Dodaj firmu

Jacuzzi kade Rubiline Enterijer

Rubiline Enterijer salon kupatilske opreme nalazi se u Beogradu. Ističe se kvalitetnom ponudom materijala za završne radove u građevinarstvu, keramičke pločice, sanitarije, slavine, mozaici, kade i drugih elemenata
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 402
Zvezdara, Beograd

Jacuzzi kade Kerametal

Opremite Vaše kupatilo u skladu sa aktuelnim svetskim standardima, posetite salon keramike Kerametal u Beogradu. Pored matične robne marke, u našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor opreme, sanitarija, keramike i kupatilskog nameštaja domaćih i stranih proizvođača.
Pročitaj više

Smederevski put 39b
Zvezdara, Beograd

Za početak, jedno pitanje: šta pomislite kada vam neko kaže da ima Jacuzzi kade u svom domu? “Wow, super, blago njemu!“ Ili, „Pored takve kade, mora biti da je i cela kuća luksuzna!“ Jacuzzi kada je, svakako, nešto što odaje utisak prestiža, a tome teži dosta ljudi, hteli to da priznaju ili ne. 

Nema lepšeg osećaja od opuštanja u toploj vodi punoj mehurića koje proizvodi Jacuzzi kada. Važno je naglasiti, da ovakve kade poseduju sistem koji prigušuje zvuk motora i omogućava maksimalno opuštanje tela i duha.

Jacuzzi kade – prednosti

Ovo je Italijanka, a dobro je imati Italijanku u kadi, ili bar u kupatilu. Šalu na stranu, italijanski dizajn, tradicija i iskustvo, svakako doprinose da Jacuzzi kada bude vaš prvi izbor pri opremanju kupatilskog enterijera. 

Jacuzzi je najveća fabrika na svetu specijalizovana za proizvodnju masažnih kada, bazena i tuševa. 1968. godine u prodaju je lansirala prvu kadu sa ugrađenim hidromasažnim sistemom na svetu, pod nazivom rimska kada, u čast starih Rimljana koji su bili poznati po uživanju u kupatilima.

To je bilo tada, a danas? Jacuzzi predstavlja sam vrh ponude hidromasažnih proizvoda. 

Jacuzzi kade – iskustva

Jacuzzi kade su opremljene raznim vidovima hidro i aero masažera. Preporučljiva temperatura vode je od 35 do 38 stepeni. Simbioza tople vode, različite vrste mlaznica i moćni motori, maksimaziraju efekat hidro masaže i opuštaju telo od stopala do vratnih mišića. Jacuzzi je u stvari – instrument uživanja.

U ponudi se mogu pronaći različiti modeli hidromasažnih kada, hidromasažnih tuš kabina, hidromasažnih kombinovanih sistema – kada – kabina, hidromasažnih stubova i hidromasažnih mini bazena sa pratećom opremom. 

Jacuzzi kade poseduju izuzetne tehničke i estetske kvalitete. Posebno dizajnirane i prilagodljive mlaznice tople vode vrše direktnu dubinsku masažu mnogih tačaka mišićno – skeletnog sistema. Ovo sa sobom nosi mnoge zdravstvene koristi, kao što su zaceljenje umornih ili oštećenih mišića, ublažavanje bola u leđima, a potom dubok i kvalitetan san. 

Ukoliko ste u potrazi za intenzivnom relaksacijom i vrhunskim uživanjem, Jacuzzi kade su pravi izbor za vas!

Jacuzzi kade – cena:

Za Jacuzzi kade modernog dizajna potrebno je izdvojiti  od 1768 do 18003 evra.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane