Kerametal salon kupatila

3.4 | 5 ocena
Ulica: Smederevski put 39b
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Kerametal salon kupatila
Mobilni: 066/
www.kerametal.rs

O nama

SALON KUPATILA KERAMETAL

Salon kupatila Kerametal u Beogradu počeo je sa radom 2015. godine sa željom da Vam ponudi širok asortiman opreme vodećih domaćih i stranih proizvođača. Iza nas je dugogodišnje iskustvo u prodaji kupatilske opreme u Novom Sadu, a zahvaljujući razgranatoj veleprodajnoj mreži naši proizvodi su dostupni i na celoj teritoriji Srbije.

Ukoliko Vam je potrebna kupatilska galanterija, kupatilski nameštaj, tuš kabine, sanitarije, keramičke pločice ili hidroizolacija, salon kupatila Kerametal je prava adresa za Vas. Opredelivši se za saradnju sa renomiranim domaćim i stranim proizvođačima, u mogućnosti smo da Vam na jednom mestu ponudimo najkvalitetnije elemente za savršen izgled Vašeg kupatila.

Posebno smo ponosni na našu robnu marku KERAMETAL koja je zahvaljujući svom vrhunskom kvalitetu i modernom dizajnu proizvoda postala prepoznatljiva na domaćem tržištu. Naš brend obuhvata širok asortiman artikala:

 • tuš kabine
 • hidromasažne kade i kabine
 • sanitarije
 • keramičke pločice
 • polirani granit
 • stakleni mozaik
 • usponski tuševi
 • slavine
 • kupatilski nameštaj
 • ogledala
 • ostala prateća oprema za kupatila

Osim matične robne marke, preduzeće Kerametal nudi i artikle vodećih svetskih i domaćih proizvođača, među kojima se posebno izdvajaju: CERASAN, STAL, ROSAN, GEBERIT, GROHE, STALIS, ZOMAR, HANSGROHE, KOLPA SAN, GORENJE, BOSCH, ARISTON, METALAC, INKER, KERAMIKA KANJIŽA, ZORKA KERAMIKA, KEROS, PEŠTAN, SIKA, CERESIT, ROCA, INKER, FAYANS, ALVIT, MARAZZI, REAL KERAMIKA, POLET KERAMIKA, CERSANIT, DIPLON, VIDIMA i drugi.

Svima koji vole da samostalno uređuju svoj dom, kao i profesionalnim majstorima, nudimo veliki izbor materijala koji će im znatno olakšati obavljanje posla: sifoni, ventili, brinoks creva, lepkovi, fug mase, hidroizolacije, silikoni, primeri, slivnici, rešetke, lajsne, tuš kanalice i drugi rezervni delovi. Takođe, obezbeđena je dostava proizvoda na teritoriji Beograda.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje pružiće Vam svu neophodnu stručnu pomoć prilikom izbora opreme za Vaše novo kupatilo ili renoviranje starog. Sa željom da izađemo u susret što većem broju klijenata nudimo mogućnost plaćanja čekovima na 3 mesečne rate, kao i kreditnim karticama Banke Intesa i Komercijalne banke na 12 mesečih rata.

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 08-20h
subota od 08-17h

Salon kupatila Kerametal, Smederevski put 39B, Leštane, Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Nikola Jovanovic
  29.05.2018 01:00

  Kupatilski namestaj KERAMETAL Ima odlican izbor tus kabina,sanitarija ,slavina,ogledala,kao i ostala prateca oprema za kupatila. Osim maticne robne marke ,preduzece KERAMETAL vam nudi i marke vodecih svetskih i domacih proizvodjaca medju kojima se posebno izdvajaju CERESAN,STAL,ROSAN,GEBERIT,GROHE i mnogi drugi.Svima onima koji vole da samostalno uredjuju svoj dom,kao i profesionalnim majstorima,nudi se veliki izbor materijala koji ce posluziti i olaksati obavljanje poslova.Sve pohvale!

  Firme u blizini

  Hidro saan oprema za kupatilo, Lazarevački drum 2. red 17, Čukarica, Beograd
  Enmon oprema za kupatila, Bulevar Oslobođenja 205, Voždovac, Beograd
  Oprema za kupatila BG-Dom, Prvomajska 36u, Beograd, Zemun, Beograd
  Diplon oprema za kupatila, Autoput 20 (Belmax centar), Zemun, Beograd
  Oprema za kupatilo Vismax Line, Majora Ilića 5, Palilula, Beograd
  HSG - Hydrosol Group, Jovana Miodragovića 28c, Zemun, Beograd
  Dakom International oprema za kupatila, Omladinskih brigada 86k, lokal 6, Novi Beograd, Beograd
  Kade, kabine i paravani po meri Enterijer Tim, Marka Oreškovića 4, Zvezdara, Beograd
  Libar Home oprema za kupatila, Bulevar JNA 178, Jajinci, Vitanovačka 18, Svetolika Rankovića 106, Mladenovac, Voždovac, Beograd
  Idi na vrh strane