Dodaj firmu

WC šolje su „gospodarice“ kupatila. Ona tim prostorom suvereno vlada, bez obzira što ne obavlja baš privlačan posao. Ali... njena „veličina“ ogleda se u njenoj neophodnosti za normalan život svake porodice.

Zbog toga, nije svejedno kakvu WC šolju imate, ili kakvu nameravate kupiti. Počevši od funkcionalnosti, preko dizajna, lakog održavanja – sve su to stavke koje morate imati u vidu kada birate novu WC šolju iz bogate ponude salona keramike. Ona mora da se lepo uklopi u enterijer vašeg kupatila, i da svi elementi koji se tu nalaze čine jednu lepo osmišljenu celinu.

Konzolna WC šolja

Ovo je WC šolja namenjena za sisteme sa ugradnim vodokotlićem. U poslednje vreme ugradni vodokotlići se sve više koriste zbog kvaliteta izrade, izgleda i utroška prostora. Proizvđači nude višegodišnje garancije, mogu da se popravljaju bez lupanja zida, a postoji i veliki izbor tastera za puštanje vode.

Monoblok WC šolja

Kod ovakve šolje, vodokotlić se nalazi u sklopu same WC šolje, čine jednu celinu. Postoje keramički i porcelanski monoblokovi, a možete odabrati monoblok sa odvodom u zid ili sa odvodom u pod.

WC šolje sa vodokotlićem

Klasične WC šolje sa vodokotlićem, na njih smo svi odavno navikli. Praktične su iz razloga jer su veoma dugotrajne, a ukoliko se neki deo u vašem vodokotliću pokvari, isti možete zameniti i WC šolja nastavlja da radi kao nova. Naravno, možete zameniti i ceo vodokotlić. 

Dečije WC šolje

Možda je noćna mora vašeg deteta da će upasti u vašu, za njega ogromnu WC šolju i da će onda neko nehotice da povuče vodu? Šalu na stranu, dečije WC šolje su zaista neophodnost, da bi vaši mališani sa zadovoljstvom koristili kupatilo i razvijali pravilne higijenske navike.

      

WC šolje koje su dizajnirane za decu, nemaju oštre ivice ili uglove. WC sedišta su dostupna u beloj, crvenoj, zelenoj boji... Sva sedišta imaju mini naslon i mala su u prečniku. Ergonomsko sedište takođe omogućava deci koja se navikavaju na nošu da se uhvate za držače sa leve i desne strane sedišta. 

WC daske

Neko nemaštovit bi rekao to je samo jedna obična daska. Ali, ni daske za WC šolju nisu što su nekada bile. One su sada izrađene od kvalitetnog materijala, modernog dizajna, praktične su, dugotrajne i lake za održavanje. Postoje u različitim bojama, čime vaše kupatilo dodatno dobija u smislu estetike, a takođe možete odabrati obične ili sporospuštajuće, takozvane, slowclose daske. 

WC šolje – cena:

Cene su u rasponu od 3380 dinara, sve do 1347 evra.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Idi na vrh strane