O nama - OPREMA ZA KUPATILO VISMAX LINE


Salon Vismax Line je specijalizovana prodavnica kupatilske opreme širokog spektra koja će dati potpuno novi izgled Vašem kupatilu. U našoj ponudi nalazi se širok asortiman vodovodnog materijala, sanitarija, galanterije, a poseban akcenat stavljamo na kupatilski nameštaj, koji će se savršeno uklopiti u enterijer Vašeg kupatila.

Bilo da opremate novo kupatilo ili renovirate postojeće, proizvodi iz naše ponude predstavljaju Vaš najbolji izbor. Na jednom mestu možemo da Vam ponudimo najpoznatije brendove koji će svojim kvalitetom premašiti Vaša očekivanja: ROSAN, CAPO CASA, GROHE, GEBERIT i mnogi drugi.

Oprema za kupatilo Vismax Line nudi Vam širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta:

  • -vodovodni materijal
  • -baterije za kade i lavaboe
  • -WC šolje i daske
  • -kade
  • -lavaboi
  • -kupatilski nameštaj
  • -galanterija


Kvalitetan i dobro odabran kupatilski nameštaj je ono što svakom kupatilu daje poslednji i najlepši pečat. Salon Vismax Line nudi Vam veliki izbor nameštaja atraktivnog i modernog dizajna koji će zadovoljiti sve Vaše zahteve i savršeno se uklopiti uz druge sanitarije. Kod nas možete pronaći različite stilove, dezene i boje, a najteži deo posla biće da izaberete željeni model iz našeg širokog asortimana proizvoda.

Oprema za kupatilo Vismax Line iz svoje ponude izdvaja i veliki izbor sanitarija, kao što su lavaboi, kade, slavine, WC šolje i daske, koje će svojim savršenim izgledom i funkcionalnošću dati novi stil Vašem kupatilu. Osim vrhunskog kvaliteta proizvoda, naša glavna preporuka su i pristupačne cene.

Takođe, nudimo Vam veliki izbor sijalica, fluo lampi i cevi, kao i rasvete za Vaš prostor, vodećih proizvođača: ALING CONEL i METALKA MAJUR.

Vismax Line – sve za Vaše kupatilo na jednom mestu!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-20h
subota od 08-15h

Oprema za kupatilo Vismax Line, Majora Ilića 5, kod Palilulske pijace, Palilula, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

29.05.2018 11:50
Ana Jakovljevic

Veliki izbor kvalitetne opreme za kupatila marke Rosan i Geberit.Sve sto vam je potrebno mozete pronaci u Vismax line opremi za kupatilo.Odlicni su!

07.07.2016 06:28
Andrija Atanaskovic

Veliki izbor opreme marki Rosan i Geberit.Oprema za kupatilo Vismax Line nudi vam sirok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta vodovodni materijal,baterije za kade i lavaboe,wc solje i daske,kade,lavaboi,kupatilski namestaj,galanterija.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Oprema za kupatila
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Oprema za kupatilo Vismax Line
  • Oprema za kupatilo Vismax Line,
  • Oprema za kupatilo Vismax Line radno vreme,
  • Oprema za kupatilo Vismax Line kontakt telefon