O nama - PSIHOBATA


Regresija u prošle živote je jedna od najpoznatijih terapeutskih metoda koja omogućava povratak u prošlost u cilju otkrivanja uzroka problema koji nas muči u sadašnjosti. Zahvaljujući regresoterapiji možemo da shvatimo zašto smo odabrali određeni život i koja je naša svrha u njemu, ali i da otkrijemo smisao sadašnjih životnih situacija, kao i razloge ponavljanja određenih događaja i problematičnih odnosa.

Hipnotičkom regresijom su se bavili još psihoanalitičari sa početka 20. veka, kao što su Frojd i Jung. Najpoznatije ime u ovoj oblasti danas je Majkl Njutn, svetski priznat hipnoterapeut koji je poznat po svojoj tehnici duhovne regresije kojom se subjekti u hipnotičkom transu odvode u duhovni svet, u vreme između života i smrti.

Metoda regresije pruža efikasnu pomoć kod emocionalnih, mentalnih, fizičkih i duhovnih zaostataka iz prošlih života, a koji utiču na iskustva u sadašnjem životu. Vraćanjem na određeni događaj iz prošlosti koji je uzrokovao današnji problem, omogućava se razrešenje tih trauma i njihovih zaostataka. Na taj način moguće je ublažiti ili potpuno otkloniti sve konflikte iz sadašnjeg života ponovnim sagledavanjem događa iz drugog ugla.

Ukoliko ne želite da iskusite trans, regresija je moguća i bez njega. U tom slučaju, Vaš terapeut će zauzeti poziciju detektiva i kroz pažljivo vođeni razgovor pomaže Vam da dođete do novih saznanja o sebi. Na taj način jasno možete sagledati probleme ili neka životna iskustva koja su bila ključna, a Vi ste ih možda ignorisali.

Osim otkrivanja uzroka problema, metoda regresije oživljava i neke divne zaboravljene osećaje – trenutke ponosa, ljubavi, spokoja... To su svi oni trenuci koji su nedovoljno važni da ih mozak zapamti, ali izuzetno prijatni i korisni za naše saznanje.

Ako želite da saznate više o sebi ili rešite neke od svojih problema, Psihobata je tu za Vas. Sve terapije vodi Aleksandar Janković, dipl. psiholog, hipnoterapeut, Nlp Master. Nakon diplomiranja na Filozofskom fakultetu na odseku za Psihologiju, završio je edukaciju iz Hipnoterapije na Omni Hypnosis Training Centar of Slovenia (OHTC of Slovenia). Time je postao član američkog saveza za hipnoterapiju (National board of hypnosis) i stekao stručno zvanje „Board Certified Hypnotist“.

Interesovanje za hipnozu pokazao je još kao dečak, a prva osoba koju je hipnotisao bio je njegov brat. Ovo jedinstveno iskustvo koje je doživeo sa samo 10 godina, usmerilo je njegov život na strastveno izučavanje psihologije i hipnoterapije. Takođe, završio je edukacije Nlp Instituta u Beogradu za nivo NLP Master.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10-20h
subota od 10-14h
nedelja neradna

Psihobata, Karpoševa 89a, Banovo brdo, Čukarica, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Alternativna medicina
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Psihobata
  • Psihobata,
  • Psihobata Beograd,
  • Psihoterapija Čukarica,
  • Psihoterapeut Banovo brdo,
  • Hipnoterapeut Banovo brdo,
  • Hipnoza,
  • Psihobata radno vreme