Slobodan Tešić - lečenje steriliteta prirodnim putem

4.9 | 15 ocena
Ulica: Zdravka Jovanovića 79
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Slobodan Tešić - lečenje steriliteta prirodnim putem
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.radost-radjanja.com

O nama

PRIRODOM PROTIV STERILITETA

E-mail: radostradjanja@yahoo.com

„Ljudski je i uzvišeno tražiti izlaz iz beznađa i to sopstvenom snagom i voljom, a uz Božiju pomoć i pomoć naših lekovitih biljaka i pčelinjih proizvoda u situaciji sam da Vam tu moć učinim pristupačnom“

Slobodan Tešić

O Slobodanu Tešiću

Slobodan Tešić, rođen je 1947. godine u Beogradu, na padinama Košutnjaka. Detinjstvo je proveo okružen beskrajnim zelenim poljima i neprohodnim šumama, kada se i javila njegova ljubav prema prirodi i njenim lepotama. Odrastao je fasciniran pčelama, golubovima, konjima i rađanju svakog novog života. Za razliku od svojih drugara znao je da uživa u žuborenju potoka, cvrkutu ptica i svakom novom danu koji se javljao na horizontu. Posvećujući se prirodi primetio je da su ga vrlo privlačile priče o isceljenju uz pomoć melema od trava i lekovitih biljaka. Upijajući širom otvorenih očiju svaku reč o tome, posebno se zainteresovao za slučajeve žena koje nisu mogle da imaju decu.

Tada naravno još kao dete nije ni sanjao da će upravo to biti njegov poziv. U godinama koje su usledile otkrio je neprocenjivu vrednost pčela i njihovih proizvoda, sa posebnim akcentom na matičnu mleč. Stari pčelar i travar, prijatelj porodice poveo ga je u ovaj skriveni svet i uputio u tajne prirode. Nakon dugogodišnjeg učenja i rada uspeo je da stvori prirodne preparate koji predstavljaju kombinaciju lekovitih biljaka i pčelinjeg meda u borbi protiv bračnog steriliteta.

Svojim znanjem i iskustvom omogućio je ogromnom broju parova da postanu roditelji i uživaju u svakom osmehu svog deteta. Njegova misija je da prenese ljubav koju oseća prema svakom živom biću, na parove koji se spremaju da postanu roditelji i samim tim stvori pogodno tlo za porodicu u kojoj vlada harmonija. Više od 4 decenije posvetio je radu u borbi protiv steriliteta, koji u današnje vreme uzima sve veće razmere.

Desetine hiljada bračnih parova koji su se uverili u efikasnost terapije Slobodana Tešića i više od 5000 beba koje su zahvaljujući njemu došle na svet, govore u prilog dobroti, posvećenosti i saosećanju sa problemom koji sve češće razara porodice. Terapije Naši preci su od davnina koristili pčelinje proizvode kao terapiju za različite vrste oboljenja. Terapija koju Slobodan Tešić fitoterapeut i biolog prepisuje parovima koji ne mogu da imaju dece, sastoji se od krunskih vrsta lekovitog bilja i pčelinjih proizvoda. Lekovito bilje koje se upotrebljava poreklom je sa Anda, Urala i našeg prostora. Kada je reč o pčelinjim proizvodima koriste se najkvalitetnije vrste meda, matičnog mleča, propolisa i polenovog praha. Apsolutno svi sastojci koji ulaze u sastav terapije su ispitani u registrovanim laboratorijama što Vam garantuje za bezbednost pri upotrebi istih. Za njega ovo nije posao već svetinja u koju je uložio ceo svoj život u potrazi sa prirodnim načinima da se podstakne najprirodniji čin-rađanje novog života.

Pre određivanja terapije Slodoban Tešić pre svega obavlja razgovor sa bračnim parom i na osnovu postavljene dijagnoze lekara spravlja terapiju za svaki pojedinačan slučaj. Isključivo na ovaj način moguće je otkloniti uzročnike koji su doveli do steriliteta. Savremeno doba u kom živimo, ubrzan tempo života, konstantan stres, nervoza, nepravilna ishrana, svakodnevni problemi, zagađenja u vazduhu, vodi i hrani, dovode do toga da pojedinac jednostavno ne uspeva da uživa u blagodetima prirode. Samim tim dolazi do pojave steriliteta kod sve većeg broja žena i muškaraca, što predstavlja neprijatelja broj jedan u današnjem svetu. Najčešći uzroci steriliteta kod žena: - mehaničke preperke u genitalnim organima

 • neprohodnost jajovoda, priraslice u jajovodima, ciste na jajnicima, miomi
 • hormonski poremećaj
 • amenoreja – izostanak ciklusa
 • anvulatorni ciklus – izostanak ovulacije
 • policistični jajnici
 • prisustvo bakterija, virusa i drugih patogenih mikroorganizama
 • endrometioza Najčešće dijagnoze kod muškaraca: - oligostenospermija
 • nekrospermia
 • azospermija – totalna nepokretljivost spermatozoida
 • psihosomatski faktor – neizmerna želja za potomstvom Terapija koju prepisuje Slobodan Tešić koristi se 3 meseca, tokom kojih se konstantno prati tok i dejstvo iste.

Za Slobodana Tešića psihosiomatski faktor je glavni problem zbog kog ne dolazi do začeća. On zahvaljujući prirodi i velikoj želji da pomaže drugima, ostvaruje sjajne rezultate, ali smatra da svako za sebe mora da pronađe svoj duševni mir i da bude psihički spreman za rađanje života. Osvestiti majčinski instikt je jedino što je važno, a to može samo svaki pojedinac za sebe, koji se nađe u ovoj vrsti problema.

U želji da svako ko ga poseti ostvari veliku porodicu i što više dece, blagostanja i sreće, Slobodan Tešić pre same primene terapije ističe da je najvažnije pripremiti telo da izdrži i održi trudnoću od početka do kraja, raditi na psihičkom miru i stabilnosti kako pojedinca, majke koja nosi plod, tako i para koji se zajedno nosi sa ovakvom vrstom problema.

Svojim najvećim uspehom Slobodan Tešić smatra veliki broj dece koja su zahvaljujući njegovoj terapiji došla na svet i usrećila svoje roditelje. Dečiji plač koji se posle terapije Slobodana tešića začuo u mnogim domovima, kako će Vam potvrditi presrećni roditelji iste dece, najlepši je zvuk koji su ikada imali prilike da čuju. Napominjemo da sama terapija ima i širu primenu u vantelesnoj oplodnji, kao dobra priprema organizma za prihvatanje embriona. Putem ove terapije povećavaju se šanse za dobijanjem potomstva u izuzetnom broju slučajeva.

Ovo je posebno važno za one parove kod kojih je vantelesna oplodnja jedina opcija. Isto tako ova terapija pomaže i u održanju trudnoće, gde nije problem samo začeće već sam tok trudnoće, koji prati veliki broj miseda i spontanih pobačaja. Terapija se naime priprema za svaki pojedinačan slučaj sa ciljem da organizam prihvati i zadrži plod. Na posebnom mestu nalazi se terapija za održavanje trudnoće tokom svih devet meseci. Prilikom ove terapije Slobodan Tešić svim parovima savetuje i da se pridržavaju svega onog čime savremena medicina raspolaže kada je u pitanju praćenje pravilnog razvijanja ploda. Detaljnije informacije možete potražiti na sajtu:
www.radost-radjanja.com

Lečenje steriliteta kod žena i muškaraca, putem prirode.

Amenoreja, anvulatorni ciklus, miomi, oligostenospermija, nekrospermija i azospermija.

Iskoristite blagodeti koje nam dolaze iz prirode.

Radost rađanja, Slobodan Tešić

Nudimo i:

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Akupunktura Vitalis doktor Vesna Marinković Mičić, Kralja Milutina 35/ll, Vračar, Beograd
  Alternativna medicina Dietfood, Kneza Viseslava 134/12, Čukarica, Beograd
  Re-Genesis, Vidikovacki venac 85/57, Rakovica, Beograd
  Udruženje Reiki Srbije, Katanićeva 7, Vračar, Beograd
  Salon za dušu, Strumička 66, Voždovac, Beograd
  Holistički studio Vivaton, Višegradska 12, I sp.st.10, Savski venac, Beograd
  Specijalistička internistička ordinacija Kvant Medic, Požeška 58/9, Čukarica, Beograd
  Psihobata, Karpoševa 89a, Čukarica, Beograd
  Nataša Reiki Master, Durmitorska 4a, Savski venac, Beograd
  Aloe vera - buducnost, Baštovanska 56a, Voždovac, Beograd