Aloe vera - buducnost

5.0 | 1 ocena
Ulica: Baštovanska 56a
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Aloe vera - buducnost
Mobilni: 064/

O nama

ALOE VERA – BUDUĆNOST

Ponosni smo što možemo da Vam predstavimo jedinstvene proizvode na tržištu, na bazi moćne biljke pod nazivom Aloe Barbadensis Miller koja ima izvanredna svojstva koja deluju blagotvorno i umirujuće na Vašu kožu, organizam i psihu. Benefiti ove biljke su ogromni. Ona se već uveliko koristi u proizvodnji preparata za negu lica i tela, smirivanju opekotina, otklanjanje stresa, gubitku suvišnih kilograma i jačanju imuniteta i kao dopuna ishrani.

U prilici smo da Vam predstavimo fenomenalne proizvode iz naše linije:
Forever Aloe Berry nectar- Ovaj osvežavajući napitak preporučuje se osobama koje pate od anemije, ili se stalno osećaju umorno i bez energije. Preporučuje se i ljudima koji imaju problema sa bešikom, urinarnim sistemom. Zahvaljujući moćnim sastojcima u ovom soku, koji je prava energetska bomba i inekcija zdravlja. Glavni sastojak ovog napitka je Aloe Vera gel uz dodatak severnoameričke brusnice i jabuke.

Forever Kids multivitamini za imunitet dece: pojačava imunitet Vašeg deteta. U pakovanju su multivitamini za žvakanje koje će Vaša deca obožavati. Prijatnog su ukusa, koji je prilagođen dečijim potrebama. Sadrže sve vitamine i minerale potrebne za pravilan rast i razvoj Vašeg deteta. Gvožđe je novi dodatak koji se nalazi u sastavu Forever kids-a i jedan je od najvažnijih komponenti, a njegov nedostatak može uticati na razvoj mnogobrojnih bolesti i lošeg imunološkog stanja. Preporučena doza je 4 tablete zadecu stariju od 4 godine, za decu od 2 do 4 godine, preporučena doza je 2 tablete dnevno.

Forever freedom: Napitak na bazi Aloa Vere i materija koje održavaju Vaše zglobove zdravim i pokretljivim. Napitak je odličan za sve one koji pate od bolova u zglobovima. Glavni sastojci ovog napitka, odličnog ukusa sa aromom soka od pomoranže, su glukozamin-sulfat i hondroitin-sulfat, ova dva elementa u sebi imaju prirodna svojstva koja poboljšavaju rad hrskavice i čine je pokretljivom i elastičnom. Sumpor je još jedan sastojak koji je neophodan za zdravo funkcionisanje zglobova, a udružen sa ostalim sastojcima donosi fantastične rezultate. Preporučuje se starijim osobama, koje godinama prirodno gube ove supstance u telu, pa upotrebom Forever freedom napitka možete ostati vitalni do duboke starosti.

Clean 9 ultra chocolate: Jedinstevni paket koji je koncipiran tako da uz upotrebu svih proizvoda u paketu, zajedničkim delovanjem izbacuje toksine iz organizma. Dovoljno je samo devet dana, da se potpuno regenerišete, da povećate nivo vaše energije, da izbacite sve otrovne materije iz vašeg tela i da se osećate neuporedivo bolje i vitalnije.

Sadržaj paketa Clean 9 Ultra Chocolate:

 • 2 kom. Forever Aloe Vera Gel (15)
 • 1 kom. Forever Lite Ultra Chocolate (471) – 15 porcija
 • 1 kom. Clean 9 Inner pack (474) sadrži:
 • – Forever Fiber – 9 kesica
 • – Forever Garcinia Plus – 54 gel kapsule u blister pakovanju
 • – Forever Therm Therm – 18 tableta u blister pakovanju
 • + Global šejker
 • + FIT krojački metar
 • + Priručnik Clean 9

Aloe Vera Shield stick: Prirodni preparat koji pruža najboilju i naprirodniju zaštitu Vašoj koži, bez štetnih sastojaka koji se nalaze u stikovima drugih proizvođača. Zahvaljujući Aloe Veri koja je u sastavu ovog preparata, Vaša koža će duže ostati sveža, bez neprijatnih mirisa i ostavljanja tragova na odeći.

Aloe sun screen: Prirodni preparat koji Vas štiti od sunčevih zraka, istovremeno neguje Vašu kožu i čini je mlađom i zategnutijom. Aloe Vera sun screen sa faktorom 30 odbija sunčeve zrake.

Adresa: Baštovanska 56a, Voždovac, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Slobodan Tešić - lečenje steriliteta prirodnim putem, Zdravka Jovanovića 79, Čukarica, Beograd
  Alternativna medicina Dietfood, Kneza Viseslava 134/12, Čukarica, Beograd
  Re-Genesis, Vidikovacki venac 85/57, Rakovica, Beograd
  Udruženje Reiki Srbije, Katanićeva 7, Vračar, Beograd
  Salon za dušu, Strumička 66, Voždovac, Beograd
  Holistički studio Vivaton, Višegradska 12, I sp.st.10, Savski venac, Beograd
  Rekonekcija Holistički centar Polje, Milića Rakića 17, Zvezdara, Beograd
  Specijalistička internistička ordinacija Kvant Medic, Požeška 58/9, Čukarica, Beograd
  Nataša Reiki Master, Durmitorska 4a, Savski venac, Beograd
  Bahove kapi - Bojana Sekulić, Petra Bajalovica 1, Zvezdara, Beograd