Salon za dušu

5.0 | 3 ocena
Ulica: Strumička 66
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Salon za dušu
Telefon: 011/
Mobilni: 064/

O nama

SALON ZA DUŠU

Salon za dušu nalazi se na Voždovcu i pravo je mesto za sve one koji žele da nauče kako da budu srećni i zadovoljni, da steknu samopouzdanje i sigurnost. U prijatnom ambijentu našeg salona možete se opustiti uz manuelnu masažu, uživati u čarima slane sobe i relaksirati kompletan organizam pomoću masažnih stolica. Takođe, nudimo izradu svih vrsta horoskopa (natalni, mesečni, godišnji, uporedni, karmički, tranzitni itd.).

Ukoliko želite da otkrijete kako da odaberete pravog partnera, vratite telu energiju ili pronađete dobro plaćen posao koji Vam pruža kompletno zadovoljstvo, Salon za dušu je prava adresa za Vas. Metode koje koristimo u našem radu su: fiziognomika, kristaloterapija, vođena meditacija, afirmacije.

Fiziognomika je određivanje bolesti i karakternih osobina preko crta lica i celog tela. Ova praksa ima dugu istoriju u istočnim i zapadnim civilizacijama, a prvi koji su počeli da je koriste su stari Kinezi. U Evropi teorijsko objašnjenje ovog fenomena dao je Aristotel. On je svoja saznanja temeljio na starim kineskim spisima, jer u vezu dovodi duh i telo i njihovo zajedničko dejstvo.

Uz pomoć fiziognomike možete pouzdano otkriti sudbinu na osnovu crta Vašeg lica na kome se vidi ceo jedan život. Sedam osnovnih oblasti fiziognomike su: lice, kosa, oči, obrve, nos, uši i usne. Na osnovu jedne crte, bore, oblika oka ili uha neke osobe može se utvrditi ko je, kakav je, šta misli i oseća, šta planira, šta od njega možete da očekujete.

Kristaloterapija je poznata ljudima više od pet hiljada godina, a najstariji zapisi potiču iz Indije i Kine. Do današnjeg dana se u samoisceljivanju kristalima nije ništa značajno promenilo. Tehnika kristaloterapije podrazumeva polaganje minerala, kristala i poludragog kamenja na ili oko sebe, u cilju indukovanja duboke relaksacije, oslobađanja bola i stresa, kao i uravnoteživanja fizičkog i nevidljivih suptilnih tela.

U ovu svrhu kristali se mogu koristiti pojedinačno ili u specifičnim kristalnim šemama. Kristali se mogu smeštati na mesto bola, na meridijane, akupresurne tačke ili energetske centre, čakre. Od kristala se najčešće koriste kvarc, odnosno gorski kristal, ametist, roze kvarc, crni turmalin, citrin, crveni jaspis, ametist itd. Značajnu ulogu u terapiji ima i delikatna kombinacija zvuka, boja i kristala.

Kristaloterapija uspešno se koristi za:

 • balansiranje leve i desne hemisfere
 • isceljenje – uspešno izlečenje ciste na jajnicima 99%
 • opuštanje organizma
 • poboljšanje koncentracije
 • vraćanje samopouzdanja

Tokom trajanja kristaloterapije izgovaraju se motivacioni i afirmacioni tekstovi koji pospešuju efekat terapije.

Radno vreme:

sreda – ponedeljak od 10-18h
utorak neradan dan

Potrebno je zakazivanje!

Salon za dušu, Strumička 66, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ilija Radovic
  23.12.2016 06:53

  Ukoliko zelite da otkrijete kako da odaberete pravog partnera,vratite telu energiju ili pronađete dobro placen posao koji vam pruza kompletno zadovoljstvo,salon za dusu je prava adresa za vas.Metode koje koriste u svom radu su fiziognomika, kristaloterapija,vodjena meditacija,afirmacije.

  Firme u blizini

  Ashtanga Yoga Beograd, Dečanska 11, Stari grad, Beograd
  Akupunktura Vitalis doktor Vesna Marinković Mičić, Kralja Milutina 35/ll, Vračar, Beograd
  Flaska - specijalna flasa za vodu, Ilije Garasanina 8, ulaz lll, Palilula, Beograd
  Udruženje Reiki Srbije, Katanićeva 7, Vračar, Beograd
  Holistički studio Vivaton, Višegradska 12, I sp.st.10, Savski venac, Beograd
  Rekonekcija Holistički centar Polje, Milića Rakića 17, Zvezdara, Beograd
  HOLISTIČKI SALON DETELINA - TRETMANI BAHOVIM KAPIMA, Dragoslava Jovanovića 11/1 sprat, Stari grad, Beograd
  Nataša Reiki Master, Durmitorska 4a, Savski venac, Beograd
  Bahove kapi - Bojana Sekulić, Petra Bajalovica 1, Zvezdara, Beograd
  Aloe vera - buducnost, Baštovanska 56a, Voždovac, Beograd