Dodaj firmu

Keramičke pločice Rubiline Enterijer

Rubiline Enterijer salon kupatilske opreme nalazi se u Beogradu. Ističe se kvalitetnom ponudom materijala za završne radove u građevinarstvu, keramičke pločice, sanitarije, slavine, mozaici, kade i drugih elemenata
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 402
Zvezdara, Beograd

Libar Home keramika

Povoljna italijanska, španska i domaća keramika očekuje Vas u salonima keramike Libar Home. Na tri lokacije u gradu možete pronaći ekskluzivne kolekcije podnih i zidnih pločica u svim klasama za Vaše kupatilo, kuhinju, terasu
Pročitaj više

Bulevar JNA 178, Jajinci, Vitanovačka 18, Svetolika Rankovića 106, Mladenovac
Voždovac, Beograd

Noks NJ salon keramike

Noks NJ salon keramike na dve lokacije u Beogradu nudi najveći izbor keramike, sanitarija, bojlera, slavina, kupatilskog nameštaja i druge opreme za uređenje Vašeg kupatila. Ukoliko nemate sopstveni prevoz, vršimo besplatnu dostavu robe na teritoriji Beograda
Pročitaj više

Cara Dušana 236, Đuje i Dragoljuba 2v
Zemun, Beograd

Beogranit salon keramike

Pronađite sve za opremanje Vašeg kupatila na jednom mestu, posetite salon keramike Beogranit. Zahvaljujući direktnoj saradnji sa italijanskim fabrikama, možemo da ponudimo veliki izbor keramike i kupatilski nameštaj, po najpovoljnijim cenama u gradu
Pročitaj više

Vojvođanska 377a
Novi Beograd, Beograd

Keramičke pločice AMB keramika - maloprodaja

Firma AMB Group vrši uvoz, veleprodaju i distribuciju italijanske i španske keramike. U ponudi su i Genesis lajsne, Starlike fugomali
Pročitaj više

Tošin bunar 156-158
Novi Beograd, Beograd

Marbomil d.o.o. - keramika

«MBM» je domaći brend vodovodnog materijala i opreme za kupatila. U sklopu kompanije nalazi se salon keramike velike površine gde proizvode iz našeg asortimana, kao i robu drugih dobavljača možete kupovati po najpovoljnijim cenama.
Pročitaj više

Vojvođanska 370g
Surčin, Beograd

Salon keramike Metalelektro

Salon keramike Metalelektro na preko 300 m2 izložbenog i prodajnog prostora nudi širok asortiman keramike i proizvoda za opremanje kupatila.
Pročitaj više

Kružni put 7b, put za Leštane
Grocka, Beograd

Hidro saan keramika

Firmu "Hidro Saan" pronaći ćete na Čukaričkoj padini u Beogradu, u ulici Lazarevački Drum broj 17. Započevši sa svojim radom 2005. godine, težili smo ka tome da Vam omogućimo moderno uređenje Vašeg kupatila u skladu sa svetskim trendovima.
Pročitaj više

Lazarevački drum 2. red 17
Čukarica, Beograd

Mozaici Vučković

Mozaik u enterijeru i eksterijeru, dekoracija predmeta i prostora, radionice mozaika u Beogradu.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Vučković Mozaici

Uređenje dvorišta detaljima u mozaiku. Stepenište, klupe, lampe u mozaiku u Beogradu.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Zasto su keramičke pločice toliko popularne? Ako renovirate stan, u nekom trenutku doći ćete do veoma teške odluke a to je: kakve pločice izabrati za vašu kuhinju, kupatilo...? To su „slatke muke“, iz prostog razloga što je danas izbor podne i zidne keramike izuzetno bogat, u jednom trenutku zaljubićete se u jedan materijal i dezen, u drugom trenutku, već u neki drugi, a tu je i vaš suprug/a, koji takođe imaju iste dileme... 

Podna i zidna keramika

Što se samog dizajna pločica tiče, proizvođači se trude da prate svetske trendove. Tako možete pronaći različite boje i motive na pločicama, a sada je u modi imitacija prirodnih materijala kao što su mermer, kamen, drvo i tekstil. 

Ukoliko spadate u kategoriju izuzetno zahtevnih kupaca, i imate svoju posebnu želju kako bi vaše podne i zidne pločice trebalo da izgledaju, proizvođači nude varijantu da se specijalno za vas uradi dizajn pločica. Tu onda greške nema, vi dobijate unikatnu podnu i zidnu keramiku kojom ćete biti sasvim zadovoljni. 

Keramičke pločice – iskustva

Uz pomoć moderne opreme i tehnologije, pločice se izrađuju od zdravih sirovina i ekoloških materijala. Možda želite svoje pločice da postavite u prostoru ispred kuće, u tom slučaju će vam biti potrebne pločice koje su mrazootporne, odnosno, one koje mogu biti izložene izuzetno niskim temperaturama, a da time ne gube svoj kvalitet, estetiku i dugovečnost. 

Ovakve spoljne duplo pečene pločice takođe su namenjene i za zidno oblaganje, a dostupne su u velikom broju dezena i boja. Upijaju veoma mali procenat vlage. 

Kada se odlučujete za nabavku podne i zidne keramike, naš savet je da birate salone koji imaju saradnju sa arhitektama, čiji vam stručni saveti mogu dosta značiti, jer su oni upoznati sa svim novim tehnologijama.

Takođe, pravi izbor su saloni koji imaju dugogodišnju tradiciju i prezentuju proizvodne programe svetski priznatih i domaćih proizvođača iz oblasti enterijera i eksterijera, a sa posebnim akcentom na podne i zidne obloge.

Salone koji su konkurentni na domaćem tržištu odlikuje direktna saradnja sa poznatim brendovima, stranim i domaćim, te distribucija njihove robe kroz veleprodaju i maloprodaju, što vama kao kupcima garantuje širok izbor i povoljne cene.

Najvažnije je da odaberete keramičke pločice koje će ispunjavati sve vaše želje i zahteve u funkcionalnom, estetskom i arhitektonskom smislu, te da vaša kuhinja ili kupatilo zablistaju sasvim novim sjajem, koji će i vas činiti zadovoljnim u dužem nizu godina.

Keramičke pločice – cena:

Cene se kreću u rasponu od 248 do 2330 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane