Dodaj firmu

WC šolje Rubiline Enterijer

Rubiline Enterijer salon kupatilske opreme nalazi se u Beogradu. Ističe se kvalitetnom ponudom materijala za završne radove u građevinarstvu, keramičke pločice, sanitarije, slavine, mozaici, kade i drugih elemenata
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 402
Zvezdara, Beograd

Libar Home sanitarije za kupatilo

Libar Home sanitarije za kupatilo ispunjavaju visoke standarde kvaliteta i estetike, pri čemu su vrlo praktične za upotrebu. U naša tri izložbna salona očekuje Vas asortiman bez granica, bilo da su u pitanju umivaonici, vodokotlići, WC šolje i daske, kade i tuš kabine, bojleri
Pročitaj više

Bulevar JNA 178, Jajinci, Vitanovačka 18, Svetolika Rankovića 106, Mladenovac
Voždovac, Beograd

Noks NJ salon keramike

Noks NJ salon keramike na dve lokacije u Beogradu nudi najveći izbor keramike, sanitarija, bojlera, slavina, kupatilskog nameštaja i druge opreme za uređenje Vašeg kupatila. Ukoliko nemate sopstveni prevoz, vršimo besplatnu dostavu robe na teritoriji Beograda
Pročitaj više

Cara Dušana 236, Đuje i Dragoljuba 2v
Zemun, Beograd

Beogranit salon keramike

Pronađite sve za opremanje Vašeg kupatila na jednom mestu, posetite salon keramike Beogranit. Zahvaljujući direktnoj saradnji sa italijanskim fabrikama, možemo da ponudimo veliki izbor keramike i kupatilski nameštaj, po najpovoljnijim cenama u gradu
Pročitaj više

Vojvođanska 377a
Novi Beograd, Beograd

WC šolje Kerametal

Opremite Vaše kupatilo u skladu sa aktuelnim svetskim standardima, posetite salon keramike Kerametal u Beogradu. Pored matične robne marke, u našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor opreme, sanitarija, keramike i kupatilskog nameštaja domaćih i stranih proizvođača.
Pročitaj više

Smederevski put 39b
Zvezdara, Beograd

Oprema za kupatila Gold

Oprema za kupatila Gold na jednom mestu nudi sve što je potrebno za uređenje Vašeg kupatila. Bilo da su Vam potrebne sanitarije, bojleri, kupatilski nameštaj ili vodovodni materijal, posetite nas i izaberite visokokvalitetne proizvode po pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Majke Jugovića 16a
Zemun, Beograd

Salon keramike Metalelektro

Salon keramike Metalelektro na preko 300 m2 izložbenog i prodajnog prostora nudi širok asortiman keramike i proizvoda za opremanje kupatila.
Pročitaj više

Kružni put 7b, put za Leštane
Grocka, Beograd

Oprema za kupatilo Vismax Line

Vismax Line oprema za kupatila u Beogradu nudi Vam široku paletu proizvoda najpoznatijih brendova. U našem asortimanu možete pronaći veliki izbor baterija za kade i lavaboe, WC šolje i daske, a poseban akcenat stavljamo na kupatilski nameštaj
Pročitaj više

Majora Ilića 5
Palilula, Beograd

Hidro saan oprema za kupatilo

Firma "Hidro Saan" nalazi se na Čukaričkoj padini, u ulici Lazarevački Drum broj 17, u Beogradu. Postojimo i radimo od 2005. godine, kao firma koja se kvalitetom svojih proizvoda istakla u domenu svojih poslova.
Pročitaj više

Lazarevački drum 2. red 17
Čukarica, Beograd

Marbomil d.o.o. - oprema za kupatilo

«MBM» je domaći brend vodovodnog materijala i opreme za kupatila. Postojimo od 1990. godine. Naši proizvodi su kvalitetni, atestirani i u skladu sa propisima EU. U sklopu kompanije nalazi se prodajni salon.
Pročitaj više

Vojvođanska 370g
Surčin, Beograd

WC šolje su „gospodarice“ kupatila. Ona tim prostorom suvereno vlada, bez obzira što ne obavlja baš privlačan posao. Ali... njena „veličina“ ogleda se u njenoj neophodnosti za normalan život svake porodice.

Zbog toga, nije svejedno kakvu WC šolju imate, ili kakvu nameravate kupiti. Počevši od funkcionalnosti, preko dizajna, lakog održavanja – sve su to stavke koje morate imati u vidu kada birate novu WC šolju iz bogate ponude salona keramike. Ona mora da se lepo uklopi u enterijer vašeg kupatila, i da svi elementi koji se tu nalaze čine jednu lepo osmišljenu celinu.

Konzolna WC šolja

Ovo je WC šolja namenjena za sisteme sa ugradnim vodokotlićem. U poslednje vreme ugradni vodokotlići se sve više koriste zbog kvaliteta izrade, izgleda i utroška prostora. Proizvđači nude višegodišnje garancije, mogu da se popravljaju bez lupanja zida, a postoji i veliki izbor tastera za puštanje vode.

Monoblok WC šolja

Kod ovakve šolje, vodokotlić se nalazi u sklopu same WC šolje, čine jednu celinu. Postoje keramički i porcelanski monoblokovi, a možete odabrati monoblok sa odvodom u zid ili sa odvodom u pod.

WC šolje sa vodokotlićem

Klasične WC šolje sa vodokotlićem, na njih smo svi odavno navikli. Praktične su iz razloga jer su veoma dugotrajne, a ukoliko se neki deo u vašem vodokotliću pokvari, isti možete zameniti i WC šolja nastavlja da radi kao nova. Naravno, možete zameniti i ceo vodokotlić. 

Dečije WC šolje

Možda je noćna mora vašeg deteta da će upasti u vašu, za njega ogromnu WC šolju i da će onda neko nehotice da povuče vodu? Šalu na stranu, dečije WC šolje su zaista neophodnost, da bi vaši mališani sa zadovoljstvom koristili kupatilo i razvijali pravilne higijenske navike.

      

WC šolje koje su dizajnirane za decu, nemaju oštre ivice ili uglove. WC sedišta su dostupna u beloj, crvenoj, zelenoj boji... Sva sedišta imaju mini naslon i mala su u prečniku. Ergonomsko sedište takođe omogućava deci koja se navikavaju na nošu da se uhvate za držače sa leve i desne strane sedišta. 

WC daske

Neko nemaštovit bi rekao to je samo jedna obična daska. Ali, ni daske za WC šolju nisu što su nekada bile. One su sada izrađene od kvalitetnog materijala, modernog dizajna, praktične su, dugotrajne i lake za održavanje. Postoje u različitim bojama, čime vaše kupatilo dodatno dobija u smislu estetike, a takođe možete odabrati obične ili sporospuštajuće, takozvane, slowclose daske. 

WC šolje – cena:

Cene su u rasponu od 3380 dinara, sve do 1347 evra.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane