Dodaj firmu

Baterije za sudopere Rubiline Enterijer

Rubiline Enterijer salon kupatilske opreme nalazi se u Beogradu. Ističe se kvalitetnom ponudom materijala za završne radove u građevinarstvu, keramičke pločice, sanitarije, slavine, mozaici, kade i drugih elemenata
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 402
Zvezdara, Beograd

Enterijer Centar sudopere, slavine, aspiratori

Enterijer centar nalazi se na Zvezdari i svojim kupcima nudi širok asortiman aspiratora, sudopera, slavina, ugradnih ploči i rerni raličitih proizvođača i boja
Pročitaj više

Šejkina 5
Zvezdara, Beograd

Libar Home keramika

Povoljna italijanska, španska i domaća keramika očekuje Vas u salonima keramike Libar Home. Na tri lokacije u gradu možete pronaći ekskluzivne kolekcije podnih i zidnih pločica u svim klasama za Vaše kupatilo, kuhinju, terasu
Pročitaj više

Bulevar JNA 178, Jajinci, Vitanovačka 18, Svetolika Rankovića 106, Mladenovac
Voždovac, Beograd

Noks NJ salon keramike

Noks NJ salon keramike na dve lokacije u Beogradu nudi najveći izbor keramike, sanitarija, bojlera, slavina, kupatilskog nameštaja i druge opreme za uređenje Vašeg kupatila. Ukoliko nemate sopstveni prevoz, vršimo besplatnu dostavu robe na teritoriji Beograda
Pročitaj više

Cara Dušana 236, Đuje i Dragoljuba 2v
Zemun, Beograd

Keramika Gold

Keramika Gold nalazi se u Batajnici i nudi sve za opremanje Vašeg kupatila na jednom mestu, po pristupačnim cenama. Pored najraznovrsnijeg izbora keramike, u našoj ponudi očekuje Vas i kupatilski nameštaj, sanitarije, baterije, kao i oprema za vodovod i grejanje.
Pročitaj više

Majke Jugovića 16a
Zemun, Beograd

Kuhinje Blagojev Naslednik

Skoro pola veka naša firma se bavi izradom namestaja. Izrada kuhinja po meri pretstavlja nas osnovni prodajni i proizvodni asortiman, ali naravno pored kuhinja izradjujemo i ostali namestaj po meri.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Kuhinje po meri DrvoStil

Nudimo Vam izradu kuhinjskih elemenata po meri, kao i nameštaj vrhunskog kvaliteta, modernog i klasičnog dizajna…
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 409
Zvezdara, Beograd

Oprema za kuhinje Vuk Inox

Firma Vuk Inox se bavi prodajom opreme za kuhinje, koju čine: sudopere, aspiratori, slavine, kuhinjski dozatori i jos mnogo toga
Pročitaj više

Antifašističke Borbe BB, lok.190, (buvljak)
Novi Beograd, Beograd

Toković CO

Bulevar Kralja Aleksandra 516; OTC Novi Beograd / lokal 4
Zvezdara, Beograd

TERMOKLIK vodovodni materijal i sanitarije

Termoklik u svom asortimanu poseduje kompletni program opreme za vidovodni materijal i sanitarije.
Pročitaj više

Lenkina 1, (Bivša Bulevar JNA 26b)
Voždovac, Beograd

Kako odabrati baterije za sudopere? Možda baš i ne volite da perete sudove, ali ako imate lepu sudoperu, kvalitetnu i modernog dizajna, sa sve atraktivnom slavinom, ko zna, možda promenite mišljenje? Šalu na stranu, pri opremanju kuhinje, moramo voditi računa o svim detaljima. 

Nikada ne znamo šta će nekom našem važnom gostu „zapasti za oko“, koji detalj naše kuhinje. Možda baš lepa baterija za sudoperu.

Slavine za sudopere

Možda mislite da sve slavine liče jedna na drugu, ali je upravo u detaljima sva razlika. Svaka kuhinja zahteva sudoperu a svaka sudopera zahteva slavinu. I to, ako može – veoma kvalitetnu. 

Birajući poznate brendove, svakako osiguravate kvalitet, i dizajn koji će se uklopiti sa vašom sudoperom i kuhinjom u celini.

Baterije za kuhinju

Bilo bi lepo da vaša kuhinja radi na baterije, pa da ponekad i sama pripremi ručak i da još opere i sudove, ako je raspoložena. Šalu na stranu, ovde se radi o baterijama za vašu sudoperu. 

Možete birati jednoručne, dvoručne, ugradne, sa dve i tri cevi i razne druge modele baterija za sudopere poznatih svetskih proizvođača. Kvalitetni materijali, koji garantuju visok sjaj, trajnost, to je sve ono što vam je potrebno da ovim delom vaše kuhinje budete zadovoljni. 

Česma za sudoperu

Neko voli da kaže slavina, a neko više voli reč česma. Sve u svemu, da bi vaša sudopera funkcionisala, mora da ima česmu, po mogućnosti, kvalitetnu, modernu, tako izrađenu da sa malo održavanja uvek blista kao nova. 

Mogu se naći česme po najnovijim trendovima iz sveta dizajna, ali i klasične česme za kupce koji su manje zahtevni, i kojima je bitna praktičnost i ekonomičnost, te najbolji odnos cene spram kvaliteta.

Slavina za sudoperu sa tušem

Ovo je već modernizovana slavina koja će vas oduševiti. O čemu se zapravo radi? Možete birati slavinu na izvlačenje sa tušem za ispiranje ili slavinu sa profesionalnim tušem. 

Slavine na izvlačenje sa tušem za ispiranje transformišu kuhinjsku sudoperu u multifunkcionalnu radnu zonu. Tuš se može na dva načina izvlačiti iz mlaznice slavine: pull out – povlačenje i pull down – povlačenje na dole. Ako slavina ima pravu mlaznicu, potreban vam je tuš na izvlačenje, a ako je izliv okrenut ka zemlji, onda tuš izvlačite na dole.

Baterije za sudopere – cena:

Cene se kreću u rasponu od 2500 dinara do 29999 dinara. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane