Alternativna medicina Dietfood

5.0 | 7 ocena
Ulica: Kneza Viseslava 134/12
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Alternativna medicina Dietfood
Telefon: 011/
Mobilni: 062/
www.svejeizljecivo.com

O nama

DIETETSKI SUPLEMENTI DIETFOOD

Dijetetski suplementi DIETFOOD mogu postati Vaš glavni saveznik u prevenciji i borbi protiv različitih, pa čak i najtežih bolesti. Polazeći od stava “SVE JE IZLEČIVO”, firma “DietFood” d.o.o. nudi registrovane i kvalitetne dijetetske suplemente koji su prošli detaljna ispitivanja na VMA, u Gradskom zavodu za javno zdravlje i na Farmaceutskom fakultetu, gde su dobili deklaraciju. Nakon uspešnih testiranja dijetetski suplementi firme DietFood su registrovani (upisani u Bazu podataka) Ministarstva zdravlja republike Srbije.

Doista je SVE IZLEČIVO, samo je lečenje pitanje volje i spremnosti na odricanje. Lečenje nije uzimanje lekova, pa čak ni dijetetskih suplemenata, već pre svega, spremnost na odricanje od loših životnih navika, a posebno loših navika u ishrani. Istina je da ništa ne može da zameni ujednačenu i kvalitetnu ishranu, ali postoje elementi koje ne unosimo u dovoljnoj količini u organizam i zato je neophodan njihov unos u vidu dijetetskih suplemenata.

Kao prvi i najvažniji suplement iz naše ponude izdvaja se NATRIJUM ASKROBAT – najkvalitetniji oblik vitamina C, a posebno njegov LIPOSOMALNI oblik! To je kombinacija Na askorbata, izvornog suncekretovog lecitina iz uljare iv ode pročišćene reverzibilnom osmozom. Ne sadrži nikakav konzervans što mu umanjuje komercijalnu vrednost ali je zato NAJEFIKASNIJI LIPOSOMALNI vitamin C na svetu. Podiže iskoristivost Na askorbata sa oko 20% na preko 95%. Ovaj vitamin je najjači antioksidans i antistresor koji pospešuje rad čitavog organizma, a posebno se preporučuje u terapiji RAKA. Redovnim unosom većih količina, dolazi do potpune obnove organizma preko obnove kolagena. Obnavljaju se arterije, blokira ateroskleroza, pomaže u sprečavanju srčanih udara i istovremeno pomaže da se spreči moždani udar.

Osim toga, LIPOSOMALNI NATRIJUM ASKORBAT ima vodeću ulogu u otklanjanju hroničnih i akutnih infekcija, u vrlo kratkom period podiže gvožđe i sprečava anemiju, a oblik u prahu izuzetno pomaže da se creva redovno prazne, što je poznato kao osnova i početak zdravlja. Za sada jedini registrovani NATRIJUM ASKORBAT u prahu i LIPOSOMALNI NATRIJUM ASKORBAT u Srbiji su firme “DietFood” d.o.o.

Sakriven duboko u zemlji, čuveni mineral MAGNEZIJUM je dostupan jedino u vidu dijetetskih suplemenata a najbolji je u obliku HLORIDA HEKSAHIDRATA. Sudelujući u preko 300 enzimskih procesa u organizmu, MAGNEZIJUM HLORID HEKSAHIDRAT izuzetno pomaže u rešavanju svih kalcifikacija – vadi kalcijum iz mekih tkiva i vraća ga u kosti i zube. Upotrebom ovog minerala uspešno se rešava problem kalcifikata dojki, jajnika, prostate, zglobova (arthritis, reuma), mišića (grčevi) itd. Posebno se preporučuje kao dijetetski suplement u terapiji RAKA. Prvi pozitivan znak upotrene MgCl HEKSAHIDRATA je miran san, a poznati su slučajevi i skidanja sa antidepresiva upravo zahvaljujući primeni MAGNEZIJUM HLORIDA.

Kolika je vrednost magnezijum hlorida govori i činjenica da je u Egiptu, kao jednoj od retkih država u svetu koja u zemlji ima dosta magnezijuma, RAK nepoznata bolest. MAGNEZIJUM HLORID dokazano pomaže kod:

-srčanih oboljenja, aritmije i visokog krvnog pritiska

-poremećaja raspoloženja i depresije, poremećaja sna, nervne napetosti i anksioznosti

-prevencije migrene

-opstipacije, iako nije laksativ i ne uzrokuje “lenjost creva”

-u trudnoći i dojenju

Međutim, vrlo je važno obratiti pažnju prilikom kupovine MAGNEZIJUM HLORIDA, jer na našem tržištu postoje razni oblici tog minerala, od onog za posipanje puteva do Nigarija, od kojih ni jedan nije registrovan kao dijetetski suplement. Čak ni apoteke koje prodaju pakovanja od 33 grama, nemaju registraciju za Magenzijum hlorid. Za sada prvi i jedini registrovani MAGNEZIJUM HLORID HEKSAHIDRAT kao dijetetski suplement u Srbiji je onaj iz ponude firme DietFood.

Značajno mesto u našoj ponudi dijetetskih suplemenata zauzima KOLON ČISTAČ sa dodatkom Đumbira i Natrijum askorbata (Vitamina C) koji je nezaobilazan u terapiji RAKA, jer zamenjuje hidrokolon terapiju čišćenja debelog creva. Kod manjih dnevnih unosa reguliše u potpunosti rad debelog creva, aktivirajući korisne bakterije u njemu. Posebno naglašavamo da jednako reguliše kako OPSTIPACIJU (ZATVOR), tako i DIJAREJU (PROLIV), što predstavlja svojevrstan paradoks. Takođe, deluje kao izuzetan IMUNOSTIMULATOR i u mnogome pomaže kod IZBACIVANJA VIŠKA VODE iz organizma.

Posebna stavka je rešavanje prekomerne težine. Zahvaljujuć tome što KOLON ČISTAČ svoj volumen (zapreminu) dospećem u želudac i u dodiru sa vodom, povećava i do petnaest puta, prestaje potreba za prekomernim unosom hrane i upotreba KOLON ČISTAČA je najprirodniji način skidanja prekomerne težine

Svima koji imaju problem sa hemoroidima preporučujemo efikasno rešenje u vidu sredstva HEMOBALANCE, uz pomoć kojeg možete izbeći operaciju i kod teškog stanja hemoroida. Radi se o potpuno bezbolnom tretmanu, u vidu magnetskog sredstva, koji možete koristiti u privatnosti Vašeg doma. Za svega mesec dana, oslobodiće Vas svih neprijatnosti, a što je još važnije radi se o trajnom rešenju za probleme sa hemoroidima. Žene koje imaju problem sa HEMOROIDIMA NAKON POROĐAJA, primenom HEMOBALANSA mogu ih se uspešno rešiti za svega desetak dana.

Dijetetske suplemente “DietFood”moguće je naručiti telefonom ili e-mailom, a dostava se vrši na željenu adresu Post ekspresom, uz plaćanje pouzećem.

Ne dozvolite sebi da budete uskraćeni za adekvatno tretiranje problema sa kojim se suočavate. IMATE PRVO NA IZBOR kada je Vaše zdravlje u pitanju.

Dietetski suplementi DIET FOOD, Kneza Višeslava 134/12, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Akupunktura Vitalis doktor Vesna Marinković Mičić, Kralja Milutina 35/ll, Vračar, Beograd
  Slobodan Tešić - lečenje steriliteta prirodnim putem, Zdravka Jovanovića 79, Čukarica, Beograd
  Re-Genesis, Vidikovacki venac 85/57, Rakovica, Beograd
  Udruženje Reiki Srbije, Katanićeva 7, Vračar, Beograd
  Salon za dušu, Strumička 66, Voždovac, Beograd
  Holistički studio Vivaton, Višegradska 12, I sp.st.10, Savski venac, Beograd
  Specijalistička internistička ordinacija Kvant Medic, Požeška 58/9, Čukarica, Beograd
  Psihobata, Karpoševa 89a, Čukarica, Beograd
  Nataša Reiki Master, Durmitorska 4a, Savski venac, Beograd
  Aloe vera - buducnost, Baštovanska 56a, Voždovac, Beograd