono što već postoji u nama kao osnova. Proces se pokreće tako žto se polažu ruke uz uverenje da životna energija teče kroz ljude. Ukoiko osoba koja je na tretmanu ima nisku životnu energiju, odnosno ako je osoba podložna stresu i bolestima, reiki joj može pomoći da se to promeni. Ukoliko se radi o osobi koja poseduje visoku životnu energiju, osoba se oseća zdravije i srećnije.  

Viže energije automatski znači više zdravlja, više uspeha, više zadovoljstva,  više ljubavi i više sreće. Reiki daje energiju i leči telo, odnosno otklanja bol i smanjuje stres.

Reiki masaža ima veoma dobar uticaj na:

  • Lečenje rana
  • Snižavanje krvnog pritiska
  • Smanjuje stres
  • Otklanja bol
  • Anksioznost
  • Nesanicu
  • Umor

Tokom prenošenja energije, reiki primalac treba da mirno sedi ili leži i da bude iznutra otvoren za nova iskustva. Reiki masaža i nije masaža u klasičnom smislu reči. Tretman taje od oko 45 minuta do sat vremena. Broj tretmana se ponavlja u skladu sa time koliko je potrebno da se osoba koja dolazi na terapije oslobodi stresa i uspostavi energetsku ravnotežu u organizmu. 

Klijent leži, obučen, na stolu za masažu. Prvo na leđima, a zatim u drugom delu na stomaku. Terapeut postavlja ruke neposredno iznad energetskih tačaka na telu osobe koja je na tretmanu, ali ga ne dodiruje direktno.

Počinje se od glave, pa se ruke polako pomeraju iznad celog tela. Na svekoj energetskoj tački terapeut se zadržava po nekoliko miuta.

Tokom sesije klijent se oseća opušteno i obuzima ga osećaj uspavanosti,  a na mestima na telu iznad kojih se nalaze ruke terapeuta oseća se toplota. To dovodi do toga da se klijent maksimalno opusti id a se otkloni bol i stres.

Za optimalne rezultate potrebno je u proseku oko pet tretmana. U dogovoru sa terapeutom nakon prvog viđenja ustanovićete koji je to broj tretmana za vas.

Tretman se preporučuje apsolutno svima, osim osobama sa ugrađenim pejsmejkerom. Reiki povoljno utiče kako na odrasle, tako in a decu. Možete ga primenjivati in a kućnim ljubimcima.

Reiki masaža cena

Cene reiki tretmana se najčešće kreću između 2 000 i 3 500 dinara.

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za reiki masažu predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane