Bioenergija Centar zdravlja Izvor

5.0 | 2 ocena
Ulica: Vikend naselje Morak 1, Stojnik, 11233 Ralja
Grad: Beograd
Bioenergija Centar zdravlja Izvor
Telefon: 011/
Mobilni: 063/

O nama

Centar zdravlja Izvor pronaći ćete na oko 45km od centra Beograda, u blizini Sopota, smešten između Avale i Kosmaja. Vikend naselje Morak 1, na granici mesta Stojnik i Babe je naša preciznija adresa. U potrazi za lekovitim mestima u našoj zemlji, gde netaknuta priroda ima isceliteljsku moć, pronašli smo malu oazu zelenila savršenu za podizanje našeg Centra.

Centar zdravlja Izvor je idealno mesto za sve one koji žele da svom telu pomognu da povrati zdravlje i vitalnost, kao i za one koji žele da deluju preventivno. Okružen čistim planinskim vazduhom, naš Centar zdravlja, može da Vam omogući ponovno spajanje sa prirodom i okretanje zdravom načinu života.

Naš ugostiteljski objekat pansionskog tipa, namenjen je svima onima koji žele da svoje zdravlje podignu na viši nivo i otklone negativne uticaje koji svakodnevno utiču na njihov organizam. Budući da moderno doba sa sobom donosi veliku dozu stresa, nervoze, nelagodnosti i problema, optimalno zdravlje ljudi biva iz dana u dan sve više ugroženo različitim faktorima.

ENERGOTERAPIJA obuhvata metode poput kristaloterapije, reiki terapije, piramidalne terapije i bioenergije, i predstavlja način odnosno tehniku isceljenja uz pomoć univerzalne energije. MAGNETOTERAPIJA i lečenje elektro magnetnom energijom ima za cilj uspostavljane savršenog balansa Vašeg unutrašnjeg i spoljašnjeg bića.

Pozitivni rezultati sa kojima smo se susreli kada je u pitanju psihofizičko zdravlje naših korisika, govore u prilog blagotvornom delovanju okruženja u kom se naš Centar zdravlja nalazi. Cilj našeg Centra je prvenstveno ublažavanje negativnih posledica, kao i lečenje teških bolesti. Postupcima lečenja i oporavka u našem centru nastojimo da podignemo kvalitet Vašeg zivota na zadovoljavajući nivo i pomognemo u očuvanju Vašeg zdravlja.

Kada je u pitanju lečenje teških bolesti, naš Centar zdravlja Izvor svojim korisnicima pruža neophodnu pomoć i podršku, koja im je i više nego potrebna kako bi prebrodili tešku situaciju u kojoj se nalaze. Negativni uticaji koji mogu da naškode Vašem zdravlju, eliminisani su iz neposrednog okruženja našeg centra, što ga čini preporučljivim osobama koje su bile podvrgnute hemo ili zračnoj terapiji.

Ukoliko se radi o zdravim osobama, iste su dobrodošle u naš centar, prvenstveno iz razloga što Vam nudimo specijalne programe za pročišćavanje organizma u cilju zaštite Vašeg zdravlja. Složićete se sa nama da je postojanje jednog ovakvog objekta u savremenom dobu u kom živimo i više nego korisno za prevenciju različitih oboljenja.

Želimo da napomenemo da naš Centar zdravlja Izvor nije bolničkog tipa, već da predstavlja mesto na kom možete da iskoritite lekovite moći prirode, kako biste se osećali snažnije i zdravije.

Posetite nas i uverite se u blagodeti koje Vam priroda može pružiti.

Centar zdravlja Izvor - bioenergija.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milka Veselinovic
  17.01.2015 02:44

  Postovani , Vec duze vreme razmisljam kako cu jednog dana da dodjem do Vas ... A danas sam resila da Vam se obratim za informaciju o boravku kod Vas Nedelju - dve ... , ... Koliko kosta teretman i boraviste ?Gde se tacno nalazitei koliko km. od stanice Beograda ? Imam problem stitne z. . bronhis i td...Hvala Vam unapred za odgovor i VEILKI pozdrav za Vas i vas tim

  Firme u blizini

  Slobodan Tešić - lečenje steriliteta prirodnim putem, Zdravka Jovanovića 79, Čukarica, Beograd
  Alternativna medicina Dietfood, Kneza Viseslava 134/12, Čukarica, Beograd
  Profesionalni terapeut i kouč Bisera R, Braće Radovanovića 24, Kaludjerica, Zvezdara, Beograd
  Re-Genesis, Vidikovacki venac 85/57, Rakovica, Beograd
  Salon za dušu, Strumička 66, Voždovac, Beograd
  Rekonekcija Holistički centar Polje, Milića Rakića 17, Zvezdara, Beograd
  Specijalistička internistička ordinacija Kvant Medic, Požeška 58/9, Čukarica, Beograd
  Psihobata, Karpoševa 89a, Čukarica, Beograd
  Bahove kapi - Bojana Sekulić, Petra Bajalovica 1, Zvezdara, Beograd
  Aloe vera - buducnost, Baštovanska 56a, Voždovac, Beograd