Re-Genesis

4.7 | 3 ocena
Ulica: Vidikovacki venac 85/57
Grad: Beograd
Opština: Rakovica
Re-Genesis
Mobilni: 061/

O nama

ORDINACIJA INTEGRATIVNE MEDICINE – CENTAR ZA SAMOISCELJENJE “RE-GENESIS”


Smisao i cilj postojanja i delovanja Centra za samoisceljenje “Re-Genesis” jeste tretiranje svih narušavanja harmonične celovitosti ljudskog bića u cilju podsticanja i održavanja stanja samoisceljenja. Na osnovu naših teoretskih postavki (koje su izložene u našim knjigama i u drugim autorskim tekstovima), kao i opštecivilizacijskih tekovina, kreirali smo naš originalni Program isceljenja “Re-Genesis”, čija je primena tokom višedecenijskog praktičnog iskustva, dokazala i svakodnevno dokazuje njegovu veliku delotvornost.
Program isceljenja “Re-Genesis” u celini, njegovi delovi (Program za Telo, Program za Dušu i Program integracije svesti) posebno, kao i svi tretmani pojedinačno, imaju za cilj podsticanje, postizanje i održavanje prirodnog stanja samoisceljenja.
Jer, svako isceljenje jeste samnoisceljenje.

Ukoliko želite da budete zdravi, pokretljivi i mladi, centar za samoisceljenje “Re-Genesis” je prava adresa za Vas. Delatnost našeg centra se odvija u tri glavne oblasti:

 • Psihofiziološka rehabilitacija – radimo tretmane i konsultacije u skladu sa našim programom
 • Edukacija – vršimo obuke i edukacije koji imaju za cilj osposobljavanje zainteresovanih za praktičnu primenu našeg programa isceljenja, odnosno za praktikovanje naših terapijskih tretmana
 • Integracija ljudske svesti – vršimo obuke koje imaju za cilj postizanje stanja Integrativne svesti, što znači da je to drugim rečima u stvari Program Integracije ljudske svesti.


Program isceljenja “Re-Genesis” je dizajniran na osnovu teoretskih postavki izloženih u našim knjigama “Dodir duha”, “Ljudsko biće” i “Re-Genesis” i drugih naših tekstova i video prezentacija, kao i na osnovu višedecenijskog praktičnog isceliteljskog iskustva. Naš program isceljenja u celini, svaka njegova komponenta posebno i svaki tretman pojedinačno, imaju za cilj postizanje optimalne harmonizacije ljudskog bića u cilju podsticanja, postizanja i održavanja prirodnog stanja samoisceljenja.

U sklopu našeg Programa isceljenja “Re-Genesis” razradili smo:

-Program za Ljudsko Telo
● Masažni tretman “Dodir života”
● Kreativna ishrana
● Integralno kretanje (Artrokinesis - optimalna pokretljivost zglobova)

-Program za Ljudsku Dušu
● Disanje “Dah života”
● Manu-presura “Dodir duše”
● Vitoterapija “Ritam duše”

-Program za Ljudski Duh - Program Integracije ljudske svesti
● Meditacija (individualne i grupne obuke)
● Samospoznaja (individualne i grupne obuke)
● Samosvest (individualne i grupne obuke)
● Program samokontrole i samopomoći (individualne i grupne obuke)
● Intenzivni vikend programi (grupne obuke)
● Namenski programi za ciljne grupe (individualne i grupne obuke)
● Program za menadžere (individualne i grupne obuke)
● Program za sportiste (individualne i grupne obuke)

Ljudsko telo je svojevrsna matrica celokupnog ljudskog bića i na njemu se ispoljavaju svi problemi, narušenja, dishramonije i sl. koji su postojali ili postoje ne samo na nivou tela, nego i na emocionalnom, pa i na duhovnom planu. Zbog toga, uvek polazimo od tela.

PROGRAM ZA TELO: Početni tretman za telo predstavlja Relax masažni tretman „Dodir života“. Tokom 90 minuta koliko traje ovaj tretman, tretira se celo telo i postiže se blagotvorni, blagoprijatni i relaksirajući efekat.

Centralni tretman za telo predstavlja naš Isceliteljski masažni tretman „Dodir života“. To je tretman koji traje oko dva sata i tokom koga se detaljno obrađuje celo telo. U toku tog tretmana se lociraju i rešavaju razni funkcionalni problemi u vezi sa pokretljivošću, kao i sa celokupnim funkcionisanjem ljudskog organizma. U sklopu tog tretmana posebno se tretira limfni sistem, refleksogene zone (glava, uši, šake i stopala), kao i koštano zglobni sistem specifičnim delovanjem na periost, mišiće, tetive, fasciju, ligamente i zglobove. Naš tretman je vrlo efikasan u rešavanju raznih ograničenja i sputavanja koja postoje u lokomotornom sistemu, kako preventivno, tako i u procesu rehabilitacije, nakon ozbiljnih trauma ili postoperativnih zahvata. Tu spadaju neuralgije, mijalgije, fibro mijalgije, osteohodroze, artroze, reume itd, a doprinosi se značajno i prilikom ozbiljnih sistemskih poremećaja i bolesnih stanja organizma.

U sklopu Programa Kreativne ishrane, dajemo savete o kreativnoj ishrani koji su zasnovani na našim osnovnim principima i specifično prilagođeni svakom subjektu. U tom sklopu preporučujemo i veoma delotvorni program bionutrida i suplemenata ishrani koji doprinose da ljudsko biće bude uvek u stanju harmoničnog Samoisceljenja. Naš program ishrane veoma efikasno deluje kako preventivno, tako i u slučaju rehabilitacije ili tokom procesa isceljenja i samoisceljenja.

Program Integralnog Kretanja sadrži savete o kretanju koji su prilagođeni individualnim potrebama i specifičnostima. U sklopu tog Programa, a u cilju tretiranja problema sa kretanjem, razradili smo specifični Program pokretljivosti zglobova – Artrokinesis. To je sistem vežbi i pokreta koji se rade samostalno ili/i uz pomoć obučenog terapeuta. U sinergiji sa našim masažama i drugim tretmanima, Artrokinesis postiže i održava optimalnu pokretljivost i funkcionalnost našeg mišićno-skeletno-zglobnog sistema, odnosno našeg organizma.

PROGRAM ZA DUŠU: U skladu sa našim učenjem, ljudska duša predstavlja „dah života“ - sfera vitalnosti koja omogućava i održava funkcionisanje našeg tela kao organizam. Harmonično funkcionisanje naše Vitalne energije je osnovni preduslov za naš harmoničan emocionalni život, jer naše emocije i te kako utiču na našu vitalnost. Sa druge strane, svaki poremećaj naše vitalnosti se neminovno negativno odražava na funkcionisanje našeg organizma, pa i na našu svest, ili na naš Duhovni život.

Osnova za pravilno funkcionisanje našeg tela i naše duše je pravilno disanje. Zahvaljujući našim savetima i tehnikama disanja koje se baziraju kako na savremenim saznanjima nauke i medicine, tako i na drevnim tradicijama i učenjima, ostvarićete pravilno funkcionisanje organizma i zaštiti se od svih postojećih i potencijalnih poremećaja i bolesti.

Naš manu-presurni tretman je svojevrsna kreativna sinteza savremenih naučnih dostignuća sa drevnim istočnim učenjima i tehnikama, što ga čini visoko delotvornim u rešavanju problema sa funkcionisanjem mišićno-skeletno-zglobnog, nervnog, hormonalnog i limfnog sistema. Tretman se vrši specijalnim i specifičnim pokretima pomoću prstiju, šake i lakta, kojima se vrši pritiskanje i gnječenje na pojedine vitalne tačke i delove tela. Zbog toga smo smatrali da je adekvatniji naziv za ovu terapiju manupresura nego akupresura, tokom koje se koriste pretežno samo prsti.

Kao centralni tretman za ljudsku dušu, dizajnirali smo naš specijalni Tretman vitalnom energijom „Re-Genesis“, koji predstavlja kreativnu sintezu naših tretmana „Dodir duše“ i „Ritam duše“.

Sinergični tretman „Dodir duha“ je kompleksan tretman koji predstavlja svojevrsnu sinergičnu sintezu naših tretmana za telo (masaže) i naših tretmana za dušu (manupresura i vitoterapija). Međutim, tretman „Dodir duha“ predstavlja mnogo više od svega toga. U sklopu istog, primenjuje se specijalno tretiranje kičme, kao i svih zglobova na telu (mišići, tetive, ligamenti, fascija, bursa i hrskavica). Isto tako se vrši i specijalni tretman manje pokretnih i takozvanih nepokretnih (sraslih) delova skeletnog sistema: grudni koš, kosti lobanje, zona atlasa, karlične kosti i karlična kičma. Pravilna primena tretmana „Dodir duha“ uz primenu naših programa disanja, ishrane i kretanja, nesumljivo dovodi do potpune harmonizacije sfera ljudskog tela i ljudske duše i stimuliše integraciju Ljudskog duha u organizam. A to predstavlja adekvatnu pripremu za primenu Programa Integracije ljudske svesti.

DUHOVNI RAZVOJ - INTEGRACIJA LJUDSKE SVESTI: Kruna celokupnog Programa isceljenja „Re-Genesis“ predstavlja naš Program Integracije ljudske svesti.
Sfere ispoljavanja ljudskog bića su telo, duša i duh. Ljudsko biće treba da bude u harmoniji sa sobom, kao i sa spoljnom sredinom, jer u tom slučaju čovek je u stanju celovitosti, odnosno u stanju Samoisceljenja. U stanju samoisceljenja optimalno funkcioniše moć regeneracije. Ukoliko je ta harmonija narušena, zavisno od stepena tog narušavanja, ili od stepena disharmonije, vitalnost ljudskog bića je u manjoj ili većoj meri poremećena. A takvi poremećaji se odražavaju u sferi tela, odnosno na nivou našeg organizma kao stanja narušenog zdravlja.

Savremeni čovek nije svestan sebe samog, svoje kompleksnosti, nije svestan svojih mogućnosti i potencijala. To je iz razloga što je njegova svest raslojena, dezintegrisana. Takvo stanje proizvodi naš savremeni način života i svakodnevna stvarnost. Naša stvarnost dezintegriše našu svest. Da bi ispoljili našu kreativnost, moramo biti svesni sebe, svoje univerzalne i unikatne kompleksnosti, svojih sfera ispoljavanja. Moramo biti u stanju celovitosti, što pretpostavlja stanje Samoisceljenja. To znači da naša svest mora biti u harmoničnom, Integrisanom stanju.

Integracija ljudske svesti znači postizanje stanja samosvesti. Stanje samosvesti je svest o sebi kao kompleksno Samosvesno, Savesno i Kreativno biće koje postoji u sinergičnoj kreativnoj interakciji sa njegovim okolnim prostorom (životnom sredinom). Naš program Duhovnog razvoja (Program integracije ljudske svesti) sadrži detaljno razrađene i praktično primenljive metode, oruđa i uputstva primenom kojih se praktično postiže i održava takva integracija. Praktičnu primenu ovog programa u velikoj meri olakšava naša metodologija Interaktivne autosugestije.

PREGLEDI I KONSULTACIJE SU BESPLATNI!

Naš Program se praktikuje u Centru za samoisceljenje „Re-Genesis“, u Beogradu. Za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona ili posetiti naš sajt:
Tel: 011/ 23 39 554
011/ 407 12 55

Mob: 061/164 98 36

Web: www.samoiscelenje.com
YouTube kanal: Jordan Kostadinov – Re-Genesis

Radno vreme:
svaki dan od 09-21h
neophodno prethodno zakazivanje termina

Ordinacija integrativne medicine – Centar za samoisceljenje „Re-Genesis“, Vidikovački venac 85/57

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Lazar Ristic
  31.03.2017 11:37

  Njihov program isceljenja u celini,svaka njegova komponenta posebno i svaki tretman pojedinacno,imaju za cilj postizanje optimalne harmonizacije ljudskog bica u cilju podsticanja,postizanja i odrzavanja prirodnog stanja samoisceljenja.

  Firme u blizini

  Akupunktura Vitalis doktor Vesna Marinković Mičić, Kralja Milutina 35/ll, Vračar, Beograd
  Slobodan Tešić - lečenje steriliteta prirodnim putem, Zdravka Jovanovića 79, Čukarica, Beograd
  Alternativna medicina Dietfood, Kneza Viseslava 134/12, Čukarica, Beograd
  Udruženje Reiki Srbije, Katanićeva 7, Vračar, Beograd
  Salon za dušu, Strumička 66, Voždovac, Beograd
  Holistički studio Vivaton, Višegradska 12, I sp.st.10, Savski venac, Beograd
  Specijalistička internistička ordinacija Kvant Medic, Požeška 58/9, Čukarica, Beograd
  Psihobata, Karpoševa 89a, Čukarica, Beograd
  Nataša Reiki Master, Durmitorska 4a, Savski venac, Beograd
  Aloe vera - buducnost, Baštovanska 56a, Voždovac, Beograd